fbpx

A világos színtípusoknak IDEÁLIS ESETBEN egész évben világos színekbe érdemes öltözniük. Tehát a világos tavasz és világos nyár típusoknak. És igen, tetőtől talpig. Természetesen nem csak a világos színtípusoknak lehet tetőtől talpig világos színekbe öltözni, de nekik érdemes leginkább.

Ez az év 3 évszakában még viszonylag egyszerűen megoldható, azonban télen már nagyobb kihívásokba ütközik a kérdés, merthogy a cipőt és a kabátot is le kéne cserélni világos színekre.

Egy ilyen öltözetben nehéz nem feltűnőnek lenni a sok fekete-szürke-sötétkék utcaképben – és attól még, hogy valaki világos színtípus nyilván nem következik az, hogy szeretne feltűnő is lenni.

Nos, erre szoktam mondani, hogy ez már nem a színelemzés kérdéskörébe tartozik, mindenki majd megbeszéli saját magával, hol a határ számára az ideális és a reális között, és annak megfelelően választ szettet.

Az is lehet, hogy csak 1-1 világos darabot választunk, vagy csak felül öltözünk világosabb színekbe.

 

Világos színekben télen is / Szemes Nóra személyi stylist

A világos téli szett darabjai

  • Az elmúlt néhány évben nagyon nagy volt a választék krémszínű, törtfehér, bézs téli cipőkből is az üzletekben (a korábbi évek kínálatához képest).
  • És ugyanígy, világos színű kabátokat és nadrágokat is sokkal nagyobb arányban találhatunk a boltokban. 
  • Pulóvereket, blézereket, illetve sapka-sál együtteseket még egyszerűbb beszerezni ilyen semleges világos színekben.
  • Táska pedig divattól függetlenül mindig kapható világos színben, szóval az az egyik legegyszerűbben beszerezhető darab.
Világos színekben télen is / Szemes Nóra személyi stylist

NAMOST!

Attól még, hogy mostanában sokkal nagyobb a választék és egyszerűBB beszerezni mint korábban, az nem egyenlő azzal, hogy valóban könnyű lesz megtalálni az igazit, bármelyik darabról is legyen szó.

Azonban a nagyobb választékból könnyebb találni, mint mondjuk 15 éve, amikor ezek nem voltak divatban. 

Saját példámmal élve, én jó pár éve próbálom összevadászni a világos szettem darabjait, de a tökéleteseket ennyi idő alatt sem sikerült megtalálnom, csak 1-1 darabot… pedig hát tudjátok, hogy a munkám miatt napi szinten plázákban és turikban vagyok. A nehezített tényező a szokásos cipő problémám. Szóval türelem, türelem, rózsát terem!

A képek forrása a Pinterest. 

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Vásárlás stylisttal: Ha utálsz vásárolni

Vera többek között ezt írta nekem: “Az elméletet nem ismerem, nem is nagyon érdekel. Csak legyen mit felkapnom reggelente, amiben jól érzem magam, és megfelelő." Tipikusan ilyen gondolatokkal keresnek meg azok az ügyfeleim, akik a közös vásárlást választják. Mennyi...

Max Mara Teddy kabát turiból?

A minap kitettem Instagram storyba ezt a kabátot, amit most vettem a turiban. Egy barátnőm mutatta, hogy pont ezt nézte ki a Max Mara oldalán, csak ‘kicsit’ drága. ​Elég sok színben elérhető, de 750 ezer-1M Ft körüli árakon van az eredeti Max Mara Teddy verzió,...

Tudtad? Többféle fekete színárnyalat létezik

Tudtad, hogy fekete és fekete között is van különbség?A bal oldali, tompa fekete a nem tél színtípusok kiváltó színe lehet, ha mindenképp ragaszkodnak a ‘feketéhez’. ‘Szerencsére’ ezt az ún. tervezett elavulás amúgy is megoldja nekünk, mert a legtöbb természetes...
error: Ez a tartalom védett!