fbpx

Színtanácsadás vélemények

Milyen élményt nyújt egy egyéni vagy páros színtanácsadás program? Kinek lehet érdekes? Mit lehet tanulni belőle? Az ügyfeleim mesélik el a tapasztalataikat!

Időpontegyeztetés

Ügyfeleim véleménye

Szuper volt! Viccesen hangzik, de új távlatok nyíltak ezzel az egésszel. Nem mondom, hogy eddig egyáltalán nem érdekelt, de most egy egészen más oldaláról ismertem meg Nálad ezeket a dolgokat. Most már úgy érzem, van fény az alagút végén, örülök, hogy van egy rendszer, amihez lehet igazodni+vagy amitől el lehet térni.

Hannának is nagyon tetszett és nagyon dicsért Téged. Megnyugodott, hogy azok a színei, amiket szeret. És végre kiszelelektáltam a szekrényem felét. Szóval nagyon köszönjük!

Bea és Hanna

Nagyon sokat tanultam tegnap, ami remélem megkönnyíti majd a jövőbeni vásárlásokat. Köszönöm, jól éreztem magam nagyon.

Szilvi

Nagyon hálás vagyok Nórinak, hogy ajánlotta, növesszem le a festett hajamat, és szeressem meg a “seszínű” sajátomat.?? Mikor újra a szemem elé került a sajátom, jöttem rá, hogy mindig olyasmi árnyalatot akartam festetni, ami nekem is van??‍♀️ azóta teljesen megszerettem, sőt szépnek látom! Az ősz hajszálakkal mondjuk én nem tudok még megbarátkozni, de majd talán idővel..

Panni

Stílustanácsadás maximális odafigyeléssel: színtípus, testalkat, életstílus és személyiség – Nóra mindenre figyel, de legfőképpen Rád. 

Adr

Köszönöm a gyors lehetőséget színtanácsadásra, egy élmény volt, nagyon sokat tanultam, egy új világ nyílt meg ma előttem. És lágy ősz lettem, imádom! 

Helga

Színtanácsadáson voltunk a barátnőmmel Nóránál. Az első tíz percben sokkolt le azzal, hogy az addig jónak hitt szőkés hajszínemet felejtsem el, és térjek vissza az eredeti sötétbarna hajszínemhez, amit kb. 20 éve nem láttam. 1,5 hétig tartott az “alszom még rá egyet” állapot, de belevágtam. Nagyon meglepett az eredmény.  Hihetetlenül jól érzem magam az új/régi hajammal. Örökké hálás leszek Nórának a biztatásért. Köszönöm.

Andi

Ma Nóránál voltam délelőtt szín-és testalkat elemzésen. ☺️ Először is el kell mondanom, hogy számomra hatalmas élmény volt Nórával élőben találkozni, a kedves, finom, aranyos és sugárzó személyisége az első pillanatban lenyűgözött és azonnal megtaláltuk a közös hangnemet és hullámhosszt. Csak mosolyog és mosolyog, olyan lelkesedéssel és profizmussal beszél a témákról, hogy már csak ezért is érdemes elmenni. 

Heidi

Még egyszer nagyon szeretném megköszönni a tegnapi tanácsadást, nagyon élvezetes volt. Közvetlenségednek köszönhetően gyorsan elrepült a 2 óra, szívesen hallgattam volna még tanácsaidat, praktikákat.
 
Örülök, hogy személyesen is volt részem megtapasztalni, mennyire szereted a szakmádat, kedvességeddel mennyire könnyen tudsz ráhangolódni a másik emberre, a másik félre figyelve hogyan próbálod átadni a legfontosabb praktikumokat sok-sok év szakmai tapasztalatából merítve.
 
A megújulásom részeként a színtípus és alkat meghatározása egy fontos lépés volt számomra. Reméltem, hogy tél típus leszek, és még jobban örülök, hogy sötét tél, mert gyönyörű színek állnak jól. Ennek örömére a tanácsadás után vettem is egy színhelyes királykék felsőt:) És a napokban tervezem magam meglepni egy egyberuhával is – természetesen alkatomnak és színtípusnak megfelelően -, köszi a tegnapi bátorítást ez ügyben!
 
