fbpx

Turizás profi módon workshop

Ismerd meg azok tapasztalatát, akik már részt vettek korábbi workshopokon!
Következő alkalmak

A korábbi résztvevők tapasztalatai

Ezúton szeretném Neked még egyszer megköszönni a tegnapi turis workshopot, a közös vásárlást. Nagyon jól éreztem magam, rendkívül boldogan tértem haza a kincsekkel! 🙂

Olyan jó érzés volt a kedves, támogató hozzáállásod a vásárláshoz. Amióta az interneten rá találtam pár hónapja a honlapodra, az összes cikket elolvastam. A cikkek alapján, illetve mostmár a második workshop tapasztalata alapján igazi nagybetűs példaképnek tartalak. Te győztél meg például arról (nem konkrétan szóban, hanem a cikkek és az insta fényképek alapján), hogy a turis vásárlásnak igenis adjak egy esélyt. Nem bántam meg! 🙂

A tegnapi workshopnál a próbálás során még az is jólesett a lelkemnek, hogy a workshop többi résztvevőivel is beszélgettünk kicsit, a felpróbált ruháknál pár szóban ők is megerősítették az embert, hogy ez bizony jól áll, vagy inkább engedjük el mert … így vagy úgy nem előnyös. Volt két hölgy, akikkel a szín-és testalkatelemzés workshopon már találkozunk és annyira klassz volt, hogy amikor megláttak, akkor mosolyogva mondták, hogy szia, Te vagy a meleg ősz!! Emlékszünk rád a  workshopról.

Jó döntés volt, hogy jelentkeztem a workshopra, ha lenne még a jövőben ilyen lehetőség meghirdetve, minden bizonnyal menni fogok. 

Tímea

Én, aki utálok vásárolni, bárhol, de főleg turiban (ott teljesen elveszettnek érzem magam, szinte megbénít a nagy választék), két óra alatt 8 darabbal távoztam -ami 18 ezer Ft-ba került- és nem is merültem ki úgy, mint szoktam. Sőt!  

Nóri segített felmérni a helyzetet, és így sokkal könnyebb volt a folyamat. Eligazított a helyes méret választásban, mert magamtól mindig túl nagyokat próbáltam. Hihetetlen, de nem voltam tisztában a saját méreteimmel! 

A kezembe adott egy-két valódi jó fogást, amit magamtól nem szúrtam volna ki. Még egy nem műszálas bélésű zakót is találtunk, amit mintha rám öntöttek volna. Boltban önmagában ez a darab került volna annyiba, mint így az összes. Attól tartottam, hogy főleg poliészterek vannak a turikban, de nem, rengeteg természetesebb viszkóz anyagot is találtunk.

Aki ilyen vásárlás-fóbiás, mint én, annak nagyon ajánlom, hogy vegye igénybe egy szakértő tudását. Sok éves tapasztalatával segít átlátni a helyzetet, szuper tanácsokat ad, és így sokkal gyorsabban lehet haladni.

Köszönöm Nóri! 

Judit

Én nagyon élveztem a workshopot – régóta akartam megismerni Nórát, nagyon tetszik a hozzáállása a Facebook bejegyzései alapján.
Nem is csalódtam benne, szuper volt. Szuper ruhákkal tértem haza (9 ruhadarab (blézer, nadrág, szoknya, plucsi, felsők :)) ebből 3-at Nóra választott ki nekem, lehet magamtól nem is próbáltam volna fel). Nagyon gondolkodom egy gardróbrendezésen a jövőben – nem is titkolom hogy félig azért is mentem a workshopra, hogy Nórát megismerjem – mondjuk az 50% os Háda akció sem utolsó 🙂

Kata

Hálás köszönet a szuper, tanulságos és rendkívül hasznos alkalomért. Rengeteget tanultam ezalatt a 2 óra alatt és ismét megállapíthattam, hogy Nóra rendkívül profi. Egyrészt abban, hogy kiváló, később jól hasznosítható, alkalmazható tanácsokat ad, másrészt nagyon sok darabot talált Ő is nekem, amit meg tudtam venni a végén. Én személy szerint 2 nagy zacskó ruhával távoztam a workshop végén a Hádából.

Olimpia

Nekem lassacskán teljesen átalakul a ruhatáram, es vele a stílusom! Olyan gyönyörű színeket és merész kombinációkat veszek fel/meg, amit előtte soha! Imádom a SZÍNEKET!!! 😊 Köszönöm Nóri a szín es turis workshopot!

