fbpx

Nagyon nagy melegben, főleg, ha sok időt töltök a szabadban, akkor a természetes anyagokat részesítem előnyben. Minél párásabb az idő, annál fontosabb ez számomra. A másik fontos szempont, hogy az anyag vékony legyen. Mert attól még, hogy természetes alapanyagból készült, még lehet vastag az anyag, vagy akár többrétegű is.

Ha van bélése, akkor az is legyen természetes. Sokszor egy pamut vagy valódi selyem ruhához is műszálas bélést használnak ? És a legfontosabb szempont nagy melegben, hogy a lehető legkevesebb helyen érjen hozzám. Tapadós darabok kizárva! ?

Fehér nyári kánikula ruha nyár színtípusnak

Ezer éve kerestem egy könnyű, pamut, kényelmes és persze csinos fehér nyári ruhát, amit melegben fel tudok kapni.

Törtfehér színt nyár színtípusként sokkal könnyebben lehet találni természetes anyagokból, mint hófehéret a tél színtípusoknak. És ugye a hófehér sok esetben besárgul/beszürkül sajnos. Meg is találtam a tökéletes darabot (turiban, hol máshol!) Egyetlen “apró” probléma volt vele: egy „icipicit” nagy volt. De gondoltam 4 számmal nagyobb ide vagy oda, simán bevetetem a szuperkezű varrónőmmel. És így is lett!

Egyrészes spagettipántos ruhákat sokszor nagyon egyszerű átalakítani, csak oldalt kell bevenni belőle. Nekem általában a derekamon iszonyú bő minden, ez persze mellben is az volt, de könnyen orvosoltuk ezt a problémát. A biztonság kedvéért került egy megkötő hátulra, ezzel értem el az igazán karcsúsított hatást, ami az én testalkatomhoz a legjobban áll. Neked jól állna-e ez a fazon? A Szín+Test workshopon ezt is megtudhatod!

Extra stílustipp

  • A rövidített farmerdzseki mindenhez IS megy, így nyáron nekem alapdarab a hűvösebb reggeleken és estéken. Nemrég meséltem a zárt csoportban, hogy mivel ez egy gyerekméret, mellben nem tudom begombolni, de nem is akarom, szóval nem gond. ? Nagyobb mellű lányoknak ez egy hasznos tipp! Én mondjuk pont nem vagyok az, csak hát a gyerekdarabokra még nem terveznek melleket, ugye.
  • A fehér kalap nagyon jó a napfény ellen. Mivel napszúrásra hajlamos vagyok, így városban is hasonlóan praktikus viselet számomra, mint vízparton. ?
  • A vászontáska szabadidős viseletre, bevásárlásra szuper, én erre használom.

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Fontos tudni, hogy olyan nincsen, hogy valami minden színtípusnak, minden testalkatra, és minden stílusra illetve élethelyzetre alapdarab. Mindenestre a fehér felső és a kék farmer sokak ruhatárában megállja a helyét és jól kihasználható. Ha nem akarok gondolkozni az...

Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt...

Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!