fbpx

Kombinált workshop vélemények

Jelentkezés a workshopra

Résztvevők visszajelzései

Hogyan érezték magukat a résztvevők a Szín+Test Kombinált workshopon?
Hogyan változott meg a stílusuk a közös napunk hatására?
Ők maguk mesélték el!

Nekem lassacskán teljesen átalakul a ruhatáram, es vele a stílusom! Olyan gyönyörű színeket és merész kombinációkat veszek fel/meg, amit előtte soha! Imádom a SZÍNEKET!!! 😊 Köszönöm Nóri a Szín és turis workshopot!

Erika

Nagyon jól éreztem magam, hasznos információkat hallhattunk, amiket most a gyakorlatban is igyekszek alkalmazni. Tetszett, hogy a kiscsoportos előadáson kívül külön is foglalkozott velünk Nóri. Szerintem teljesen érthetően és profin adja át a szaktudását, élményeit, mégis családias, felszabadult légkört teremt.
A leghasznosabb információ számomra az volt, hogy mi az a sorrendiség, ami alapján megfelelően fel kell építenünk az outfitünk szín- és formavilágát.
 
Köszönöm az élményt! 🙂
Zsanett

Nagyon élveztem a workshopot! Nóri személyisége nagyon szimpatikus, minden kérdésemre kedvesen válaszolt. Megnyugtató volt, hogy alátámasztotta bizonyos színekhez való vonzalmamat és ellenszenvemet. A test workshopon még sokkal többet tanultam vonalakról, fókuszpontról, anyagtöbbletről, imádtam! Annyira koncentráltam, hogy belefájdult a fejem 😅
Ildikó

Nagyon jól éreztem magam a workshopon, Nóra szuper előadó, felkészült, kedves, közvetlen stílusú és tájékozott a témában! Az előzőeken túl – ami számomra még igazán fontos volt, hogy – Nóra nem csak a színekről, testalkatokról mesélt, hanem olyan értékeket képviselt, mint pl a fenntartható divat. Az embert helyezte a középpontba és az önelfogadásra bíztatott minket. Nem a tökéletességet erőltette, hanem abban segített, hogy hogyan váljunk a saját magunk aktuális legjobb verziójává! Ezekkel együtt nem csak profi szakembernek, hanem egy szimpatikus, értékes embernek ismertem meg! Köszönöm!

Judit

Szuper jól éreztem magam, azt kaptam, amit vártam. Pörgős, jól felépített volt mindkét rész és mindamellett, hogy megkaptam mindent magammal kapcsolatban (szín típus, test típus, mik állnak jól színben, fazonban) rengeteget tanultam a többi lány példáiból is. 

Nekem külön nagyon jó volt, hogy két barátnőm is velem volt a workshopon. Összességében nagyon jól éreztem magam, nagyon elégedett vagyok és másnak is ajánlani foglak.

Zsuzsi

A szombati workshop óta sokat gondolok az ott hallottakra, nagyon-nagyon örülök, hogy részt vettem rajta. Számomra a színtanácsadás volt a leghasznosabb, teljesen más színű ruhákat hordtam eddig, el is kezdtem a gardróbom átválogatását.

Semmi zavaró nem volt abban, hogy vadidegenekkel vettem ebben részt, teljesen lekötött Nóra hatalmas tudása, természetessége, gyakorlatiassága.

Zsuzsa

Nem öltözködés, de neked köszönhetem: Amikor a tanítványaiddal rám tettétek a sötétbarna parókát, és együtt megvilágosodtunk, hogy mennyire megváltoztatja az arcomat az eredeti hajszínem a balayage vöröshöz képest, azonnal berohantam a szomszéd drogériába hajfestékért, délután már barnás-fekete voltam ismét. Köszi, Nóri! 😘

Öltözködésben a szelektálás. A nem előnyös színű, fazonú, méretű ruhákat elajándékoztam, azóta minden reggel egy perc alatt megtalálom a napi szettet. 🙂

Ágnes

Az AHA-élményem az volt, hogy inkább meg se próbáljak bizonyos fajta ruhadarabokat, mert a magasságomhoz és alkatomhoz egyáltalán nem alkalmasak. Ilyen a szoknyák helyett inkább egyberuhák felé menjek is. Még tétován, de haladok.

