fbpx

Kombinált workshop vélemények

Jelentkezés a workshopra

Résztvevők visszajelzései

Hogyan érezték magukat a résztvevők a Szín+Test Kombinált workshopon?
Hogyan változott meg a stílusuk a közös napunk hatására?
Ők maguk mesélték el!

Nagyon jól éreztem magam a workshopon! Nagyon komfortos volt ott lenni, Nóra nagyon ügyes volt abban hogy jól érezzem magam a bőrömben, annak ellenére hogy alapvetően azt néztük/nézte és mondta el, hogy mi az amit nem jól viselek!

Nagyon sok tudással lettem gazdagabb, egy teljesen új világ tárult elém! Abban nem vagyok biztos hogy a vásárlás könnyebb lesz valaha is, mert így sokkal több szempontot veszek figyelembe, de a ruhatáramban biztosan sokkal több hozzám illő és passzoló darab lesz! Azóta többször is voltam már vásárolni és nagyon jó magabiztosan megvenni 1-1 darabot érezve hogy az miért is passzol hozzám!

Talán az a legbeszédesebb azzal kapcsolatban, hogy mennyire is volt jó élmény és hasznos ez a workshop, hogy a legjobb barátnőm már fel is iratkozott a következő workshopra. 🙂

Köszönöm nektek, hogy ennyire hasznosan és jól tölthettem el ezt a 6 órát!

Andrea

Nekem lassacskán teljesen átalakul a ruhatáram, es vele a stílusom! Olyan gyönyörű színeket és merész kombinációkat veszek fel/meg, amit előtte soha! Imádom a SZÍNEKET!!! ? Köszönöm Nóri a Szín és turis workshopot!

Erika

Nagyon jól éreztem magam, édesanyám és én is szuper infokkal gazdagodtunk. A társaság és az előadás is 100 pontos volt. Nagyon tetszett, hogy lehetett kérdezni, és mindenkire figyelt Nóra. A mintákkal kapcsolatban is megvilágosodtam 🙂 Kedves, pörgős, csupa szív és élet! Kiváló előadó és emberileg is nagyon szimpatikus. 🙂 Nagyon szuper volt minden és köszönjük! 

Rikard

Hol is kezdjem… nagyon üdítő volt ilyen légkörben fejleszteni a nőiességemet, és még nem tapasztaltam sehol ennyi épitő kritikát. Ez most tűnhet bagatell részletnek, de csak így lenne szabad megmondani, hogy valakinek valami nem áll jól, mint ahogyan Te teszed. A stílusod pedig nagyon szórakoztató, jókat nevettem, pedig kemény hat és fél órát nyomtál le nekünk, mégis derűs tudtál maradni.

Rengeteget épültem, gazdagodtam, már csak attól, hogy végre észreveszem veszem, hogy a ruháim, amik a színtípusomhoz illenek, tényleg milyen jól állnak rajtam, milyen jól kiemelik az arcomat. Alig várom a kísérletezést, ami előttem áll azzal az egymillió színnel, amit kaptam a genetikától és most tőled is. A számos vonallal való kísérletezésről nem is beszélve. 

Nagyon köszönök mindent!

Dóri

Köszönöm, nagyon jól éreztem magam a workshopon. A hangulat fesztelen volt, bátran mertünk kérdezni, ha felmerült bennünk kérdés.

A leghasznosabb információ a pontos altípusom meghatározása volt, plusz hogy bizonyos fajta kékek/türkizek jól állnak nekem is. Érdekes volt, ahogy az első pár színkendő eldönti az irányt, hogy kb. mi az, ami jól áll majd. Itthon átgondolva a hallottakat, már értem, hogy meleg színtípusként miért nem az igazi rajtam a fenyőzöld ruhám és az étcsoki-barna nadrágom…:) Szuper volt másokon is látni, mi az, amitől felragyog az arcuk, és mi az, amitől eltűnik.

Nóra szuper előadó, kedves, segítőkész és laza, biztosan ez is nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy jól éreztem magam!

Köszönöm még egyszer,

Anett

A workshop nagyon jó hangulatban telt, szinte elrepült. Nóra előadói stílusa pedig határozott, pörgős, őszinte, érthető! Jó volt, hogy többen voltunk különböző típusúak, így nem csak azt tudtuk meg, hogy nekünk mi áll jól, hanem azt is, mi abszolút nem. 
A leghasznosabb számomra az volt, hogy milyen színtípusú vagyok, mik a színeim. Illetve egy közvetett információ, hogy jó, ha a megérzéseimre hallgatok, mert annak ellenére, 
hogy kiválogattam egy nagy bőröndnyi ruhát a gardróbomból (ami egyáltalán nem az én színem, csak a trendek hatására vásároltam), még mindig a nagy része,
ami megmaradt, benne az összes kedvencemmel, az én színtípusomnak megfelelőek. Mindez úgy, hogy eddigi életemet úgy éltem, hogy nem is hallottam a színtípusokról :).
Anikó

Kedves Nóra! Köszönöm szépen! Óriási élményt nyújtott a szombati nap, igaz, rendesen elfáradtam a végére. Cserébe, viszont, rengeteg információval lettem gazdagabb, amit azóta is rendezgetek a buksimban.