Erika

Turi workshopon voltam Nórinál. Nagyon profi, mégis “egy lány a szomszédból”… Kedves, segítőkész és sok hasznos dolgot tanított. Öröm volt Vele az a 3 óra!

Eszter

Nóri segített felmérni a helyzetet, és így sokkal könnyebb volt a folyamat. Eligazított a helyes méret választásban, mert magamtól mindig túl nagyokat próbáltam. Hihetetlen, de nem voltam tisztában a saját méreteimmel! A kezembe adott egy-két valódi jó fogást, amit magamtól nem szúrtam volna ki. Még egy nem műszálas bélésű zakót is találtunk, amit mintha rám öntöttek volna. Boltban önmagában ez a darab került volna annyiba, mint így az összes. Attól tartottam, hogy főleg poliészterek vannak a turikban, de nem, rengeteg természetesebb viszkóz anyagot is találtunk.

Aki ilyen vásárlás-fóbiás, mint én, annak nagyon ajánlom, hogy vegye igénybe egy szakértő tudását. Sok éves tapasztalatával segít átlátni a helyzetet, szuper tanácsokat ad, és így sokkal gyorsabban lehet haladni.

Köszönöm Nóri!

 

Judit

Nagyon jól éreztem magam pénteken, kaptam jópár hasznos infót. A legjobb, hogy Nóri nem enged megvenni minden vackot :), viszont amit vettem, azt tényleg fogom hordani. Tuti jövök máskor is!

Zsófia

Nagyon köszönöm a pénteki alkalmat. Mint mindig, ez is szuper élmény volt. Feltöltődve jöttem haza- nem csak ruhákkal.

Kitti

Képzeld, vissza tudtam fejteni és ma 39 darabot próbáltam; és 13-at vásároltam meg:
– 1 blézert (te választottad),
– 1 boleró fazonú farmerdzsekit (te választottad),
– 5 egyberuhát (rózsaszínt te választottad),
– 6 felsőt.

22.869 Ft-ot költöttem, ami azt jelenti, hogy 1759 Ft volt a darabár, de ha a WS díját is beleszámolom, akkor is csak 2836 Ft. A darabár nyilván csalóka, mert a blézer 3192 Ft volt, míg a legolcsóbb felső 952 Ft. De ha belegondolunk, egy felsőért sem sok a 2836 Ft-os ár. (A -20%-os kedvezménynek köszönhetően 5718 Ft-ot spóroltam – fentiekből ez már le van vonva természetesen.)

Karina

Tegnap voltam Turis workshop-on Nórával, és felkészített minket, hogy azért ilyenkor nehéz rövid idő alatt sok szuper darabot találni, de úgy érzem nekem sikerült! 😂

1 farmer, 3ing, 3pulcsi és egy tökéletesen új Clarks bőrcipő! 😁 (Összesen 17eFt)

A legenda pedig igaz! A próbafülkénél nagyon hatékony cserebere folyik! 😆A farmert egy másik résztvevő próbálta de rám lett tökéletes! Nagyon örültem mert így lett egy szuper kényelmes nyári nadrágom!

Judit

Részt vettem a pénteki turizós workshopon. Szuper élmény volt, 2 ruha, 3 felső, 1 farmerdzseki és 1 cipő az eredmény. A fehér-fekete csíkos ruhát Nóra választotta, én magamtól sosem próbáltam volna fel, mert azt gondoltam, hogy túl szűk. Persze tökéletesen állt. 🙂 Nóra választotta még a farmerdzsekit és szürke felsőt. 

A legnagyobb tanulság, hogy az általam választott ruhák egy része nagy volt rám, tehát nem teljesen vagyok tisztában a méreteimmel. 

Köszönöm még egyszer!

Lídia

Jelentkezz a következő alkalomra!

Olvastad már?

90’s évek és pasztell színek

90’s évek és pasztell színek

Most a 90’es évek vannak újra divatban egy ideje a pasztellszíneikkel, úgyhogy emiatt a nyár színtípusoknak kánaán a kínálat az üzletekben. A legújabb kedvencem ez a lila pulcsi. Nehéz volt eldönteni a két tökéletes szín közül melyiket válasszam…

bővebben

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

error: Ez a tartalom védett!