S. Kinga

Nóra lenyűgözően profi. A színtanácsadás workshop három órája alatt minden egyes szónak jelentősége volt, és Nóra mindezt olyan laza természetességgel adta át, hogy nem csak, hogy könnyű volt végig figyelni, hanem még töltődtem is energiával! Az eredmény pedig olyan tudás, hogy azóta már azon csodálkozok, előtte hogyan létezhettem enélkül. Mindenkinek maximálisan ajánlom!

Marci

Szeretném megköszönni a workshopot, nagyon jól éreztük magunkat. Kezdve azzal, hogy milyen tündéri, mosolygós voltál már a reggeli fogadásunknál, ezt még a magas fokú szakértelmed, profizmusod is kiegészítette a nap további részében. Elképesztő volt, hogy ugyan kicsúsztunk az időből, mégis mindenki kérdéseire fáradhatatlanul, részletekbe menően válaszoltál. Nagyon sok új információ elhangzott, amit hasznosítani lehet a későbbiekben és nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem további workshopodra is ellátogatni a későbbiekben. 🙂

K. Kata

A workshop szuper volt, érthető, örülök, hogy ott lehettem. Az eltelt egy hét alatt átválogattam a ruhatáramat is. Gyakorlatban biztosan bajban leszek, nehéz lesz alkalmaznom azt a rengeteg informáciot, amit kaptam.

Denisa

Nagyon jól éreztem magam, köszönöm. Nagyon sok hasznos infóval gazdagodtam és az estéim azóta a Pinterest böngészésével telik. Hideg nyárként igazán feladtam a leckét magamnak – gondoltam én, majd miután hazamentem a workshopról egyre több ruhámban véltem felfedezni a paszteles hideg színeket. Igaz ezeket az utóbbi időben hanyagoltam.
 
Az előadási stílusod fantasztikus, könnyed, profi, de kellőképp laza. Látszik, hogy élvezed amit csinálsz. Nagyon jó volt hallgatni a szisztematikusan felépített előadásodat és csak azt sajnálom, hogy véget ért.
 
Nóri

Kombinált workshopon voltam – szín-és testalkat tanácsadáson. Nóri végtelenül profi, nagyon rugalmas. 12-en voltunk, mindenkire egységes módon figyelt, rengeteget kérdeztünk tőle, sok új információval gazdagodtam.

Dorottya

Kombinált workshopon vettem részt, el fog tartani egy ideig, amíg a gyakorlatban is alkalmazni tudom a hallottak egy töredékét:). Minden infó nagyon hasznos volt. Nóra azon túl, hogy kedves, felkészült, megnyerő személyiség, nagyon hiteles is! Szerintem ez manapság nagyon fontos. Bízom benne, hogy még találkozunk.

Anett

Kombinált workshopon voltam Nóránál. Egy profi, kiegyensúlyozott, szuperkedves embert ismertem meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anett

Nagyon sokat kaptunk Tőled a kurzusokon. Igazán nagy tudással rendelkezel, mégis az az ember érzése, hogy egy barátnőjétől kap tanácsokat. Kiválóan, összeszedetten, nem elrugaszkodva a racionalitástól, mindenki számára érthetően adsz át nagyon hasznos dolgokat. Ugyanakkor nem teszel az emberbe egy szorongást, hogy eddig mindent rosszul csinált volna, csak lehetőséget adsz a kezünkbe, emellett magunkkal szembeni türelemre intesz.

Móni

Nagyon élvezem a novemberben felfedezett ősz színeimet, egyfajta kreatív hobbi lett az öltözködés 🙂

Dóra

Kedves Nóri,

Nagyon örülök, hogy végre eljutottam a testalkat workshopra és megtudtam, milyen alkat vagyok. Remélem, hogy el fogom tudni sajátítani a tanultakat és magamtól is ki fogom tudni választani a színben és fazonban is megfelelő darabokat. (így elsőre elég kemény diónak tűnik a dolog)

Nagyon tetszett, hogy adtál pár tanácsot, hogy mit viseljek, min változtassak, mely boltokban találok az alkatomnak megfelelő ruhákat.