Nagyon szép hétvégét Neked és további sok sikert a munkádhoz!
Lilla

Nagyon szépen köszönjük a feledhetetlen élményt! Nagyon hasznosnak találtuk a Tőled tanultakat és biztos vagyok benne, hogy életünk végéig használjuk majd őket.

Dóra és Réka

Miért érdemes ismerni a személyes színeinket?

Tapasztalataim szerint nagyon sokat számít, ha rátalálsz a személyes színeidre, és elkezded viselni ezeket az árnyalatokat. Ha ismered, milyen árnyalatok állnak neked igazán jól:

  • Akár mínusz 10 évet is letagadhatsz, mivel ezek a színek ragyogóvá teszik a bőrödet, kiemelik a szemszínedet, a hajszínedet.
  • A fentiek miatt jobban érzed majd magad a bőrödben.
  • Ha jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabb is leszel, ez a magabiztosság pedig sugározni fog rólad. Lehet, hogy a kollégáid csak azt veszik észre, hogy „valami nagyon jó dolog” történt veled, hogy „szerelmes vagy” vagy „lefogytál”, holott semmi más nem történt, csak a hozzád illő, a természetes szépségedet legjobban kiemelő árnyalatokat viseled.
  • Könnyebben és hatékonyabban vásárolsz majd, hiszen a szemed rááll bizonyos árnyalatokra, és gyorsabban megtalálod ezeket.
  • ​Spórolsz, mivel nem veszel meg olyan holmikat, amelyekről pontosan tudod, hogy nem állnak jól. Ki szeretne rosszabbul kinézni, ha egyszer tudja, hogy csak a színek segítségével milyen látványos lehet az „átalakulása”.
  • A megfelelő színek sokat hozzátesznek ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnj mások szemében. Az öltözködéseddel, így a színekkel is alátámaszthatod a saját szerepedet, mondanivalódat. Sokan azért keresnek meg, mert a társkeresést szeretnék elősegíteni a stílusosabb megjelenéssel.

 

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

A színtanácsadás során megnézzük mely színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, melyek sápasztanak, melyek mutatnak idősebbnek és melyek azok, melyek fiatalabbá, frissebbé teszik a megjelenésedet. A megfelelő színekkel a ruhatár felépítése egyszerűbb lesz, hiszen az adott színskála színei harmonizálnak egymással. Akár mínusz 10 évet is jelenthet, ha a megfelelő színeket viseled. Nézd meg az egyik ügyfelem, Judit átalakulását!

A színtanácsadás során az előnyös hajszínnel is foglalkozunk festett haj esetén. Illetve átbeszéljük, melyik az a színtípus, amelynek egyes színei jól állhatnak, így a személyes színeid mellett olyan árnyalatokat is megismerhetsz, amelyek bizonyos feltételekkel szintén jól állnak.

Időpont-egyeztetésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy a színtanácsadás minden esetben természetes fényben történik, így kizárólag a délelőtti és kora délutáni órákban érhető el. Amennyiben hétköznapokon nem érsz rá ebben az időtartamba, válaszd a Szín+Test Kombinált workshopot!

Olvastad már?

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Fontos tudni, hogy olyan nincsen, hogy valami minden színtípusnak, minden testalkatra, és minden stílusra illetve élethelyzetre alapdarab. Mindenestre a fehér felső és a kék farmer sokak ruhatárában megállja a helyét és jól kihasználható. Ha nem akarok gondolkozni az aznapi szettemen, akkor én biztosan ezt a párosítást választom!

bővebben
Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt mégis megosztom az az, hogy hideg nyár típusként lehet például így is világos színekbe öltözni.

bővebben
Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a különbség, ugye? Nem csak egy-két méretet mentünk arrébb…

bővebben

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

error: Ez a tartalom védett!