fbpx

Gardróbrendezés workshop

Ez a Gardróbrendezés szolgáltatás csoportos verziója, ahol társaságban nézhetjük át a ruháidat. A program 2-3 órás, a résztvevők számától függően.

Résztvevőnként körülbelül 20-40 darab átnézésére lesz időnk, attól függően, ki mennyire gyorsan öltözik át vagy egyáltalán felveszi-e az adott darabot. A ruhákat, de akar táskákat, cipőket, kiegészítőket is elemezzük színtípus, fazon, anyag, méretezés, minőség, stílus és kihasználhatóság szempontjából is.

A program célja nem az, hogy ‘kidobjuk’ a ruhákat, hanem hogy mélyebb megértést szerezzhess a meglévő darabjaidról, ami egyfajta új szemléletmódot ad a jövőbeli vásárlásokhoz. Megértheted, mi az oka annak, ha valami nem áll jól, vagy miért nem illenek össze a gardrób darabjai egymással, illetve milyen ruhákat érdemes beszerezned, hogy egységes ruhatárad legyen.

Bár az előzetes színtípus elemzés nem feltétele a workshopon való részvételnek, azért nagyon hasznos, mert ránézésre a színtípust csak tippelni lehet, így a színekben pontos tanácsot nem lehet adni.

Részletek

  • Résztvevők száma: 4-6 fő
  • Időtartam: 2-3 óra
  • Helyszín: Budapest
  • Részvételi díj: 16.000 Ft 
    ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

A következő alkalmak

Jelenleg egyetlen alkalom sincs meghirdetve.

A színtanácsadás workshop minimum 6 fővel (vidéken 8 fővel) indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

Jelentkezem a workshopra

11 + 5 =

error: Ez a tartalom védett!