Köszönöm szépen és további sok sikert kívánok!

Regina

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a kombinàlt workshopon. Rengeteg informàciót és tudást kaptam, sajnos a szekrényemben azóta még nem sikerült a tanultak alapjàn selejteznem, de ha benézek a szekrènybe, akkor màr tudom, hogy melyik ruhadarabot miért nem éreztem eddig komfortosnak magamon. (Vagy méret problèma vagy a színe nem előnyös)
 
A tanultakat egyelőre leginkább reggel a metrón utazva igyekszem átültetni a gyakorlatba. Ha rànézek egy-egy hölgy öltözetére, akkor látom, hogy hol hibáztak. (Azok a fránya vízszintes vonalak, amik rossz helyen vàgnak el) Persze azért a saját összeállításomat is megszemlélem otthon, mielőtt elindulok.
 
Nóra előadói stílusa szerintem csodálatos.
 
Minden információ hasznos volt, de talán a számomra legjobb, hogy Nóra megmutatta, hogy egy felsőnél hogyan tudjuk megnèzni, hogy a méretünk-e. És hogy hogyan próbàljunk nadràgot. Ezt már gyakorlatban is alkalmaztam.
 
Köszönöm még egyszer az élményt!  Ezeket az információkat minden nőnek meg kellene ismernie! 
Szilvi

Nagyon hasznos volt a workshop! Örültem hogy Nóra elmondta, hogy ő is nehezen barátkozott meg a színtípusával, mert nekem is először nehéz volt befogadni a sötét tél típust. Főleg, hogy nagyon nehezen sikerült megállapítani. Aztán kicsit utána jártam még az előnyös színeknek és attól kicsit megnyugodtam. A sötétebb hajszínnel meg kicsit bizonytalan vagyok, de mindenképpen teszek egy próbát.
 

Nagyon jó volt, hogy Nóra a workshop végén kielemezte kicsit az alkatunkat is, sok kérdésemre kaptam nagyon hasznos választ.  Hihetetlen, de más szemmel nézek a saját ruháimra és a boltban is más szempontok szerint rangsorolok.

Nagyon szimpatikus volt, hogy látszott hogy Nóra milyen tapasztalt, és hogy nagyon szenvedélyesen szereti, amit csinál.

Egyszóval nagyon tetszett minden és hasznos volt.

További jó munkát kívánok nektek!
Eszter

Köszönöm a tegnapi oktatást, tegnap este mentem egy összejövetelre és összeállítottam egy ősz szettet, abban mentem! 😉 Már most más szemmel nézek a ruháimra! Köszönöm!
M. Dóri

Nagyon jól éreztem magam. A vonalak tetszettek a legjobban, amit másnapon már néztem is. (és a helyes melltartó!!!!!) Azóta megvolt a vásárlás is és ott is sokat tanultam. Nagyon szimpatikus Nóra egyénisége, amit és ahogy képvisel.
Krisztina

Sok hasznos szemponttal gazdagodtam, köszönöm a napot.

Katinka

Számomra nagyon érdekes volt a workshop. Álmomvan sem gondoltam volna, hogy a testalkatnál ennyi mindenre oda kell figyelni.
Kriszti

Még egyszer köszönet a szombati workshopért, nagyon tanulságos volt, igazán jól éreztem magam.

Petra

Nagyon jól éreztem magam a workshopon. Sok új hasznos információval gazdagodtam, a színek és a testalkatok terén is. Tetszett az elméleti rész és a személyenkénti “beazonosítás”, ötletadás is. Hazaérve több ruhámról is meg tudtam mondani, hogy eddig miért nem szerettem igazán, és mit lehetne rajta esetleg változtatni, és jobban képben vagyok azzal is, hogy milyen színű/fazonú ruhákat keressek a boltokban.