Első reakcióm egy sokkszerű élmény volt: „soha többet nem vásárolok!”

Aztán, rendezgettem az információkat és a gardróbomat….és tudatosan próbáltam alkalmazni a tanultakat! Most már a kolléganőimnek mondom: Kombinált workshop tematikája minden nő számára kötelezően elsajátítandó tananyag kellene legyen! További sok sikert kívánok a munkádhoz!

B. Kati

Nagyon hasznosnak találtam a workshopot, sok új információval gazdagodtam. Ami aznap nagyon fárasztó és sok volt hirtelen, de próbálom átültetni a gyakorlatba a hallottakat. Tegnap este befestettem a hajam, a természeteshez közeli sötét árnyalatra :). Igyekszem megtörni a vízszintes vonalakat az outfitemben. Nóra egyébként nagyon gyakorlatias és szemléltetésben is remek előadó. De összeségében szuper csajos nap volt! Köszönöm szépen!

J. Rita

A visszajelzések olvasása után, abban biztos voltam hogy nagyon-nagyon jó lesz. Nehéz is lenne olyat írni, amit már ne mondtak volna el előttem. Számomra a legmeghatározóbb élmény az volt, amikor egyesével beültünk a székbe, Nóra letakarta a rajtunk lévő sallangot és mindenkiből előhozta azt a belső szépséget, amiről valószínűleg többen már rég meg is feledkeztünk. Elképesztően jó volt látni, hogy mindenki milyen gyönyörű!

A legjobban az tetszik Nóra megközelítésében, hogy abszolút a belső szépségre és adottságokra fókuszál. Segít meglátni magadban/magadon azt, amit esetleg nem látsz és kihozni a maximumot abból a testből, amit kaptál. Nagyon örülök hogy megismerhettelek titeket és köszönöm az életre szóló tudást amivel gazdagodhattam.

Zsófi

Nagyon hasznos volt, én külön örültem neki, hogy nem a klasszikus „emberkímélő”, az ottlét 1/4 részét szüneteléssel, eszegetéssel, kávézással töltő alkalom volt, hanem rendkívül intenzív, látszott, hogy Nóra megpróbálta a lehető legtöbb tudást átadni nekünk.

Nagyon tetszett, ahogy Nóra kommunikál: bátorítva érezte magát az ember, de nem azért mert elkenegetné a negatív dolgokat, hanem csak világosan, objektíven, emberszeretettel mondott bármit, amit fontosnak tartott. Öröm volt hallgatni valakit, akinek ennyire az anyanyelve, amiről beszél.

Réka

Nóra szuper előadó, nagyon nagy tisztelettel és kedvességgel fordult mindenki felé, a csoportot biztonságosnak éreztem, és az információcsomag pedig számomra ideális volt.

Évi

Hihetetlen, hogy több mint 4 órát végigmagyarázta, nem látszott a fáradtság a mondanivalón. Érthető volt, ami lényeges volt, tökéletesen kiemelte. Az utolsó mondatok, amivel útra eresztett, elgondolkodtató és nagyon megszívlelendő volt (a fényképes játék után).

A színekben biztosabb vagyok, már ami a saját színeimet illeti. A vízszintes vonalakról szóló rész nagyon tetszett. Rengeteg infó, amire néhány hónap biztosan kell, hogy beépítsem a “szokásaimba”.

Júlia

Én tulajdonképpen megerősítést kerestem ezen a workshopon, illetve a meglévő alapismereteimet szerettem volna kicsit pontosítani, bővíteni. Abban például majdnem biztos voltam eddig is, hogy tavasz típus vagyok, de az altípust egyedül nyilván nem sikerült meghatározni. A konkrét színeimet illetően, persze, így is tartogatott meglepetéseket a workshop.

A leghasznosabbnak a gyakorlati részeket találtam, és valóban sokat segített az, hogy a csoport többi tagján is láthattam, hogy mi az, ami jól áll, és mi az, ami nem. Szerintem ez volt a legnagyobb előnye annak, hogy nem az egyéni tanácsadást választottam. 

