fbpx

Gardróbrendezés vélemények

Olvasd el az ügyfeleim véleményét a Gardróbrendezés szolgáltatásomról!
Időpontegyeztetés

Ügyfeleim véleménye

Szeretném megköszönni ezúton is a fantasztikus tanácsadást! Két olyan dolog történt velem, ami még soha és nagy örömmel tölt el:

  1. Végre, életemben először van zárt cipőm, ami nem sportos, ráadásul 2 is!
  2. A vásárlás stresszmentes volt, mert könnyen kiszűrtem azokat a színeket, amik nem nekem valók. Ugyanez a cipőkkel.

Ezeket a szetteket már önmagában is tök jól tudom variálni, csinosnak érzem magam és bár eleve kevés ruhám volt, még szigorúbban megszabadultam azoktól a daraboktól, amik egyértelműen nem az én színeim voltak. Bevállaltam olyan darabokat (hegyes orrú balerina, magas derekú nadrág), amiket ezelőtt magamtól sosem választottam volna, és nem bántam meg. Nagy segítséget jelentett a sok Pinterestre közösen elmentett ötlet és a tanácsadáson megbeszélt rengeteg okosság.

+1 gondolat: a nude cipőkbe beleszerettem. Zseniális!

Imádom a színeimet és a vásárlás végre nem ellenség. Nóra, ezt neked köszönhetem! 

Kitti

Gardróbrendezés színtanácsadással

Kedves Nóra!

Nagyon köszönöm a tegnapi gardróbrendezést! Nagyon jó élmény volt! Úgy érzem rengeteg ajtót nyitottál ki, amikről csak hittem, hogy nyitva vannak. 1f642.png Egész hajnalig szortíroztam a ruháim javaslataid szerint és bizony szép mennyiségtől meg fogok válni. Mindenkinek csak kívánni tudom, hogy ebben legyen egyszer része!

Köszönettel
Emö

Emőke

Megvolt a gardrób rendezés + színtanácsadás és végre bőven van hely a szekrényemben. ? Szuper hatékony és alapos volt Nóri, ezúttal is köszönöm a munkáját. ?
Zsolt

„Fantasztikus segítséget kaptam Nóritól! Először is végignéztük a ruhatáram, kiszelektáltatta velem a cuccaimat, és végre pontosan megtudtam, miért nem érzem jól magam ebben vagy abban a ruhában.

Aztán a vásárlós nap a hét, sőt a hónap fénypontja volt! Nagyon klassz ám egy profival vásárolni, amikor csak álltam a próbafülkében és egymás után próbálgattam a Nóri által kiválasztott ruhákat, és mindegyikről megbeszéltük hogy miért jó vagy nem jó.

Egy teljes nyári ruhatárat összeállítottunk egyetlen nap alatt: munkába járós „business”, hétvégi futkosós, esti kiülős programokhoz, bulikra és nyaraláshoz való szereléseket, cipőkkel és táskákkal – és mindezt hihetetlenül jó áron.

A vásárlás utáni „csajos hétvégén” az esti készülődéskor mindenki tőlem akart egy fölsőt, egy topot vagy egy kardigánt kérni 🙂 Köszi Nóri a színes, változatos, egyedi ruhatárat és a mindennapi jóérzést amit a hozzám passzoló ruháktól így kaptam!”

Dóri

közgazdász

Nagyon hasznos volt a gardróbrendezés! Új dolgokat tanultam meg magamról.

M. Erika

Nóra múlt héten nálam járt, hogy a már felfrissített ruhatárból segítsen outfiteket tervezni a következő fotózásomhoz. 2764.png Imádok vele dolgozni! Annyira profi és olyan széleskörű tapasztalata van, hogy ismét sokkal-sokkal több értéket kaptam, mint amit kifizettem. 

A saját szakmámban is szeretem előbb átbeszélni a célokat és csak utána fogunk bele a tényleges munkába. Nórában is ezt kedvelem annyira. Nagyon tudatosan tervezünk, rengeteg szempontra rávilágít és ettől lesz szuper a végeredmény. Nemcsak 10+ szuper outfitet kaptam, de kismillió tanácsot (és házi feladatot 261d.png) is. Mindig egy nagy élmény! Alig várom a következőt! 