Nóra elfogadó, oldott légkört teremtett a workshopon, a sok ismeretet és a saját magunkhoz/testünkhöz való jó hozzáállást is jól át tudta adni.
Júlia

Kimondhatatlanul hasznos volt a workshop, rengeteg új trükköt tanultam, azóta másként nézek a ruhákra. Kedves, nyitott személyiséged élvezhetővé tette a sok új információ befogadását. Köszönöm, hogy tanulhattam tőled és elindítottál egy új úton!
A. Adél

Nagyon élveztem a workshopot, új információkkal gazdagodtam. Jó volt a csoportos foglalkozás és másokon is látni a színek általi változást. Sajnálom, hogy a testalkat részén nem tudtam maradni. Biztos vagyok benne, hogy még több workshopra is menni fogok 🙂 Köszönöm!
 
B. Ágnes

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshopon. A rengeteg új információ mellett rájöttem, hogy miért lógnak olyan ruhák a gardróbomban, amiket egyszer, ha felvettem és miért van 5 babarózsaszín szoknyám (világos nyárként). Nóra nagyon jól magyaráz, az előadása érthető, követhető, részletes. Kifejezetten tanulságos volt a többi színtípusba tartozó hölgyeknél is látni, hogy mi működik és mi nem.  Én mindenkinek csak ajánlani tudom a ws-t, akit érdekel ez a téma.
 
Köszönöm az élményt és a tanultakat!
Zsófi

Kedves Nóra!

Egy hónapja jártam nálad szín-, majd testalkat tanácsadáson. Eszméletlen, mennyi tudást és magabiztosságot szedtem fel néhány óra alatt. De leginkább a szemléletmód tetszett: objektív szempontok alapján dönteni olyan dolgokban, ami mindenkinek személyes, érzelmi reakciókat szokott kiváltani. Zseniálisan egyszerű, felszabadító élmény volt így vásárolni.

Az óriási kínálatból eleve kiszűrni, ami biztos nem lesz jó, ugyanakkor nyitottnak lenni az újra, amit eddig nem próbáltam, pedig objektív szempontok alapján jó lesz.

És a legjobb: ha felpróbálom, és nem jó, akkor semmi dráma, nem az én alakommal van baj, hanem a ruha szabásával. ZSENIÁLIS! Köszönöm szépen ezt az életre szóló tudást, sokkal jobb és élvezetesebb így a megjelenésemmel foglalkozni. Bár minden iskolában tananyag lenne ez.

Az elmúlt hetekben élesben teszteltem a tanultakat Amerikában, nagyon eredményes shopping túrán vagyok túl! És még milyen élmény volt! Köszönöm még egyszer és nagyon sok sikert kívánok neked!

Johanna

A hétvégén jártam a workshopon nálad és nagyon jól éreztem magam és sok új információval gazdagodtam. Örülök, hogy megismerhettelek és ott lehettem az órádon. Köszönöm szépen. 

Renáta

A workshop nagyszerű és hasznos volt, ezt meg kell jegyeznem nektek.

Eszter

Nagyon jól éreztem magam a workshopon!

Kifejezetten tetszett, hogy: nagyon összeszedett volt az anyag, hogy volt egyáltalán egy anyag, és nem csak egy csajos trécselés volt (azon olyan kamu workshopokat elég lehúzásnak tartom). Tetszett az előadói stílusod is, hogy jó hangulatú légkör uralkodott, mégis egy feszes tempót diktáltál, hogy minél több infót átadhass nekünk. Nekem a színelemzés volt a kedvenc részem, annak is a gyakorlati része.
 
Összeségében én ajánlanám másoknak, (sőt igazából már ajánlottam is a barátnőimnek).
Kriszta

Viszonylag konkrét elképzelésekkel érkeztem a szín- és alkattípusommal kapcsolatban és előzetesen már utánaolvastam a témának, de így is értek meglepetések! A kb. 10 fős kombinált workshop alkalmat adott arra, hogy az öltözködés alapelveit (jobban) megértsem, a trendek és stílusok befolyásán túllépve elkezdjek formákat és vonalakat, mint optikai befolyásoló tényezőket látni. A többiek elemzésének végigkövetése kiváló mód volt a szemem gyakorlatoztatására, amit az utcára kilépve nagy élvezettel folytattam.