Nagyon jól éreztem magam, Nóra kedves, közvetlen és energikus stílusa olyan hangulatot teremtett, mintha csak egy „csajos délutánt” töltenék el a barátnőimmel. Szinte hihetetlennek találtam, hogy pár óra alatt képes volt ekkora információmennyiséget átadni, miközben egy falatot sem evett, és alig ivott. Másrészt pedig úgy repült az idő, hogy én magam sem vettem észre, hogy éhes vagyok. 😀 

Egy szó, mint száz: egy nagyon hasznos és tartalmas napot töltöttem Nórával, amit ezúton is köszönök neki. Már fontolgatom, hogy bejelentkezek hozzá egy közös vásárlásra is! 🙂

További jó munkát, és sok elégedett ügyfelet kívánok Nektek!

Fruzsina

Nagyon jól éreztem magam, hasznos információkat hallhattunk, amiket most a gyakorlatban is igyekszek alkalmazni. Tetszett, hogy a kiscsoportos előadáson kívül külön is foglalkozott velünk Nóri. Szerintem teljesen érthetően és profin adja át a szaktudását, élményeit, mégis családias, felszabadult légkört teremt.
A leghasznosabb információ számomra az volt, hogy mi az a sorrendiség, ami alapján megfelelően fel kell építenünk az outfitünk szín- és formavilágát.
 
Köszönöm az élményt! 🙂
Zsanett

Nagyon élveztem a workshopot! Nóri személyisége nagyon szimpatikus, minden kérdésemre kedvesen válaszolt. Megnyugtató volt, hogy alátámasztotta bizonyos színekhez való vonzalmamat és ellenszenvemet. A test workshopon még sokkal többet tanultam vonalakról, fókuszpontról, anyagtöbbletről, imádtam! Annyira koncentráltam, hogy belefájdult a fejem ?
Ildikó

Én nagyon jól éreztem magamat, tök jó volt, hogy különböző embereknél láthattam meg, hogy milyen szín illik hozzá és miért. Én teljes mértékben ajánlom Nórit! Nagyon jófej volt, minden kérdésünkre válaszolt.

Köszönöm hogy részt vehettem a workshopon!

B. Patrícia

Nagyon köszönöm a színtanácsadás workshop élményt! Izgalmas volt egy számomra szinte teljesen ismeretlen világba bepillantást nyerni. 

A nekem a leghasznosabb a workshop gyakorlati része volt, hogy kívülről és belülről is ki lehetett próbálni Nóri ‘házakba’, azaz színtípusokba beosztásának kendős módszerét. 

Nóri kedves, közvetlen és profi előadói stílusa és színes személyisége otthonos légkört teremtett.

L. Nándor

A szombati workshop óta sokat gondolok az ott hallottakra, nagyon-nagyon örülök, hogy részt vettem rajta. Számomra a színtanácsadás volt a leghasznosabb, teljesen más színű ruhákat hordtam eddig, el is kezdtem a gardróbom átválogatását.

Semmi zavaró nem volt abban, hogy vadidegenekkel vettem ebben részt, teljesen lekötött Nóra hatalmas tudása, természetessége, gyakorlatiassága.

Zsuzsa

A workshop nagyon tetszett, csupa hasznos dolgot hallottunk, láttunk. Jó volt, hogy a barátnőmmel együtt mentünk rá, így azóta is együtt próbáljuk alkalmazni a tanultakat.

A leghasznosabb információ a színtipusom volt, mert másnak gondoltam magam. – Igaz a ruhatáram színeit nézve szerencsére az igazi színtipusomhoz választottam a ruháim nagyobb részét. 🙂

Nóra közvetlen és kedves volt; az aznapi öltözékünk elemzésénél kedvesen mondta el azt is, ha valami nem jól állt. Köszönöm szépen a lehetőséget, hasznos én-idő volt!

Anita

Én nagyon jól éreztem magam és szuper hasznos volt.
 
Nagyon örülök, hogy elmentem, részemről abszolút megérte, hiszen magamat egy hideg nyár típusba soroltam és sokszor jelentett problémát, hogy mit vegyek fel, melyik színt vegyem a boltban, és egyre több fekete ruhát vásároltam, mondván azzal nem lőhetek mellé, de ennek ellenére nem éreztem magam mégsem annyira jól, kicsit inkább gyászosnak véltem.
 
Ehelyett most kiderült,  hogy meleg ősz típus vagyok ?, ami első hallásra nem tetszett… de ahogy elkezdtem nézni pinteresten és a neten mi is illik hozzám, egyre jobban megbarátkoztam a ténnyel.
 
„Kitakarítottam” a szekrényem… hát nem sok ruha maradt (kiárusítom a nagy részét, ami nem illik hozzám… – és most már értem miért a többsége csak egyszer-kétszer volt rajtam… ? ).
 