Kitti

webdesigner

„Nóráról egy barátomtól hallottam, aki a párjával volt vásárolni vele és nagyon jó élményekről számolt be. Már akkor éreztem, hogy ezt az egész szolgáltatást nekem találták ki. Mindig is nagyon-nagyon utáltam vásárolni, nemcsak ruhát, bármit, de ruhát különösen. Nekem konkrétan negatív fizikai tüneteim vannak egy fél óra után a plázákban: mindig rohadt meleg van, izzadok, fáj a fejem a fényektől, szédülök és állandóan mosdóba kell járnom, borzalmas :).

Ráadásul a ruhavásárlásnál van ez a rossz ördögi kör: utálsz vásárolni -> nem mész vásárolni -> már csak nagyon gáz cuccaid vannak -> jön valami alkalom amire KELL valami új cucc, mert a régi annyira gáz már, hogy nem jelenhetsz meg benne; az alkalom lehet egy esküvő vagy akár egy „csak” egy nyaralás is -> elmész vásárolni az utolsó pillanatban -> az égvilágon semmit nem találsz, ami jó lenne; járod az üzleteket, állsz a próbafülkékben izzadsz, próbálsz, szenvedsz, nincs méret, nincs szín stb. –> kénytelen vagy megvenni egy olyan darabot, ami egyáltalán nem jó rád, nem áll jól, de kell VALAMI.

Végeredményben az egészre ráment jó esetben egy napod, rosszabb esetben egy egész hétvégéd, plusz lényegében kidobtál az ablakon egy csomó pénzt olyan darabokra, ami nem áll jól és nem szívesen fogod hordani utána. Nekem konkrétan nem egy olyan darabom volt ezekből a vásárlásokból, amit utána egyszer sem vettem fel, annyira utáltam.

Szóval ilyen élmények után egy percig sem hezitáltam, bejelentkeztem Nórához gardróbrendezésre és vásárlásra is. Persze ez nem ment olyan egyszerűen, Nórát nem könnyű elérni és általában eléggé be van táblázva. De hát így megy ez a jó szakembereknél és a várakozási idő abszolút megéri.

A fent leírt, a vásárlás ördögi köréből nagyon könnyen ki lehet találni, hogy mi volt a gardróbrendezésen. Igen, 90-95% kuka :). Állítólag a stílusommal nem voltak komoly gondok :), de majdnem minden ruhám nagy volt rám. Nekem már ez is egy olyan élmény volt, hogy végre rábízhatom magam egy szakemberre és nem nekem kell kitalálni, hogy jól áll vagy sem az éppen aktuális gönc. Nekem ez óriási megkönnyebbülés volt. Persze nem tudtam meglépni, hogy az azonnal megváljak a ruhatáram 90%-ától, de szép fokozatosan sikerült.

A gardróbrendezés után pár nappal jött a vásárlás, ami bőven felülmúlta a gardróbrendezést is. Számomra elképesztő élmény volt, hogy négy órán keresztól csak állnom kellett a próbafülkékben és Nóra ontotta be a rengeteg ruhát. Én próbáltam, együtt értékeltünk és döntöttünk és végül fizettem, ezalatt Nóra már előrement válogatni a következő üzletbe. Szuper hatékony és 2×4 óra alatt simán megvettük az összes ruhát, ami a következő fél évre kellett. Először plázában voltunk, utána pedig turiban. A kettő szerintem jól kiegészíti egymást. A plázában vettük meg a nagyon elegáns darabokat, a turiban pedig a nagyon egyedieket. A turit amúgy imádtam, egy nagy zsák szuper, egyedi ruhát sikerült beszerezni 80 ezer forintért és azóta is nagyon szeretem ezeket a darabokat, soha nem köszönnek vissza az utcán :).

Jó tanács a vásárláshoz, hogy vigyetek magatokkal írásos listát arról, hogy miket kell megvenni, mert a pörgés hevében Nóra sem tartja mindig észben a teljes listát és neked se fog minden eszedbe jutni.

