fbpx

Mariann szeptemberben járt nálam a barátnőjével Páros turis vásárláson. Elsősorban olyan egyberuhákat szeretett volna, amiket munkába tud hordani (nem túl kivágott, átlátszó, rövid stb), illetve szoknyákat és nadrágokat. És ha szembe jön velünk néhány őszi kabát, akkor azt is (végül találtunk neki, természetesen).

Háttérinformáció

Mariann meleg ősz színtípus, átmenet az egyenes és a homokóra testalkat típus között. Vidéken él a családjával és két kisfiával, tanárként dolgozik. Bár szeret vásárolni, mégis azt érzi, hogy ez általában koncepció nélkül történik, és nem tudja a megvásárolt ruhákat párosítani. Szereti a csinos, nőies darabokat, de bizonyos mértékben fontos számára a kényelem is. Hogyan építjük fel valakinek a személyes profilját? Itt meséltem róla bővebben!

Szín + Test Kombinált workshopon járt nálam, és utána döntött úgy, hogy Közös vásárlást is szeretne a barátnőjével. Nem csak a költséghatékonyság miatt döntöttek a turi mellett, fontos volt számukra a fenntarthatóság, valamint hogy különlegesebb darabokkal gazdagítsák a ruhatárukat.

Hogy érezte magát Mariann a közös vásárláson?

Kedves Nóra es Orsi,

Küldöm a szerdai páros turftúra fotóit. Befotóztam a szerzeményeimet is, a sötétkék szövetkabát és a piros cipő kivételével. A kedvencem a sárga hosszú ruha, amit magamtól soha az életben nem próbáltam volna fel. Végül megvettem a rövid barna dzsekit is, ami ráadásul – mivel gyerekméret – kilós áron volt, és kaptam rá 20% kedvezményt. 

Összegezve az eredmény:

  • 7 nadrág
  • 5 ruha
  • 3 szoknya
  • 3 sál
  • 3 öv
  • 2 ing
  • 1 szövetkabát
  • 1 művelúr dzseki
  • 1 pufidzseki
  • 1 cipő

73.000 Ft-ot költöttem. 

A nadrágoknak különösen örülök, hiszen mind szinte tökéletesen áll, pedig általában nagyon nehezen találok magamnak. Szerintem nagyon sikeres volt a vásárlás, igazán elégedett vagyok, Nóra pont olyan volt, mint amit vártunk tőle a két héttel ezelőtti workshop után: kedves, céltudatos, profi. Már el is kezdtem tesztelni az új ruhatárat! 

Köszönök mindent!
Mariann

Mariann

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Titokzokni, ami titokban is marad

Titokzokninak az számít, ami ‘titokban is marad’. Szóval attól függően, hogy milyen cipővel vesszük fel, különböző hosszak léteznek. Sokan összekeverik őket vásárláskor, vagy nem is tudják, hogy többféle hossz létezik.Ez a két titokzokni például nagyon hasonló: A bal...

Őszi alapdarab cipő

Egy rövid időre még visszajön a nyárias idő, így választhatunk kicsit nyitottabb cipőket is őszre.Őszi alapdarab cipő Egy hegyes orrú balerinacipő ALAPDARAB lehet a ruhatárunkban. Kecsessé teszi a lábfejet, nyújtja a lábat és finoman elegánssá teszi az egész outfitet....

Így válassz szandált! Pro tipp a szakértőtől

Itt a szandál szezon, és vásárlásnál előtérbe kerül a lábujj kérdés. Ügyféltípusok szandálválasztás előtt  Van, aki a világért meg nem mutatná a lábujjait, mert milyen rondák. Szerencsére sikerült sok lányt meggyőznöm az évek során, hogy ez hülyeség és amúgy is, kinek...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!