A sok kép hatására, amit néztem, bennem is összeállt egy színkép.
Elmentem a Hádába „tesztelni” magam, amire eddig a bőség zavara miatt csak néha szántam időt… nos meleg őszként szűkösebb a választás. Nem sok meleg árnyalat van olyan fazonnal ami tetszik is :).
Szóval így rengeteg időt spórolok és pénzt is.
Sokkal tudatosabbnak éreztem a vásárlást (jó érzés, hogy a tudatosságot ki tudom terjeszteni erre a területre is).
 
Másfél óra alatt kiválogattam kb. 35 ruhát, amit felpróbáltam, és kb. a fele jó is lett ?.
Kb. három bolti ruha árán vettem egy egész kis kollekciót, amit már most imádok, és szuper volt felvenni a munkahelyre vagy a délutáni találkozóra – kb. gondolkodás nélkül ?. Jó érzés, hogy így nem kell utazáshoz sem elvinnem annyi ruhát majd, mert „majd aznap kitalálom, mit vegyek fel”, hanem elég kevesebbet is, mert amit elviszek magammal, az tuti jó is lesz és passzol egymáshoz – és leginkább hozzám ?.
 
Nagyon köszönöm.?
Hajni

Nagyon jól éreztem magam a workshopon, Nóra szuper előadó, felkészült, kedves, közvetlen stílusú és tájékozott a témában! Az előzőeken túl – ami számomra még igazán fontos volt, hogy – Nóra nem csak a színekről, testalkatokról mesélt, hanem olyan értékeket képviselt, mint pl a fenntartható divat. Az embert helyezte a középpontba és az önelfogadásra bíztatott minket. Nem a tökéletességet erőltette, hanem abban segített, hogy hogyan váljunk a saját magunk aktuális legjobb verziójává! Ezekkel együtt nem csak profi szakembernek, hanem egy szimpatikus, értékes embernek ismertem meg! Köszönöm!

Judit

Szuper jól éreztem magam, azt kaptam, amit vártam. Pörgős, jól felépített volt mindkét rész és mindamellett, hogy megkaptam mindent magammal kapcsolatban (szín típus, test típus, mik állnak jól színben, fazonban) rengeteget tanultam a többi lány példáiból is. 

Nekem külön nagyon jó volt, hogy két barátnőm is velem volt a workshopon. Összességében nagyon jól éreztem magam, nagyon elégedett vagyok és másnak is ajánlani foglak.

Zsuzsi

Egyetlen heteró férfiként is megérte részt vennem, mert most már legalább látok olyan dolgokat, amiket korábban csak sejtettem. 

Hétvégén el is mentem vásárolni és jól fel is húztam magam, hogy mennyi ing es nadrágméret nem áll jól, amiről azt hittem korábban, hogy igen. 😀 De nem adtam fel, végül sikerült egy inget&nadrágot vennem a Nálad tanultak tükrében és valóban jobb érzés!

Zsolt

Nem öltözködés, de neked köszönhetem: Amikor a tanítványaiddal rám tettétek a sötétbarna parókát, és együtt megvilágosodtunk, hogy mennyire megváltoztatja az arcomat az eredeti hajszínem a balayage vöröshöz képest, azonnal berohantam a szomszéd drogériába hajfestékért, délután már barnás-fekete voltam ismét. Köszi, Nóri! ?

Öltözködésben a szelektálás. A nem előnyös színű, fazonú, méretű ruhákat elajándékoztam, azóta minden reggel egy perc alatt megtalálom a napi szettet. 🙂

Ágnes

Az AHA-élményem az volt, hogy inkább meg se próbáljak bizonyos fajta ruhadarabokat, mert a magasságomhoz és alkatomhoz egyáltalán nem alkalmasak. Ilyen a szoknyák helyett inkább egyberuhák felé menjek is. Még tétován, de haladok.

S. Kinga

Nóra lenyűgözően profi. A színtanácsadás workshop három órája alatt minden egyes szónak jelentősége volt, és Nóra mindezt olyan laza természetességgel adta át, hogy nem csak, hogy könnyű volt végig figyelni, hanem még töltődtem is energiával! Az eredmény pedig olyan tudás, hogy azóta már azon csodálkozok, előtte hogyan létezhettem enélkül. Mindenkinek maximálisan ajánlom!

Marci

Szeretném megköszönni a workshopot, nagyon jól éreztük magunkat. Kezdve azzal, hogy milyen tündéri, mosolygós voltál már a reggeli fogadásunknál, ezt még a magas fokú szakértelmed, profizmusod is kiegészítette a nap további részében. Elképesztő volt, hogy ugyan kicsúsztunk az időből, mégis mindenki kérdéseire fáradhatatlanul, részletekbe menően válaszoltál. Nagyon sok új információ elhangzott, amit hasznosítani lehet a későbbiekben és nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem további workshopodra is ellátogatni a későbbiekben. 🙂

K. Kata

A workshop szuper volt, érthető, örülök, hogy ott lehettem. Az eltelt egy hét alatt átválogattam a ruhatáramat is. Gyakorlatban biztosan bajban leszek, nehéz lesz alkalmaznom azt a rengeteg informáciot, amit kaptam.

