fbpx

Turizás profi módon workshop

Ismerd meg azok tapasztalatát, akik már részt vettek korábbi workshopokon!
Következő alkalmak

A korábbi résztvevők tapasztalatai

Ezúton szeretném Neked még egyszer megköszönni a tegnapi turis workshopot, a közös vásárlást. Nagyon jól éreztem magam, rendkívül boldogan tértem haza a kincsekkel! ?

Olyan jó érzés volt a kedves, támogató hozzáállásod a vásárláshoz. Amióta az interneten rá találtam pár hónapja a honlapodra, az összes cikket elolvastam. A cikkek alapján, illetve mostmár a második workshop tapasztalata alapján igazi nagybetűs példaképnek tartalak. Te győztél meg például arról (nem konkrétan szóban, hanem a cikkek és az insta fényképek alapján), hogy a turis vásárlásnak igenis adjak egy esélyt. Nem bántam meg! ?

A tegnapi workshopnál a próbálás során még az is jólesett a lelkemnek, hogy a workshop többi résztvevőivel is beszélgettünk kicsit, a felpróbált ruháknál pár szóban ők is megerősítették az embert, hogy ez bizony jól áll, vagy inkább engedjük el mert … így vagy úgy nem előnyös. Volt két hölgy, akikkel a szín-és testalkatelemzés workshopon már találkozunk és annyira klassz volt, hogy amikor megláttak, akkor mosolyogva mondták, hogy szia, Te vagy a meleg ősz!! Emlékszünk rád a  workshopról.

Jó döntés volt, hogy jelentkeztem a workshopra, ha lenne még a jövőben ilyen lehetőség meghirdetve, minden bizonnyal menni fogok. 

Tímea

Én, aki utálok vásárolni, bárhol, de főleg turiban (ott teljesen elveszettnek érzem magam, szinte megbénít a nagy választék), két óra alatt 8 darabbal távoztam -ami 18 ezer Ft-ba került- és nem is merültem ki úgy, mint szoktam. Sőt!  

Nóri segített felmérni a helyzetet, és így sokkal könnyebb volt a folyamat. Eligazított a helyes méret választásban, mert magamtól mindig túl nagyokat próbáltam. Hihetetlen, de nem voltam tisztában a saját méreteimmel! 

A kezembe adott egy-két valódi jó fogást, amit magamtól nem szúrtam volna ki. Még egy nem műszálas bélésű zakót is találtunk, amit mintha rám öntöttek volna. Boltban önmagában ez a darab került volna annyiba, mint így az összes. Attól tartottam, hogy főleg poliészterek vannak a turikban, de nem, rengeteg természetesebb viszkóz anyagot is találtunk.

Aki ilyen vásárlás-fóbiás, mint én, annak nagyon ajánlom, hogy vegye igénybe egy szakértő tudását. Sok éves tapasztalatával segít átlátni a helyzetet, szuper tanácsokat ad, és így sokkal gyorsabban lehet haladni.

Köszönöm Nóri! 

Judit

Én nagyon élveztem a workshopot – régóta akartam megismerni Nórát, nagyon tetszik a hozzáállása a Facebook bejegyzései alapján.
Nem is csalódtam benne, szuper volt. Szuper ruhákkal tértem haza (9 ruhadarab (blézer, nadrág, szoknya, plucsi, felsők :)) ebből 3-at Nóra választott ki nekem, lehet magamtól nem is próbáltam volna fel). Nagyon gondolkodom egy gardróbrendezésen a jövőben – nem is titkolom hogy félig azért is mentem a workshopra, hogy Nórát megismerjem – mondjuk az 50% os Háda akció sem utolsó ?

Kata

Hálás köszönet a szuper, tanulságos és rendkívül hasznos alkalomért. Rengeteget tanultam ezalatt a 2 óra alatt és ismét megállapíthattam, hogy Nóra rendkívül profi. Egyrészt abban, hogy kiváló, később jól hasznosítható, alkalmazható tanácsokat ad, másrészt nagyon sok darabot talált Ő is nekem, amit meg tudtam venni a végén. Én személy szerint 2 nagy zacskó ruhával távoztam a workshop végén a Hádából.

Olimpia

Nekem lassacskán teljesen átalakul a ruhatáram, es vele a stílusom! Olyan gyönyörű színeket és merész kombinációkat veszek fel/meg, amit előtte soha! Imádom a SZÍNEKET!!! ? Köszönöm Nóri a szín es turis workshopot!

