Kombinált workshop

A kombinált workshop színtanácsadásból, utána pedig testalkat elemzésből áll. Lényegében két workshop tudásanyagát szerzed meg egy nap alatt.

Miért érdemes eljönnöd?

  • Megismered a szín és testalkat-típusodat
  • Megértheted a színtanácsadás elméleti hátterét
  • Megérted, mi a fókuszpont, és hogyan használd
  • Kiderül, milyen minták, fazonok előnyösek

Te már tudod, milyen színek és milyen fazonok emelik ki legjobban természetes szépségedet?

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a tudást, tarts velem a kombinált workshopon, ahol megismered színtípusodat, majd kielemezzük a testalkatodat is.

A nap végére szinte garantáltan elindulsz a megújulás felé vezető úton, és az önbizalmadra is jó hatással lesz ez a tudás, hisz amíg a megfelelő árnyalatok viselése erősen fiatalító hatású, a testalkatunkhoz ideális szabású ruhák hordása szinte felér egy fogyókúrával. Ráadásul ezzel a tudással a tarsolyodban időt és pénzt takarítasz meg, hiszen gyorsabban vásárolsz és nem költesz olyan darabokra, melyekről – immár – tudod, hogy nem állnának jól.

A workshop menete

Színtanácsadás

A workshopon megmutatom, melyek azok a személyes árnyalataid, amelyek a legtöbbet hozzák ki belőled. E tudás birtokában könnyebben és gyorsabban vásárolsz majd ruhát, mert az üzletekben csak a saját színeidre koncentrálsz. Nem veszel meg olyan színű ruhákat, amelyekben utána nem érzed jól magad. Egymással jól kombinálható ruhadarabjaid lesznek. Mások is észreveszik, hogy valami megváltozott, így sokkal magabiztosabb leszel.

Testalkat elemzés

A workshop második részében röviden ismertetem az elméleti hátteret, majd mindenkinek egyesével meghatározzuk a testalkat-típusát. A különböző testalkat-típusok olyan időtálló, praktikus, gyakorlati tippeket kapnak, amelyekkel könnyebben és gyorsabban vásárolnak maguknak ruhát, cipőt, táskát és egyéb kiegészítőt.

Így érezték magukat a résztvevők a korábbi workshopokon

Kombinált workshopon voltam – szín-és testalkat tanácsadáson. Nóri végtelenül profi, nagyon rugalmas. 12-en voltunk, mindenkire egységes módon figyelt, rengeteget kérdeztünk tőle, sok új információval gazdagodtam.

Dorottya

14 itthon töltött hónap után (a negyedik gyerekkel) óriási élmény volt szín- és stílustanácsadáson résztvenni, ahol végre én lehettem a középpontban, ahol rólam szólt minden.

Imola

Kombinált workshopon voltam Nóránál. Egy profi, kiegyensúlyozott, szuperkedves embert ismertem meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anett

Születésnapomra kaptam a workshop részvételt, hálás vagyok érte, mert a ruhatáram kezelhetőbb lett, könnyebb volt selejtezni és tudatosabban vásárolok azóta is. Tavaly volt az esküvőm, a mennyasszonyi ruhám fazonját is sikerült könnyen kiválasztanom, nem telt hetekbe-hónapokba.

Henrietta

Kombinált workshopon vettem részt, el fog tartani egy ideig, amíg a gyakorlatban is alkalmazni tudom a hallottak egy töredékét:). Minden infó nagyon hasznos volt. Nóra azon túl, hogy kedves, felkészült, megnyerő személyiség, nagyon hiteles is! Szerintem ez manapság nagyon fontos. Bízom benne, hogy még találkozunk.

Anett

Részletek

  • Időtartam: 6 óra
  • Helyszín: Budapest / vagy meghirdetett vidéki városok
  • Részvételi díj: 26.000 Ft / vidéken 28.000,- Ft 
    ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2019. szeptember 7. szombat, 10:00 – 16:00

 DEBRECEN – 2019. szeptember 14. szombat, 11:00 – 17:00

A workshop minimum 6 fővel (vidéken 8 fővel) indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

Gyakran ismételt kérdések a színtípus meghatározásról

Miért érdemes ismerni a saját színeinket? Mikor szoktam színelemzést végezni? Miért nem lehet megállapítani csak ránézéssel a színtípust? Hogyan segít a színtípus ismerete a ruhatár kialakításában? Összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat.

Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

Színtanácsadás workshop

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

Testalkatok workshop

A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

Ár-érték workshop

A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

error: Ez a tartalom védett!