fbpx
Szemes Nóra stílustanácsadó

AJÁNDÉKOZZ STÍLUST!
AJÁNDÉKOZZ ÖNBIZALMAT!

Személyi stylistként, 15 év szakmai tapasztalattal úgy gondolom, az öltözködés egyfajta önismereti út, és éppen ezért változik – ahogyan a személyiségünk is.

A cél, hogy minden korszakban önmagunk legjobb verziójává váljunk. Ebben segítek én.

A legjobb ajándék, ha valaki magáról tanulhat, mert az önmagunkba fektetett energia sosem lesz fölösleges időpocsékolás. Ha kialakítjuk a stílusunkat, tisztában vagyunk hogyan hozzuk ki magunkból a legtöbbet, akkor magabiztosabbak leszünk, nő az önbizalmunk, ezáltal olyan dolgokra lehetünk képesek, amelyekről eddig nem is álmodtunk.

Ahhoz viszont, hogy kialakíthassuk a stílusunkat, alapvető információkra van szükségünk: ismernünk kell a színtípusunkat, a testalkatunkat, az életmódunkat, a márkákat, az alapanyagokat, akkor több jó döntést tudunk hozni.

A következő workshopokon lehetőség van ennek a tudásnak az elsajátítására.

Ajándékozz a stíluson keresztül az önbizalmat!

„Karácsonyra ajándékba kaptam a vásárlást a férjemtől. Előtte nem gondoltam, hogy én ilyet akarok vagy szükségem van rá (most már mind a kettőt gondolom). Nóri a közös vásárlással olyan munkát vett át tőlem, amit én is meg tudok csinálni, de nem jól és nem hatékonyan, és ez nagyon látszik az eredményen. Örülök, hogy voltunk együtt vásárolni!”

K. Bernadett

VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉKKÁRTYÁK

TESTALKATOK WORKSHOP AJÁNDÉKKÁRTYA

A workshopon nemcsak megállapítjuk, ki milyen testalkatba tartozik, de a különböző testalkat-típusok olyan időtálló, praktikus, gyakorlati tippeket kapnak, amelyekkel könnyebben és gyorsabban vásárolnak maguknak ruhát, cipőt, táskát és egyéb kiegészítőt.

A workshop időtartama: 3 óra

Az ajándékkártya ára: 16.000 Ft

KÖZÖS VÁSÁRLÁS

A közös vásárlás során beszerezzük a szükséges ruhadarabokat az előre egyeztetett helyszínen, ami lehet pláza, turi, felső vagy luxuskategóriás üzlet. A közös vásárlásnál fontos, hogy az ügyfél proaktív és együttműködő legyen, így azoknak ajánlom, akik korábban már javasolták, hogy szeretnének ilyet.

A vásárlás időtartama: 3 óra

Az ajándékkártya ára: 65.000 Ft

SZÍNTANÁCSADÁS + TESTALKATOK WORKSHOP KEDVEZMÉNYESEN

Ezzel az ajándékkártyával egy színtanácsadás és egy testalkatok workshopra is be lehet jelentkezni, így még biztosabb lesz a tudásunk. ​​A színtanácsadáshoz a legideálisabb a természetes fényviszony, így a színtanácsadás workshopok időpontja délelőtti, kora délutáni órára esik majd.

A workshop időtartama: 6 óra

Az ajándékkártya ára: 28.000 Ft

EGYÉNI SZÍN- ÉS TESTALKATELEMZÉS AJÁNDÉKKÁRTYA

Vannak, akik nem szeretnek mások előtt beszélni a stílusukról, a színeikről, a testalkatukról. Számukra lehet ideális az egyéni szín- és testalkatelemzés. A színtanácsadáshoz szükséges természetes fényviszonyok miatt a délelőtti órákban elérhető.

A tanácsadás időtartama: 2 óra

Az ajándékkártya ára: 50.000 Ft

PÁROS SZÍNTANÁCSADÁS AJÁNDÉKKÁRTYA

Ajándékozz olyan közös programot, ahol nemcsak jól érzitek magatokat, de sokat tanulhattok is, és hasznosan tölthetitek el az időt. Egyedülálló élményben lehet részetek a barátnőtökkel, párotokkal, anyukátokkal vagy testvéretekkel, ahol megtudhatjátok, milyen árnyalatok állnak igazán jól, és milyeneket érdemes inkább kerülnötök.

A tanácsadás időtartama: 2 óra

Az ajándékkártya ára: 25.000 Ft/fő

PÁROS SZÍNTANÁCSADÁS ÉS TESTALKATELEMZÉS AJÁNDÉKKÁRTYA

Ha ezt választjátok, nemcsak azokkal az árnyalatokkal ismerkedhettek meg, amelyek előnyösen állnak, hanem a megfelelő fazonok, minták, anyagok is ismertek lesznek előttetek. Természetesen szó lesz a testalkatotokhoz leginkább passzoló a cipőkről, táskákról és kiegészítőkről is.

A tanácsadás időtartama: 3 óra

Az ajándékkártya ára: 35.000 Ft / fő

Az ajándékkártya megrendeléséhez kérlek, töltsd ki az űrlapot:

Választott ajándékkártya

Új mező

9 + 11 =

AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁK FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI:
  • Az egyéni ajándékkártya karácsonytól számított 30 napig használható fel.
  • Workshopok esetén 3 meghirdetett januári időpont közül lehet választani. Az időpontokról emailben értesülnek az ajándékkártya vásárlói.
  • Egyéni vagy páros stílustanácsadás esetén az ajándékozott e-mailben kérhet időpontot.
  • Bármelyik ajándékkártya 5000 forint ellenében további 30 nappal meghosszabbítható.
  • Az ajándékkártya vissza nem váltható, más szolgáltatásra nem cserélhető.
  • A kártya minden esetben átruházható, a kedvezményezett nevét kötelező megadni.
  • Bejelentkezés ajándékkártyával az adott workshop napja előtt minimum 14 nappal szükséges.
  • A workshop lemondása esetén 5000 forint kezelési költség kerül felszámolásra.
error: Ez a tartalom védett!