fbpx

Mariann szeptemberben járt nálam a barátnőjével Páros turis vásárláson. Elsősorban olyan egyberuhákat szeretett volna, amiket munkába tud hordani (nem túl kivágott, átlátszó, rövid stb), illetve szoknyákat és nadrágokat. És ha szembe jön velünk néhány őszi kabát, akkor azt is (végül találtunk neki, természetesen).

Háttérinformáció

Mariann meleg ősz színtípus, átmenet az egyenes és a homokóra testalkat típus között. Vidéken él a családjával és két kisfiával, tanárként dolgozik. Bár szeret vásárolni, mégis azt érzi, hogy ez általában koncepció nélkül történik, és nem tudja a megvásárolt ruhákat párosítani. Szereti a csinos, nőies darabokat, de bizonyos mértékben fontos számára a kényelem is. Hogyan építjük fel valakinek a személyes profilját? Itt meséltem róla bővebben!

Szín + Test Kombinált workshopon járt nálam, és utána döntött úgy, hogy Közös vásárlást is szeretne a barátnőjével. Nem csak a költséghatékonyság miatt döntöttek a turi mellett, fontos volt számukra a fenntarthatóság, valamint hogy különlegesebb darabokkal gazdagítsák a ruhatárukat.

Hogy érezte magát Mariann a közös vásárláson?

Kedves Nóra es Orsi,

Küldöm a szerdai páros turftúra fotóit. Befotóztam a szerzeményeimet is, a sötétkék szövetkabát és a piros cipő kivételével. A kedvencem a sárga hosszú ruha, amit magamtól soha az életben nem próbáltam volna fel. Végül megvettem a rövid barna dzsekit is, ami ráadásul – mivel gyerekméret – kilós áron volt, és kaptam rá 20% kedvezményt. 

Összegezve az eredmény:

  • 7 nadrág
  • 5 ruha
  • 3 szoknya
  • 3 sál
  • 3 öv
  • 2 ing
  • 1 szövetkabát
  • 1 művelúr dzseki
  • 1 pufidzseki
  • 1 cipő

73.000 Ft-ot költöttem. 

A nadrágoknak különösen örülök, hiszen mind szinte tökéletesen áll, pedig általában nagyon nehezen találok magamnak. Szerintem nagyon sikeres volt a vásárlás, igazán elégedett vagyok, Nóra pont olyan volt, mint amit vártunk tőle a két héttel ezelőtti workshop után: kedves, céltudatos, profi. Már el is kezdtem tesztelni az új ruhatárat! 

Köszönök mindent!
Mariann

Mariann

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Fontos tudni, hogy olyan nincsen, hogy valami minden színtípusnak, minden testalkatra, és minden stílusra illetve élethelyzetre alapdarab. Mindenestre a fehér felső és a kék farmer sokak ruhatárában megállja a helyét és jól kihasználható. Ha nem akarok gondolkozni az...

Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt...

Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!