Denisa

Nagyon jól éreztem magam, köszönöm. Nagyon sok hasznos infóval gazdagodtam és az estéim azóta a Pinterest böngészésével telik. Hideg nyárként igazán feladtam a leckét magamnak – gondoltam én, majd miután hazamentem a workshopról egyre több ruhámban véltem felfedezni a paszteles hideg színeket. Igaz ezeket az utóbbi időben hanyagoltam.
 
Az előadási stílusod fantasztikus, könnyed, profi, de kellőképp laza. Látszik, hogy élvezed amit csinálsz. Nagyon jó volt hallgatni a szisztematikusan felépített előadásodat és csak azt sajnálom, hogy véget ért.
 
Nóri

Kombinált workshopon voltam – szín-és testalkat tanácsadáson. Nóri végtelenül profi, nagyon rugalmas. 12-en voltunk, mindenkire egységes módon figyelt, rengeteget kérdeztünk tőle, sok új információval gazdagodtam.

Dorottya

Kombinált workshopon vettem részt, el fog tartani egy ideig, amíg a gyakorlatban is alkalmazni tudom a hallottak egy töredékét:). Minden infó nagyon hasznos volt. Nóra azon túl, hogy kedves, felkészült, megnyerő személyiség, nagyon hiteles is! Szerintem ez manapság nagyon fontos. Bízom benne, hogy még találkozunk.

Anett

A workshopon nagyon jól éreztem magam. Egy darab leghasznosabb információt nem is tudnék kiemelni, hiszen nagyon sok új fogalommal, tudnivalóval, szabállyal és tanáccsal gazdagodtam, amik segíthetnek a jobb megjelenésben. Nóra előadói stílusával elégedett vagyok, pozitív, sugárzó és kifejezetten kellemes volt. Köszönöm a lehetőséget!
Mercédesz

Kombinált workshopon voltam Nóránál. Egy profi, kiegyensúlyozott, szuperkedves embert ismertem meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anett

Nagyon sokat kaptunk Tőled a kurzusokon. Igazán nagy tudással rendelkezel, mégis az az ember érzése, hogy egy barátnőjétől kap tanácsokat. Kiválóan, összeszedetten, nem elrugaszkodva a racionalitástól, mindenki számára érthetően adsz át nagyon hasznos dolgokat. Ugyanakkor nem teszel az emberbe egy szorongást, hogy eddig mindent rosszul csinált volna, csak lehetőséget adsz a kezünkbe, emellett magunkkal szembeni türelemre intesz.

Móni

Nagyon élvezem a novemberben felfedezett ősz színeimet, egyfajta kreatív hobbi lett az öltözködés 🙂

Dóra

Kedves Nóri,

Nagyon örülök, hogy végre eljutottam a testalkat workshopra és megtudtam, milyen alkat vagyok. Remélem, hogy el fogom tudni sajátítani a tanultakat és magamtól is ki fogom tudni választani a színben és fazonban is megfelelő darabokat. (így elsőre elég kemény diónak tűnik a dolog)

Nagyon tetszett, hogy adtál pár tanácsot, hogy mit viseljek, min változtassak, mely boltokban találok az alkatomnak megfelelő ruhákat.

Köszönöm szépen és további sok sikert kívánok!

Regina

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a kombinàlt workshopon. Rengeteg informàciót és tudást kaptam, sajnos a szekrényemben azóta még nem sikerült a tanultak alapjàn selejteznem, de ha benézek a szekrènybe, akkor màr tudom, hogy melyik ruhadarabot miért nem éreztem eddig komfortosnak magamon. (Vagy méret problèma vagy a színe nem előnyös)
 
A tanultakat egyelőre leginkább reggel a metrón utazva igyekszem átültetni a gyakorlatba. Ha rànézek egy-egy hölgy öltözetére, akkor látom, hogy hol hibáztak. (Azok a fránya vízszintes vonalak, amik rossz helyen vàgnak el) Persze azért a saját összeállításomat is megszemlélem otthon, mielőtt elindulok.
 
Nóra előadói stílusa szerintem csodálatos.
 
Minden információ hasznos volt, de talán a számomra legjobb, hogy Nóra megmutatta, hogy egy felsőnél hogyan tudjuk megnèzni, hogy a méretünk-e. És hogy hogyan próbàljunk nadràgot. Ezt már gyakorlatban is alkalmaztam.
 
