fbpx

Mariann szeptemberben járt nálam a barátnőjével Páros turis vásárláson. Elsősorban olyan egyberuhákat szeretett volna, amiket munkába tud hordani (nem túl kivágott, átlátszó, rövid stb), illetve szoknyákat és nadrágokat. És ha szembe jön velünk néhány őszi kabát, akkor azt is (végül találtunk neki, természetesen).

Háttérinformáció

Mariann meleg ősz színtípus, átmenet az egyenes és a homokóra testalkat típus között. Vidéken él a családjával és két kisfiával, tanárként dolgozik. Bár szeret vásárolni, mégis azt érzi, hogy ez általában koncepció nélkül történik, és nem tudja a megvásárolt ruhákat párosítani. Szereti a csinos, nőies darabokat, de bizonyos mértékben fontos számára a kényelem is. Hogyan építjük fel valakinek a személyes profilját? Itt meséltem róla bővebben!

Szín + Test Kombinált workshopon járt nálam, és utána döntött úgy, hogy Közös vásárlást is szeretne a barátnőjével. Nem csak a költséghatékonyság miatt döntöttek a turi mellett, fontos volt számukra a fenntarthatóság, valamint hogy különlegesebb darabokkal gazdagítsák a ruhatárukat.

Hogy érezte magát Mariann a közös vásárláson?

Kedves Nóra es Orsi,

Küldöm a szerdai páros turftúra fotóit. Befotóztam a szerzeményeimet is, a sötétkék szövetkabát és a piros cipő kivételével. A kedvencem a sárga hosszú ruha, amit magamtól soha az életben nem próbáltam volna fel. Végül megvettem a rövid barna dzsekit is, ami ráadásul – mivel gyerekméret – kilós áron volt, és kaptam rá 20% kedvezményt. 

Összegezve az eredmény:

  • 7 nadrág
  • 5 ruha
  • 3 szoknya
  • 3 sál
  • 3 öv
  • 2 ing
  • 1 szövetkabát
  • 1 művelúr dzseki
  • 1 pufidzseki
  • 1 cipő

73.000 Ft-ot költöttem. 

A nadrágoknak különösen örülök, hiszen mind szinte tökéletesen áll, pedig általában nagyon nehezen találok magamnak. Szerintem nagyon sikeres volt a vásárlás, igazán elégedett vagyok, Nóra pont olyan volt, mint amit vártunk tőle a két héttel ezelőtti workshop után: kedves, céltudatos, profi. Már el is kezdtem tesztelni az új ruhatárat! 

Köszönök mindent!
Mariann

Mariann

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!