fbpx

Színtanácsadás

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben? Te ismered, melyek azok a színek, amik a legjobban állnak neked?

Miért érdemes ismerni a személyes színeinket?

Tapasztalataim szerint nagyon sokat számít, ha rátalálsz a személyes színeidre, és elkezded viselni ezeket az árnyalatokat. Ha ismered, milyen árnyalatok állnak neked igazán jól:

 • Akár mínusz 10 évet is letagadhatsz, mivel ezek a színek ragyogóvá teszik a bőrödet, kiemelik a szemszínedet, a hajszínedet.
 • A fentiek miatt jobban érzed majd magad a bőrödben.
 • Ha jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabb is leszel, ez a magabiztosság pedig sugározni fog rólad. Lehet, hogy a kollégáid csak azt veszik észre, hogy „valami nagyon jó dolog” történt veled, hogy „szerelmes vagy” vagy „lefogytál”, holott semmi más nem történt, csak a hozzád illő, a természetes szépségedet legjobban kiemelő árnyalatokat viseled.
 • Könnyebben és hatékonyabban vásárolsz majd, hiszen a szemed rááll bizonyos árnyalatokra, és gyorsabban megtalálod ezeket.
 • ​Spórolsz, mivel nem veszel meg olyan holmikat, amelyekről pontosan tudod, hogy nem állnak jól. Ki szeretne rosszabbul kinézni, ha egyszer tudja, hogy csak a színek segítségével milyen látványos lehet az „átalakulása”.
 • A megfelelő színek sokat hozzátesznek ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnj mások szemében. Az öltözködéseddel, így a színekkel is alátámaszthatod a saját szerepedet, mondanivalódat. Sokan azért keresnek meg, mert a társkeresést szeretnék elősegíteni a stílusosabb megjelenéssel.

 

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

A színtanácsadás során megnézzük mely színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, melyek sápasztanak, melyek mutatnak idősebbnek és melyek azok, melyek fiatalabbá, frissebbé teszik a megjelenésedet. A megfelelő színekkel a ruhatár felépítése egyszerűbb lesz, hiszen az adott színskála színei harmonizálnak egymással. Akár mínusz 10 évet is jelenthet, ha a megfelelő színeket viseled. Nézd meg az egyik ügyfelem, Judit átalakulását!

A színtanácsadás során az előnyös hajszínnel is foglalkozunk festett haj esetén. Illetve átbeszéljük, melyik az a színtípus, amelynek egyes színei jól állhatnak, így a személyes színeid mellett olyan árnyalatokat is megismerhetsz, amelyek bizonyos feltételekkel szintén jól állnak.

Időpont-egyeztetésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy a színtanácsadás minden esetben természetes fényben történik, így kizárólag a délelőtti és kora délutáni órákban érhető el. Amennyiben hétköznapokon nem érsz rá ebben az időtartamba, válaszd a Szín+Test Kombinált workshopot!

Vélemények a színtanácsadásról

Szuper volt! Viccesen hangzik, de új távlatok nyíltak ezzel az egésszel. Nem mondom, hogy eddig egyáltalán nem érdekelt, de most egy egészen más oldaláról ismertem meg Nálad ezeket a dolgokat. Most már úgy érzem, van fény az alagút végén, örülök, hogy van egy rendszer, amihez lehet igazodni+vagy amitől el lehet térni.

Hannának is nagyon tetszett és nagyon dicsért Téged. Megnyugodott, hogy azok a színei, amiket szeret. És végre kiszelelektáltam a szekrényem felét. Szóval nagyon köszönjük!

Bea és Hanna

Nagyon sokat tanultam tegnap, ami remélem megkönnyíti majd a jövőbeni vásárlásokat. Köszönöm, jól éreztem magam nagyon.

Szilvi

Nagyon szépen köszönjük a feledhetetlen élményt! Nagyon hasznosnak találtuk a Tőled tanultakat és biztos vagyok benne, hogy életünk végéig használjuk majd őket.

Dóra és Réka

Nagyon hálás vagyok Nórinak, hogy ajánlotta, növesszem le a festett hajamat, és szeressem meg a “seszínű” sajátomat.?? Mikor újra a szemem elé került a sajátom, jöttem rá, hogy mindig olyasmi árnyalatot akartam festetni, ami nekem is van??‍♀️ azóta teljesen megszerettem, sőt szépnek látom! Az ősz hajszálakkal mondjuk én nem tudok még megbarátkozni, de majd talán idővel..