Köszönöm még egyszer az élményt!  Ezeket az információkat minden nőnek meg kellene ismernie! 
Szilvi

Nagyon hasznos volt a workshop! Örültem hogy Nóra elmondta, hogy ő is nehezen barátkozott meg a színtípusával, mert nekem is először nehéz volt befogadni a sötét tél típust. Főleg, hogy nagyon nehezen sikerült megállapítani. Aztán kicsit utána jártam még az előnyös színeknek és attól kicsit megnyugodtam. A sötétebb hajszínnel meg kicsit bizonytalan vagyok, de mindenképpen teszek egy próbát.
 

Nagyon jó volt, hogy Nóra a workshop végén kielemezte kicsit az alkatunkat is, sok kérdésemre kaptam nagyon hasznos választ.  Hihetetlen, de más szemmel nézek a saját ruháimra és a boltban is más szempontok szerint rangsorolok.

Nagyon szimpatikus volt, hogy látszott hogy Nóra milyen tapasztalt, és hogy nagyon szenvedélyesen szereti, amit csinál.

Egyszóval nagyon tetszett minden és hasznos volt.

További jó munkát kívánok nektek!
Eszter

Köszönöm a tegnapi oktatást, tegnap este mentem egy összejövetelre és összeállítottam egy ősz szettet, abban mentem! 😉 Már most más szemmel nézek a ruháimra! Köszönöm!
M. Dóri

Nagyon jól éreztem magam. A vonalak tetszettek a legjobban, amit másnapon már néztem is. (és a helyes melltartó!!!!!) Azóta megvolt a vásárlás is és ott is sokat tanultam. Nagyon szimpatikus Nóra egyénisége, amit és ahogy képvisel.
Krisztina

Sok hasznos szemponttal gazdagodtam, köszönöm a napot.

Katinka

Számomra nagyon érdekes volt a workshop. Álmomvan sem gondoltam volna, hogy a testalkatnál ennyi mindenre oda kell figyelni.
Kriszti

Még egyszer köszönet a szombati workshopért, nagyon tanulságos volt, igazán jól éreztem magam.

Petra

Nagyon jól éreztem magam a workshopon. Sok új hasznos információval gazdagodtam, a színek és a testalkatok terén is. Tetszett az elméleti rész és a személyenkénti „beazonosítás”, ötletadás is. Hazaérve több ruhámról is meg tudtam mondani, hogy eddig miért nem szerettem igazán, és mit lehetne rajta esetleg változtatni, és jobban képben vagyok azzal is, hogy milyen színű/fazonú ruhákat keressek a boltokban.

Nóra elfogadó, oldott légkört teremtett a workshopon, a sok ismeretet és a saját magunkhoz/testünkhöz való jó hozzáállást is jól át tudta adni.
Júlia

Kimondhatatlanul hasznos volt a workshop, rengeteg új trükköt tanultam, azóta másként nézek a ruhákra. Kedves, nyitott személyiséged élvezhetővé tette a sok új információ befogadását. Köszönöm, hogy tanulhattam tőled és elindítottál egy új úton!
A. Adél

Nagyon élveztem a workshopot, új információkkal gazdagodtam. Jó volt a csoportos foglalkozás és másokon is látni a színek általi változást. Sajnálom, hogy a testalkat részén nem tudtam maradni. Biztos vagyok benne, hogy még több workshopra is menni fogok 🙂 Köszönöm!
 
B. Ágnes

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshopon. A rengeteg új információ mellett rájöttem, hogy miért lógnak olyan ruhák a gardróbomban, amiket egyszer, ha felvettem és miért van 5 babarózsaszín szoknyám (világos nyárként). Nóra nagyon jól magyaráz, az előadása érthető, követhető, részletes. Kifejezetten tanulságos volt a többi színtípusba tartozó hölgyeknél is látni, hogy mi működik és mi nem.  Én mindenkinek csak ajánlani tudom a ws-t, akit érdekel ez a téma.
 
Köszönöm az élményt és a tanultakat!
Zsófi

Kedves Nóra!

Egy hónapja jártam nálad szín-, majd testalkat tanácsadáson. Eszméletlen, mennyi tudást és magabiztosságot szedtem fel néhány óra alatt. De leginkább a szemléletmód tetszett: objektív szempontok alapján dönteni olyan dolgokban, ami mindenkinek személyes, érzelmi reakciókat szokott kiváltani. Zseniálisan egyszerű, felszabadító élmény volt így vásárolni.

Az óriási kínálatból eleve kiszűrni, ami biztos nem lesz jó, ugyanakkor nyitottnak lenni az újra, amit eddig nem próbáltam, pedig objektív szempontok alapján jó lesz.

És a legjobb: ha felpróbálom, és nem jó, akkor semmi dráma, nem az én alakommal van baj, hanem a ruha szabásával. ZSENIÁLIS! Köszönöm szépen ezt az életre szóló tudást, sokkal jobb és élvezetesebb így a megjelenésemmel foglalkozni. Bár minden iskolában tananyag lenne ez.

