fbpx

Az első napsugarak elővarázsolják a gardróbból a világos árnyalatokat, és a téli szürkeség után végre megtelik az utca színekkel. Lekerülnek a fekete és sötétbarna kabátok, hogy átadják helyüket a tisztaság és elegancia szimbólumának, a fehérnek. Mivel viseld a szezon trendszínét, hogy tökéletes legyen a megjelenésed? A Life.hu összegyűjtötte az alapszabályokat!

A fehér évszázadok óta az elegancia és a tisztaság szimbóluma. Nem véletlenül: rendkívül kényes szín, melyet különleges alkalmakra érdemes tartogatni. Viselése magabiztosságot és tudatosságot sugároz. Az egyszínű öltözék optikailag nyújt és vékonyít, ám érdemes valamivel megtörnöd a fehér monotonitását. Ha alacsony vagy, deréktól felfelé viselj valamilyen más színű kiegészítőt. Ez lehet öv, sál vagy akár nyaklánc is. Ha túl nyúlánknak érzed magad, inkább a felsőtestedre helyezd a hangsúlyt: a vízszintes vonalak, például egy mintás öv segít optikailag ellensúlyozni a testmagasságod.

Kattints ide a teljes bejegyzésért!

*Ez a bejegyzés 2013. április 4-én frissült utoljára. A benne található információk naprakészségéért nem tudunk felelősséget vállalni.

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!