Ráadásul Nórától egy idő után nem csak a ruhatáramra, hanem a külsőmre vonatkozóan is olyan hasznos tanácsokat kaptam, mint, hogy hagyjam meg a borostámat, kicsit növesszem meg a hajamat stb. A teljes stílus upgrade óta határozottan nagyobb a találati arányom a lányoknál ? és azt is megfigyeltem, hogy az emberek is kedvesebbek velem. Ez utóbbi szerintem elég gáz, de sajnos így működik a világ, ez pszichológia.

Azóta többször voltunk vásárolni és kb. két év alatt a teljes ruhatáramat lecseréltük. Úgy tartom magamban, hogy Nóra szolgáltatása azon néhány szolgáltatás közé tartozik, amiért a legszívesebben fizetek. Nórának nagyon jó érzéke van ahhoz, amit csinál és ehhez jön hozzá a kb. 10 év rutin. Nem azért működik a szolgáltatása, mert van egy csili-vili honlapja, ami agyon van marketingelve, hanem mert odafigyel rád és mindig személyre szabott szolgáltatást kapsz. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd, amivel én küzdöttem anno.
Nóra, nagyon köszönöm a változást!”​

Gergő

befektetési szakértő

“Nórival az ismeretségünk több évre nyúlik vissza, amikor egy fotózás alkalmával cikket is készítettem a stábról. Már akkor lenyűgözött, hogy ebben a számomra teljesen idegen világban, ahol minden a külsőről szól, hogy foroghat ennyire magabiztosan ez a kedves, türelmes, belső értékekkel nagyon is bíró lány.

Jó néhány évig fontolgattam, tervezgettem, hogy elhívom Nórit egy gardróbrendezésre és felkérem egy közös vásárlásra, de mindig közbejött valami.

Idén végre alkalmam adódott erre, így belevághattam vele a nagy kalandba! Rögtön az elején leszögeztem Neki, hogy utálok vásárolni, nincs türelmem nézelődni, rakjon le mindent elém, én felpróbálom és megveszem, ami jó, aztán fogjuk is ezt rövidre. Kissé féltem attól, hogy kiborítom idő előtt a passzivitásommal, de Nóri annyira ügyesen és kedvesen terelgeti az embert, hogy észre sem vettem, hogy elszaladt jó pár óra és én egy nagy kazalnyi cuccal lettem gazdagabb.

Azóta átrendeztük a gardróbomat, beszereztem a vékony vállfákat, szín szerint tárolom a ruháimat, nyitott szemmel figyelem az akciókat, tudom, hogy mely alap darabok hiányoznak még a ruhatáramból, és büszkén viselem az elegáns, ám mégis személyiségemhez passzoló ruhákat.

Szóval, ahogy az már a ’bizalmi’ kapcsolatoknál lenni szokott, az ember nem cserélgeti az egyszer végre bevált és megtalált fogorvosát, fodrászát, kozmetikusát, személyi edzőjét, stb., így abban is biztos vagyok, hogy az én stylistom csakis Nóri marad! :)”

Orsi

jogász

„Véletlenül jött az ötlet, hogy stylisttól kérjek segítséget. Mielőtt Nórát megkerestem, tájékozódtam egy kicsit az interneten. Véletlenül találtam rá a honlapjára, ahol az összes véleményt elolvasva úgy döntöttem, hozzá fordulok. Gardróbrendezéssel kezdtük, közös vásárlással folytattuk. Az olvasott vélemények mind igaznak bizonyultak. Pontosan azt kaptam tőle, amiért mellette döntöttem: hatékonyság, gazdaságosság, praktikum.

Nóra szorgalmasan, alázattal végzi a munkáját. A maga szelíd modorában kerek-perec megmondja, ha valami nem áll jól, és rengeteg segítséget és ötletet ad a változtatáshoz, számos krónikus problémámat sikerült megoldanunk az öltözködés terén.