Az elmúlt hetekben élesben teszteltem a tanultakat Amerikában, nagyon eredményes shopping túrán vagyok túl! És még milyen élmény volt! Köszönöm még egyszer és nagyon sok sikert kívánok neked!

Johanna

A hétvégén jártam a workshopon nálad és nagyon jól éreztem magam és sok új információval gazdagodtam. Örülök, hogy megismerhettelek és ott lehettem az órádon. Köszönöm szépen. 

Renáta

A workshop nagyszerű és hasznos volt, ezt meg kell jegyeznem nektek.

Eszter

Nagyon jól éreztem magam a workshopon!

Kifejezetten tetszett, hogy: nagyon összeszedett volt az anyag, hogy volt egyáltalán egy anyag, és nem csak egy csajos trécselés volt (azon olyan kamu workshopokat elég lehúzásnak tartom). Tetszett az előadói stílusod is, hogy jó hangulatú légkör uralkodott, mégis egy feszes tempót diktáltál, hogy minél több infót átadhass nekünk. Nekem a színelemzés volt a kedvenc részem, annak is a gyakorlati része.
 
Összeségében én ajánlanám másoknak, (sőt igazából már ajánlottam is a barátnőimnek).
Kriszta

Viszonylag konkrét elképzelésekkel érkeztem a szín- és alkattípusommal kapcsolatban és előzetesen már utánaolvastam a témának, de így is értek meglepetések! A kb. 10 fős kombinált workshop alkalmat adott arra, hogy az öltözködés alapelveit (jobban) megértsem, a trendek és stílusok befolyásán túllépve elkezdjek formákat és vonalakat, mint optikai befolyásoló tényezőket látni. A többiek elemzésének végigkövetése kiváló mód volt a szemem gyakorlatoztatására, amit az utcára kilépve nagy élvezettel folytattam.

Nagyon sok „aha”-élmény ért azóta, jobban ráállt a szemem, hogy miért működik vagy nem egy adott összeállítás valakin. Ahogy Nóra hangsúlyozta, ez az egész nem az elméletről szól, sok-sok gyakorlás és ruhapróbálás teszi a mestert, miközben a változó testünket újra és újra „meg kell tanulni”. Így még a munka java előttem áll, de már egy fokkal magabiztosabbnak érzem magam, ha körülnézek egy üzletben.

Aki részletes elemzést szeretne a típusával kapcsolatban, annak nem a workshopot ajánlanám, azonban ha az alapok helyrerakása és a főbb alapelvek megértése a cél, akkor ez egy nagyon hasznos és élvezetes program bárkinek, aki tudatosabban szeretne öltözködni!

Júlia

Nekem több AHA-élményem is van!!! ?

  1. Testalkatom homokóra, hordjak egybe ruhákat, na azóta a nyári öltözködés pikk-pakk megy, nem kell sokat gondolkozni, csak felkapok egy ruhát.
  2. Színtípusnak megfelelő ruhákat vegyek, mert ezeket könnyű lesz kombinálni.
  3. A táska és a cipő alapdarab legyen, mert arra van a legkevesebb idő reggel, hogy most akkor ez megy-e a szetthez. Meleg őszként nekem ezek a barna, bézs és navy egyszínű táskák és cipők lettek.
Sz. Petra

Jelentem, a csütörtöki workshop után ma beszereztem pár burgundi felsőt ééés ami a leginkább komfort zónából kilépés számomra, PIROS szoknyát???…mert eléggé nagy AHA volt, mikor felpróbáltam?

F. Szilvia

Az én AHA-élményem a workshop után: a színtípus meghatározás és az alapdarabok fogalmának kiterjesztése. Hogy mi minden is tartozik a nude táska és cipőn kívül még ide 🙂 pl.: bokacsizma, megfelelő hosszú kabát… Már várom a következő közös vásárlást!

K. Ágnes

A workshop nagyon kellemes légkörben telt. Ez nagyban köszönhető Nóri személyiségének és azon képességének, hogy megtalálja a hangot az emberekkel. Vagy mindannyiunkat bírt vagy annyira profi, hogy az ember azt érzi mellette, hogy teljesen megértjük egymást ?

Az előadást mind tartalmában mind stílusában jónak találtam. Tartalmilag elég összeszedett volt, hogy kapjunk egy áttekintő képet a témáról, de mellette volt egy kis csapongás, ami közelebb hozta a dolgot. Én sokat jegyzeteltem, de sok mindent meg is jegyeztem, mert logikusan volt felépítve a téma. Még nem nézegettem a jegyzeteimet, egyelőre hagyom ülepedni az új tudást.