Erika

Turi workshopon voltam Nórinál. Nagyon profi, mégis “egy lány a szomszédból”… Kedves, segítőkész és sok hasznos dolgot tanított. Öröm volt Vele az a 3 óra!

Eszter

Nóri segített felmérni a helyzetet, és így sokkal könnyebb volt a folyamat. Eligazított a helyes méret választásban, mert magamtól mindig túl nagyokat próbáltam. Hihetetlen, de nem voltam tisztában a saját méreteimmel! A kezembe adott egy-két valódi jó fogást, amit magamtól nem szúrtam volna ki. Még egy nem műszálas bélésű zakót is találtunk, amit mintha rám öntöttek volna. Boltban önmagában ez a darab került volna annyiba, mint így az összes. Attól tartottam, hogy főleg poliészterek vannak a turikban, de nem, rengeteg természetesebb viszkóz anyagot is találtunk.

Aki ilyen vásárlás-fóbiás, mint én, annak nagyon ajánlom, hogy vegye igénybe egy szakértő tudását. Sok éves tapasztalatával segít átlátni a helyzetet, szuper tanácsokat ad, és így sokkal gyorsabban lehet haladni.

Köszönöm Nóri!

 

Judit

Nagyon jól éreztem magam pénteken, kaptam jópár hasznos infót. A legjobb, hogy Nóri nem enged megvenni minden vackot :), viszont amit vettem, azt tényleg fogom hordani. Tuti jövök máskor is!

Zsófia

Nagyon köszönöm a pénteki alkalmat. Mint mindig, ez is szuper élmény volt. Feltöltődve jöttem haza- nem csak ruhákkal.

Kitti

Képzeld, vissza tudtam fejteni és ma 39 darabot próbáltam; és 13-at vásároltam meg:
– 1 blézert (te választottad),
– 1 boleró fazonú farmerdzsekit (te választottad),
– 5 egyberuhát (rózsaszínt te választottad),
– 6 felsőt.

22.869 Ft-ot költöttem, ami azt jelenti, hogy 1759 Ft volt a darabár, de ha a WS díját is beleszámolom, akkor is csak 2836 Ft. A darabár nyilván csalóka, mert a blézer 3192 Ft volt, míg a legolcsóbb felső 952 Ft. De ha belegondolunk, egy felsőért sem sok a 2836 Ft-os ár. (A -20%-os kedvezménynek köszönhetően 5718 Ft-ot spóroltam – fentiekből ez már le van vonva természetesen.)

Karina

Tegnap voltam Turis workshop-on Nórával, és felkészített minket, hogy azért ilyenkor nehéz rövid idő alatt sok szuper darabot találni, de úgy érzem nekem sikerült! ?

1 farmer, 3ing, 3pulcsi és egy tökéletesen új Clarks bőrcipő! ? (Összesen 17eFt)

A legenda pedig igaz! A próbafülkénél nagyon hatékony cserebere folyik! ?A farmert egy másik résztvevő próbálta de rám lett tökéletes! Nagyon örültem mert így lett egy szuper kényelmes nyári nadrágom!

Judit

Részt vettem a pénteki turizós workshopon. Szuper élmény volt, 2 ruha, 3 felső, 1 farmerdzseki és 1 cipő az eredmény. A fehér-fekete csíkos ruhát Nóra választotta, én magamtól sosem próbáltam volna fel, mert azt gondoltam, hogy túl szűk. Persze tökéletesen állt. ? Nóra választotta még a farmerdzsekit és szürke felsőt. 

A legnagyobb tanulság, hogy az általam választott ruhák egy része nagy volt rám, tehát nem teljesen vagyok tisztában a méreteimmel. 

Köszönöm még egyszer!

Lídia

Jelentkezz a következő alkalomra!

Olvastad már?

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Fontos tudni, hogy olyan nincsen, hogy valami minden színtípusnak, minden testalkatra, és minden stílusra illetve élethelyzetre alapdarab. Mindenestre a fehér felső és a kék farmer sokak ruhatárában megállja a helyét és jól kihasználható. Ha nem akarok gondolkozni az aznapi szettemen, akkor én biztosan ezt a párosítást választom!

bővebben
Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt mégis megosztom az az, hogy hideg nyár típusként lehet például így is világos színekbe öltözni.

bővebben
Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a különbség, ugye? Nem csak egy-két méretet mentünk arrébb…

bővebben

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

error: Ez a tartalom védett!