Háromgyerekes dolgozó anyukaként sem rengeteg időm nincs a plázákban kóborolni, sem hatalmas összegek nem állnak rendelkezésemre. Segítségével szép, praktikus új ruhatáram lett fél nap alatt, megfizethető áron. Amit kezdetben úri hóbortnak fogtam fel, végül gyakorlatias megoldásnak bizonyult. Köszönöm!”

Nóra

orvos

“Nórát a feleségemmel hasonló problémák miatt kerestük meg, mint a legtöbben, akiknek a véleményét itt olvashatod: a vásárlásaink sok időt raboltak tőlünk, és nem is voltak igazán sikeresek. Ez azt jelenti, hogy a megvett darabok valahogy nem igazán álltak jól, sem színben, sem stílusban, sem méretben. Végül persze nem  is hordtuk őket szívesen. Ráadásul a rendszeres melléfogások miatt többet is költöttünk a szükségesnél. Az egész ruhavásárlás egy stresszel járó nyűg volt számunkra.

Mindketten igénybevettük a gardróbrendezést és a közös vásárlást is. Előbbit Skype-on, mert külföldön élünk. Ami nálam rögtön kiderült: nemrégiben változott a súlyom, ezért szinte a teljes ruhatáramat le kellett cserélni. Nórával Pinterest-galériák segítségével tudtuk szűkíteni a stílust, hogy mi az ami nekem tetszene. Ez nagyszerűen működött!

A közös vásárlás java részét egy turkálóban töltöttük. Nóra tízesével hordta az igéretes darabokat, nekem csak próbálnom kellett és választanom.

A mérleg: 8 ing, 10 póló, 1 cipő, 5 pulóver, 2 nadrág, mindez 55000 Forintért. Ezt még kiegészítettük 3 bolttal, ahol vettünk még 2 nadrágot és egy zakót. Hihetetlen eredmény, nagyon rövid idő alatt.

Összegezve: a stílust illető tanácsok és segitség a választásban bőven megérik a befektetést. A vásárlással sikerült a ruhatáram újra feltölteni, egymással könnyen kombinálható darabokkal. Ráadásul most már a vásárlás is könnyebben megy, mert tudom mit keressek.
Köszönjük, Nóra!”

Bence

mérnök

„Nagyon hálás vagyok neked/nektek, mert – bár elsőre kicsit sokkoló volt az élmény – rengeteget segített abban, hogy tudatosabb legyek az öltözködésben. A gardróbrendezés után (még aznap) rögtön elmentem venni magamnak egy-két alapdarabot, és az azóta eltelt három-négy hónapban tudatosan hajtok a sötétkék és szürke alapdarabokra.

És csodák csodája, azóta valóban sokkal könnyebb reggel fölöltöznöm, nem telik fél órába, míg összevadászok egy szettet az össze nem illő darabokból. Merthogy most már passzolnak egymáshoz a ruhadarabjaim.

Mindig is szerettem turiban vásárolni, viszont most már nem azt csinálom, hogy összevásárolok minden hülyeséget, ami tetszik, hanem valóban csak azt veszem meg, ami még hiányzik a ruhatárból, vagy ami illik a többi meglévő darabhoz.

Most összességében valamivel kevesebb ruhám van, mint a gardróbrendezés előtt (van hely a szekrényemben, hurrá!), de mégis többféle szettet tudok belőlük csinálni. Így aztán egyre jobban élvezem az öltözködést 🙂
Köszönöm, Nóra!”

Eszter

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Legfrissebb cikkek

Vásárlás stylisttal: Tavasz színtípusú anyukával vásároltunk

Vásárlás stylisttal: Tavasz színtípusú anyukával vásároltunk

Dórival tavaly vásároltunk először, a pláza után most a turis vásárlást szerette volna kipróbálni. Sok ügyfelem választja ezt, akkor is, ha előtte akár sosem ment ilyen helyre, vagy néhány sikertelen kísérlet után feladta. Dóri 30-as tavasz színtípusú petite anyuka. Miket vitt haza a vásárlásról? Mutatom!

bővebben
error: Ez a tartalom védett!