Ami nagy pozitívum:
– a termékek nagy részét meg se kell néznem, így sokkal gyorsabb vásárolni
– el tudom dönteni előre, hogy mit szeretnék (pl, szürke csizma, szürke sapka), és így nem veszek el a boltok kínálatában (annyira)
– életvidámabbnak látom magam azokban a színekben, amik illenek hozzám és nagyon jó volt, hogy ezt a többieken is láttam a csoportos workshopon

Ami kicsi negatívum:
– elfogadni, hogy sok színt el kell engednem, értem ésszel, meg láttam a szememmel, de azért ez még egy (rövidebb-hosszabb) folyamat lesz, hogy letisztuljon bennem

Berni

Számomra az volt a leghasznosabb, amikor mondtad, hogyha próbálok egy ruhát, nagyon fontos, hogy ne csak 1-2 helyen passzoljon a méret pl.: vállban, hanem mindenhol és hogy pont ézert nem mindegy, hol vásárolok, mert üzletenként változik, hogy milyen típusra csinálják a ruhát. Azóta minden ruhámat ehhez mérten veszem (persze a megfelelő színben) és ha a legegyszerűbb farmer póló is van rajtam, még úgy is jól nézek ki! ❤️

Szilvi

Hihetetlen nagy könnyebbség, h tudom, h a hideg színek állnak jól, azon belül is az élénkek! Ez tényleg hihetetlen módon megkönnyíti a ruhaválasztást!!! Iszonyú kompetencia érzetem van, amikor bemegyek egy üzletbe most pl a leárazások idején, és rögtön tudom, mihez nyúljak, és mihez ne. Még az a szabály is nagy segítség, h „ne felezzem el magam”, vagyis az aranymetszés szabálya.

Anna

Még csak az elején járok, de nagy AHA élmény volt, hogyha a színtípusomnak megfelelő színű ruhák vannak itthon, akkor egyszerűen kombinálhatóak egymással. A másik, hogy sötét télként „engedjem el” a barna bőr cipő/szandál/táskákat. 🙂 (Az ezüst szín hétköznapokba bevonásán gondolkozok/dolgozok most)

H. Veronika

Én nagyon jól éreztem magam, és jó érzés az is, hogy most már tudatosan nézem a színeket, sőt a ruháimat is rendeztem színek szerint, és szembesültem is vele így, hogy mennyi a szürke árnyalat ruhám. Nóra stílusa teljesen rendben volt, lényegre törő, és tetszett a tematika is 🙂
V. Bori

A színtípusom meghatározás után lerövidült a boltban töltött idő. Mivel nem annyira szeretek ruhát próbálni, ez nekem egy kisebb megváltás. 😀 Másik AHA-élményem, hogy a szűkülő szárú nadrág sem ördögtől való, pedig nekem ősellenségnek számított. Most már azt is fel merem venni. 

Henrietta

Nekem a testalkat-elemzés volt nagyon nagy segítség, azóta tudom, hogy mire figyeljek, hogy tudom elterelni a figyelmet a csípőmről, és mi az előnyös szabás, vonal, stb!

Aliz

Magamtól soha nem jutott volna eszembe, hogy megvegyek, hordjak, vagy akár felpróbáljak blézert. Soha le nem vettem volna a polcról. Mert az olyan “titkárnős”. De nagyon csinos alakot csinál, sokkal praktikusabb, és szebb, mint egy pulcsi. Az elején kicsit katonatisztnek éreztem magam, de már teljesen hozzászoktam, rendszeresen hordom nadrághoz-szoknyához is. Van egy csomó színben a te segítségeddel.

Évi

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Stílustipp: Így viseld az extrán bő szárú nadrágokat!

Tizensokéve már, hogy divatba jöttek a szűk szárú nadrágok, és én bizony emlékszem amikor a közös vásárlásokon mindenkire úgy kellett rákönyörögnöm, mert mindenki trapéz meg bootcut meg egyenes szárú nadrágokat hordott akkoriban. És most meg ugyanez fordítva van, hogy...

Stílustipp: Fehér nadrág nagyobb méretben

A tegnapi vásárláson találtunk két fehér nadrágot is Jolánnak, pedig azt mondta 14 éves kora óta nem viselt fehér nadrágot. Nagyon ijesztőnek tűnt számára elsőre a gondolat... Sokan azt hiszik, hogy 36-os méret felett, vagy szélesebb csípőre teljesen tiltólistásak a...

Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

156 cm-es magassággal azért kisebb kihívás megtalálni a darabokat, amik arányaiban is jók, és bár nálunk nemigen van ún. ‘petite’ (azaz rövidített) méretezés, a turiban viszont gyakran találni ilyen darabokat.Zsuzsi 30-as, építészmérnök, a turis vásárlást választotta....

Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

Színtanácsadás workshop

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

Testalkatok workshop

A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

Ár-érték workshop

A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.
error: Ez a tartalom védett!