Nagyon sok “aha”-élmény ért azóta, jobban ráállt a szemem, hogy miért működik vagy nem egy adott összeállítás valakin. Ahogy Nóra hangsúlyozta, ez az egész nem az elméletről szól, sok-sok gyakorlás és ruhapróbálás teszi a mestert, miközben a változó testünket újra és újra “meg kell tanulni”. Így még a munka java előttem áll, de már egy fokkal magabiztosabbnak érzem magam, ha körülnézek egy üzletben.

Aki részletes elemzést szeretne a típusával kapcsolatban, annak nem a workshopot ajánlanám, azonban ha az alapok helyrerakása és a főbb alapelvek megértése a cél, akkor ez egy nagyon hasznos és élvezetes program bárkinek, aki tudatosabban szeretne öltözködni!

Júlia

Nekem több AHA-élményem is van!!! 🤗

  1. Testalkatom homokóra, hordjak egybe ruhákat, na azóta a nyári öltözködés pikk-pakk megy, nem kell sokat gondolkozni, csak felkapok egy ruhát.
  2. Színtípusnak megfelelő ruhákat vegyek, mert ezeket könnyű lesz kombinálni.
  3. A táska és a cipő alapdarab legyen, mert arra van a legkevesebb idő reggel, hogy most akkor ez megy-e a szetthez. Meleg őszként nekem ezek a barna, bézs és navy egyszínű táskák és cipők lettek.
Sz. Petra

Jelentem, a csütörtöki workshop után ma beszereztem pár burgundi felsőt ééés ami a leginkább komfort zónából kilépés számomra, PIROS szoknyát🙈🙉🙊…mert eléggé nagy AHA volt, mikor felpróbáltam😉

F. Szilvia

Az én AHA-élményem a workshop után: a színtípus meghatározás és az alapdarabok fogalmának kiterjesztése. Hogy mi minden is tartozik a nude táska és cipőn kívül még ide 🙂 pl.: bokacsizma, megfelelő hosszú kabát… Már várom a következő közös vásárlást!

K. Ágnes

A workshop nagyon kellemes légkörben telt. Ez nagyban köszönhető Nóri személyiségének és azon képességének, hogy megtalálja a hangot az emberekkel. Vagy mindannyiunkat bírt vagy annyira profi, hogy az ember azt érzi mellette, hogy teljesen megértjük egymást 🙂

Az előadást mind tartalmában mind stílusában jónak találtam. Tartalmilag elég összeszedett volt, hogy kapjunk egy áttekintő képet a témáról, de mellette volt egy kis csapongás, ami közelebb hozta a dolgot. Én sokat jegyzeteltem, de sok mindent meg is jegyeztem, mert logikusan volt felépítve a téma. Még nem nézegettem a jegyzeteimet, egyelőre hagyom ülepedni az új tudást.

Ami nagy pozitívum:
– a termékek nagy részét meg se kell néznem, így sokkal gyorsabb vásárolni
– el tudom dönteni előre, hogy mit szeretnék (pl, szürke csizma, szürke sapka), és így nem veszek el a boltok kínálatában (annyira)
– életvidámabbnak látom magam azokban a színekben, amik illenek hozzám és nagyon jó volt, hogy ezt a többieken is láttam a csoportos workshopon

Ami kicsi negatívum:
– elfogadni, hogy sok színt el kell engednem, értem ésszel, meg láttam a szememmel, de azért ez még egy (rövidebb-hosszabb) folyamat lesz, hogy letisztuljon bennem

