fbpx

Sacival tavasszal vásároltunk együtt: 30 éves kisgyerekes anyukaként elsősorban szaladgálós szettekre volt szüksége, de néhány csinosabb összeállítást is beszereztünk neki a turiban. Saci a konfekcióméretének tökéletes példája, így rengeteg darabot találtunk, alig győzte kiválogatni a kedvenceit a végén!

Hogy élte meg Saci a közös napot?

“Szuper volt a közös vásárlás, szeretném nagyon megköszönni a segítséged!!!!! Az idő kevés volt és a ruha sok, de azért majdnem sikerült felvennem a tempódat! ?

Íme a leltár:
12 nadrág
12 felső
8 ing
5 blézer
5 dzseki/kabát
3 szoknya
2 cipő
1 maxiruha
Összesen: 117 ezer Ft

Rengeteg a variációs lehetőség, azóta eltelt több, mint egy hét és élesben tesztelem őket. A végén nagyon rohantam, várt a kisfiam, úgyhogy a szelektálásra nem jutott elég időm (meg a végére otthagyott szoknyákra, ruhákra, kiegészítőkre sem sok sajnos), de azért valahogy leválogattam az amúgy rengeteg szuper darabot.

Mindenképpen szeretnék még veled együtt vásárolni. Elképesztő tempóban dolgoztunk, rövid idő alatt rám fókuszáltan nagyon sok darabot átnéztünk, megdöbbentő, mennyire jól megláttad, mi állhat jól!

Én is elmondhatom: olyan darabokat vettem meg, amiket be sem vittem volna magamtól a próbafülkébe, de azóta már tudom, hogy imádom. Évtizedek téves elképzeléseit döntötted meg azzal kapcsolatban, milyen fazonok és színek állhatnak jól, olyan darabokat adtál rám, amikkel soha nem foglalkoztam, mert azt gondoltam, nekem úgysem áll jól.

Mai élményem, hogy elszabadultam egy órára itthonról és betévedtem egy szembejövő Hádába. Képzeld, mi történt, tanácstalanul, tétovázva válogattam, és minden, amit bevittem a fülkébe, rosszul állt ? Szóval nagyon kell a szemed, a tapasztalatod, tudásod. Ha a családtól kapok kimenőt, jövök hozzád turis workshopra, meg ha ruhatárbővítés/csere szükséges, akkor vásárolni is. Külön köszönöm, hogy megtudhattam a melltartóméretem és a színtípusom!

Minden jót, és nagyon remélem, hogy hamarosan találkozunk! Óriási élmény egészen másképpen tekinteni a megjelenésemre, mint eddig. Kívánom, hogy sokaknak okozz még ilyen örömöt!”

Saci

És milyen darabokkal tért haza Saci a közös vásárlás után?

Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

156 cm-es magassággal azért kisebb kihívás megtalálni a darabokat, amik arányaiban is jók, és bár nálunk nemigen van ún. ‘petite’ (azaz rövidített) méretezés, a turiban viszont gyakran találni ilyen darabokat.Zsuzsi 30-as, építészmérnök, a turis vásárlást választotta....

A kényelmes cipő titka

Tudtad, hogy egy cipőnél nem csak azon múlik, hogy kényelmes, hogy milyen márka vagy hogy valódi bőrből készült-e?Logikusan a jobb minőségű cipők általában drágábbak is. 20-30.000 Ft alatt manapság nehéz minőséget találni, de nem ritka a 40-50.000 Ft-os ár sem,...

Vásárlás stylisttal: Tavasz színtípusú anyukával vásároltunk

Dórival tavaly vásároltunk először, a pláza után most a turis vásárlást szerette volna kipróbálni. Sok ügyfelem választja ezt, akkor is, ha előtte akár sosem ment ilyen helyre, vagy néhány sikertelen kísérlet után feladta. Dóri 30-as tavasz színtípusú petite anyuka....

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!