Panni

Ma Nóránál voltam délelőtt szín-és testalkat elemzésen. ☺️ Először is el kell mondanom, hogy számomra hatalmas élmény volt Nórával élőben találkozni, a kedves, finom, aranyos és sugárzó személyisége az első pillanatban lenyűgözött és azonnal megtaláltuk a közös hangnemet és hullámhosszt. Csak mosolyog és mosolyog, olyan lelkesedéssel és profizmussal beszél a témákról, hogy már csak ezért is érdemes elmenni. 

Heidi

Melyik színtanácsadás opció illik hozzád?

Egyéni színtanácsadás

Az egyéni színtanácsadás során személyre szabott tippeket kaphatsz a számodra ideális színekkel, árnyalatokkal kapcsolatban. A 1,5 órás tanácsadást akkor ajánlom, ha az elmélet egy részét már tudod.
A 2 órás verziót akkor ajánlom, ha ugyan nem teljesen ismeretlen számodra a terület, de festett a hajad, sminktetoválásod van vagy tervezed a közeljövőben. Ha teljesen új a téma számodra, akkor a 2 órás tanácsadás a legjobb választás.

A szolgáltatás díja:
Rapid: 1,5 óra – 45.000 Ft (90 perc)
Normal: 2,5 óra – 65.000 Ft (150 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft

Páros színtanácsadás

A páros színtanácsadáson a barátnőtökkel, párotokkal, anyukátokkal vagy testvéretekkel közösen tudhatjátok meg, milyen árnyalatok állnak igazán jól, és milyeneket érdemes inkább kerülnötök. Ez a hasznosan eltöltött idő remek közös program lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy.

A szolgáltatás díja:
Rapid: 2 óra – 40.000 Ft / fő (120 perc)
Normál: 3 óra – 55.000 Ft / fő (180 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő

Egyéni színtanácsadás és testalkatelemzés

Azt talán ma már mindenki tudja, hogy létezik az alma, a körte vagy a homokóra alkat. A nevek listája természetesen nem teljes, ennél több testalkat-típus létezik, sőt sokan kevert testalkatúak közé tartoznak. A stílus kialakítása és a ruhavásárlás során ennek a testalkatelemzés során megszerzett információknak nagy hasznát veheted. Komplex szolgáltatásként az egyéni színtanácsadást kiegészítheted testalkatelemzéssel is.

A szolgáltatás díja:
Rapid: 3 óra – 75.000 Ft (180 perc)
Normál: 4 óra – 100.000 Ft (240 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft

Páros színtanácsadás és testalkatelemzés

Páros színtanácsadás mellé kérhettek páros testalkatelemzést is, így nemcsak azokkal az árnyalatokkal ismerkedhettek meg, amelyek előnyösen állnak, hanem a megfelelő fazonok, minták, anyagok is ismertek lesznek előttetek.

A szolgáltatás díja:
Rapid: 3 óra – 60.000 Ft / fő (180 perc)
Normál: 4 óra – 70.000 Ft / fő (240 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő

Gyakran ismételt kérdések a színtanácsadásról

Miért érdemes ismerni a saját színeinket? Mikor szoktam színelemzést végezni? Miért nem lehet megállapítani csak ránézéssel a színtípust? Hogyan segít a színtípus ismerete a ruhatár kialakításában?

Kérj időpontot színtanácsadásra:

  Ezek is érdekelhetnek még:

  Gardróbrendezés

  A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

  Vásárlás stylisttal

  Melyik az a ruhdarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben hordani is fogod?

  Workshopok

  A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  A kényelmes cipő titka

  A kényelmes cipő titka

  Tudtad, hogy egy cipőnél nem csak azon múlik, hogy kényelmes, hogy milyen márka vagy hogy valódi bőrből készült-e?Logikusan a jobb minőségű cipők általában drágábbak is. 20-30.000 Ft alatt manapság nehéz minőséget találni, de nem ritka a 40-50.000 Ft-os ár sem,...

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!