Berni

Számomra az volt a leghasznosabb, amikor mondtad, hogyha próbálok egy ruhát, nagyon fontos, hogy ne csak 1-2 helyen passzoljon a méret pl.: vállban, hanem mindenhol és hogy pont ézert nem mindegy, hol vásárolok, mert üzletenként változik, hogy milyen típusra csinálják a ruhát. Azóta minden ruhámat ehhez mérten veszem (persze a megfelelő színben) és ha a legegyszerűbb farmer póló is van rajtam, még úgy is jól nézek ki! ❤️

Szilvi

Hihetetlen nagy könnyebbség, h tudom, h a hideg színek állnak jól, azon belül is az élénkek! Ez tényleg hihetetlen módon megkönnyíti a ruhaválasztást!!! Iszonyú kompetencia érzetem van, amikor bemegyek egy üzletbe most pl a leárazások idején, és rögtön tudom, mihez nyúljak, és mihez ne. Még az a szabály is nagy segítség, h “ne felezzem el magam”, vagyis az aranymetszés szabálya.

Anna

Még csak az elején járok, de nagy AHA élmény volt, hogyha a színtípusomnak megfelelő színű ruhák vannak itthon, akkor egyszerűen kombinálhatóak egymással. A másik, hogy sötét télként “engedjem el” a barna bőr cipő/szandál/táskákat. 🙂 (Az ezüst szín hétköznapokba bevonásán gondolkozok/dolgozok most)

H. Veronika

Én nagyon jól éreztem magam, és jó érzés az is, hogy most már tudatosan nézem a színeket, sőt a ruháimat is rendeztem színek szerint, és szembesültem is vele így, hogy mennyi a szürke árnyalat ruhám. Nóra stílusa teljesen rendben volt, lényegre törő, és tetszett a tematika is 🙂
V. Bori

A színtípusom meghatározás után lerövidült a boltban töltött idő. Mivel nem annyira szeretek ruhát próbálni, ez nekem egy kisebb megváltás. 😀 Másik AHA-élményem, hogy a szűkülő szárú nadrág sem ördögtől való, pedig nekem ősellenségnek számított. Most már azt is fel merem venni. 

Henrietta

Nekem a testalkat-elemzés volt nagyon nagy segítség, azóta tudom, hogy mire figyeljek, hogy tudom elterelni a figyelmet a csípőmről, és mi az előnyös szabás, vonal, stb!

Aliz

Magamtól soha nem jutott volna eszembe, hogy megvegyek, hordjak, vagy akár felpróbáljak blézert. Soha le nem vettem volna a polcról. Mert az olyan “titkárnős”. De nagyon csinos alakot csinál, sokkal praktikusabb, és szebb, mint egy pulcsi. Az elején kicsit katonatisztnek éreztem magam, de már teljesen hozzászoktam, rendszeresen hordom nadrághoz-szoknyához is. Van egy csomó színben a te segítségeddel.

Évi

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Könyvajánló: Pokolbéli víg napjaim

Az idei nyaram olvasmánya volt ez a könyv, szeretettel ajánlom nektek is. Faludy önéletrajzi könyve egy nagyon nehéz és kalandos életből. Néhány éve vettem meg, de csak most nyáron kezdtem újra úgy, hogy fejben is ott tudtam lenni.Én úgy olvasok könyveket, hogy...

Stílustipp: Púder rózsaszín nyár színtípusnak

Ímhol a púder rózsaszín szett elemzése, amit jó ideje beharangoztam már. De ami késik, nem múlik, jobb később, mint soha és egyéb közhelyek valók ide magyarázatképpen, miért csak most. Reméljük, legközelebb nem megyünk ki a szezonból, mire sikerült megírnom, de hát...

Előtte-utána: Gardróbrendezés és vásárlás stylisttal

Emíliával a gardróbrendezésünket és vásárlásunkat is többé-kevésbé dokumentáltuk, hogy bepillantást nyerhessetek, hogy is néz ki egy ilyen nap.Első lépés: Gardróbrendezés A gardróbrendezésen kiszanáltunk mindent, ami valamilyen szempontból nem jó: a legtöbb darab nagy...

Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

Színtanácsadás workshop

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

Testalkatok workshop

A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

Ár-érték workshop

A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.
error: Ez a tartalom védett!