fbpx

Sacival tavasszal vásároltunk együtt: 30 éves kisgyerekes anyukaként elsősorban szaladgálós szettekre volt szüksége, de néhány csinosabb összeállítást is beszereztünk neki a turiban. Saci a konfekcióméretének tökéletes példája, így rengeteg darabot találtunk, alig győzte kiválogatni a kedvenceit a végén!

Hogy élte meg Saci a közös napot?

“Szuper volt a közös vásárlás, szeretném nagyon megköszönni a segítséged!!!!! Az idő kevés volt és a ruha sok, de azért majdnem sikerült felvennem a tempódat! ?

Íme a leltár:
12 nadrág
12 felső
8 ing
5 blézer
5 dzseki/kabát
3 szoknya
2 cipő
1 maxiruha
Összesen: 117 ezer Ft

Rengeteg a variációs lehetőség, azóta eltelt több, mint egy hét és élesben tesztelem őket. A végén nagyon rohantam, várt a kisfiam, úgyhogy a szelektálásra nem jutott elég időm (meg a végére otthagyott szoknyákra, ruhákra, kiegészítőkre sem sok sajnos), de azért valahogy leválogattam az amúgy rengeteg szuper darabot.

Mindenképpen szeretnék még veled együtt vásárolni. Elképesztő tempóban dolgoztunk, rövid idő alatt rám fókuszáltan nagyon sok darabot átnéztünk, megdöbbentő, mennyire jól megláttad, mi állhat jól!

Én is elmondhatom: olyan darabokat vettem meg, amiket be sem vittem volna magamtól a próbafülkébe, de azóta már tudom, hogy imádom. Évtizedek téves elképzeléseit döntötted meg azzal kapcsolatban, milyen fazonok és színek állhatnak jól, olyan darabokat adtál rám, amikkel soha nem foglalkoztam, mert azt gondoltam, nekem úgysem áll jól.

Mai élményem, hogy elszabadultam egy órára itthonról és betévedtem egy szembejövő Hádába. Képzeld, mi történt, tanácstalanul, tétovázva válogattam, és minden, amit bevittem a fülkébe, rosszul állt ? Szóval nagyon kell a szemed, a tapasztalatod, tudásod. Ha a családtól kapok kimenőt, jövök hozzád turis workshopra, meg ha ruhatárbővítés/csere szükséges, akkor vásárolni is. Külön köszönöm, hogy megtudhattam a melltartóméretem és a színtípusom!

Minden jót, és nagyon remélem, hogy hamarosan találkozunk! Óriási élmény egészen másképpen tekinteni a megjelenésemre, mint eddig. Kívánom, hogy sokaknak okozz még ilyen örömöt!”

Saci

És milyen darabokkal tért haza Saci a közös vásárlás után?

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!