fbpx

Színtanácsadás

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben? Te ismered, melyek azok a színek, amik a legjobban állnak neked?

Miért érdemes ismerni a személyes színeinket?

Tapasztalataim szerint nagyon sokat számít, ha rátalálsz a személyes színeidre, és elkezded viselni ezeket az árnyalatokat. Ha ismered, milyen árnyalatok állnak neked igazán jól:

 • Akár mínusz 10 évet is letagadhatsz, mivel ezek a színek ragyogóvá teszik a bőrödet, kiemelik a szemszínedet, a hajszínedet.
 • A fentiek miatt jobban érzed majd magad a bőrödben.
 • Ha jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabb is leszel, ez a magabiztosság pedig sugározni fog rólad. Lehet, hogy a kollégáid csak azt veszik észre, hogy „valami nagyon jó dolog” történt veled, hogy „szerelmes vagy” vagy „lefogytál”, holott semmi más nem történt, csak a hozzád illő, a természetes szépségedet legjobban kiemelő árnyalatokat viseled.
 • Könnyebben és hatékonyabban vásárolsz majd, hiszen a szemed rááll bizonyos árnyalatokra, és gyorsabban megtalálod ezeket.
 • ​Spórolsz, mivel nem veszel meg olyan holmikat, amelyekről pontosan tudod, hogy nem állnak jól. Ki szeretne rosszabbul kinézni, ha egyszer tudja, hogy csak a színek segítségével milyen látványos lehet az „átalakulása”.
 • A megfelelő színek sokat hozzátesznek ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnj mások szemében. Az öltözködéseddel, így a színekkel is alátámaszthatod a saját szerepedet, mondanivalódat. Sokan azért keresnek meg, mert a társkeresést szeretnék elősegíteni a stílusosabb megjelenéssel.

 

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

A színtanácsadás során megnézzük mely színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, melyek sápasztanak, melyek mutatnak idősebbnek és melyek azok, melyek fiatalabbá, frissebbé teszik a megjelenésedet. A megfelelő színekkel a ruhatár felépítése egyszerűbb lesz, hiszen az adott színskála színei harmonizálnak egymással. Akár mínusz 10 évet is jelenthet, ha a megfelelő színeket viseled. Nézd meg az egyik ügyfelem, Judit átalakulását!

A színtanácsadás során az előnyös hajszínnel is foglalkozunk festett haj esetén. Illetve átbeszéljük, melyik az a színtípus, amelynek egyes színei jól állhatnak, így a személyes színeid mellett olyan árnyalatokat is megismerhetsz, amelyek bizonyos feltételekkel szintén jól állnak.

Időpont-egyeztetésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy a színtanácsadás minden esetben természetes fényben történik, így kizárólag a délelőtti és kora délutáni órákban érhető el. Amennyiben hétköznapokon nem érsz rá ebben az időtartamba, válaszd a Szín+Test Kombinált workshopot!

Vélemények a színtanácsadásról

Nagyon sokat tanultam tegnap, ami remélem megkönnyíti majd a jövőbeni vásárlásokat. Köszönöm, jól éreztem magam nagyon.

Szilvi

Stílustanácsadás maximális odafigyeléssel: színtípus, testalkat, életstílus és személyiség – Nóra mindenre figyel, de legfőképpen Rád. 

Adri

Nagyon hálás vagyok Nórinak, hogy ajánlotta, növesszem le a festett hajamat, és szeressem meg a “seszínű” sajátomat.😅🙈 Mikor újra a szemem elé került a sajátom, jöttem rá, hogy mindig olyasmi árnyalatot akartam festetni, ami nekem is van🤷🏻‍♀️ azóta teljesen megszerettem, sőt szépnek látom! Az ősz hajszálakkal mondjuk én nem tudok még megbarátkozni, de majd talán idővel..

Panni

Színtanácsadáson voltunk a barátnőmmel Nóránál. Az első tíz percben sokkolt le azzal, hogy az addig jónak hitt szőkés hajszínemet felejtsem el, és térjek vissza az eredeti sötétbarna hajszínemhez, amit kb. 20 éve nem láttam. 1,5 hétig tartott az “alszom még rá egyet” állapot, de belevágtam. Nagyon meglepett az eredmény.  Hihetetlenül jól érzem magam az új/régi hajammal. Örökké hálás leszek Nórának a biztatásért. Köszönöm.

Andi

Ma Nóránál voltam délelőtt szín-és testalkat elemzésen. ☺️ Először is el kell mondanom, hogy számomra hatalmas élmény volt Nórával élőben találkozni, a kedves, finom, aranyos és sugárzó személyisége az első pillanatban lenyűgözött és azonnal megtaláltuk a közös hangnemet és hullámhosszt. Csak mosolyog és mosolyog, olyan lelkesedéssel és profizmussal beszél a témákról, hogy már csak ezért is érdemes elmenni. 

Heidi

Még egyszer nagyon szeretném megköszönni a tegnapi tanácsadást, nagyon élvezetes volt.
Közvetlenségednek köszönhetően gyorsan elrepült a 2 óra, szívesen hallgattam volna még tanácsaidat, praktikákat. Örülök, hogy személyesen is volt részem megtapasztalni, mennyire szereted a szakmádat, kedvességeddel mennyire könnyen tudsz ráhangolódni a másik emberre, a másik félre figyelve hogyan próbálod átadni a legfontosabb praktikumokat sok-sok év szakmai tapasztalatából merítve.
 
A megújulásom részeként a színtípus és alkat meghatározása egy fontos lépés volt számomra. Reméltem, hogy tél típus leszek, és még jobban örülök, hogy sötét tél, mert gyönyörű színek állnak jól. Ennek örömére a tanácsadás után vettem is egy színhelyes királykék felsőt:) És a napokban tervezem magam meglepni egy egyberuhával is – természetesen alkatomnak és színtípusnak megfelelően -, köszi a tegnapi bátorítást ez ügyben!
 
Nagyon szép hétvégét Neked és további sok sikert a munkádhoz!
Lilla

Nagyon szépen köszönjük a feledhetetlen élményt! Nagyon hasznosnak találtuk a Tőled tanultakat és biztos vagyok benne, hogy életünk végéig használjuk majd őket.

Dóra és Réka

Melyik színtanácsadás opció illik hozzád?

Egyéni színtanácsadás

Az egyéni színtanácsadás során személyre szabott tippeket kaphatsz a számodra ideális színekkel, árnyalatokkal kapcsolatban. A tanácsadás a budapesti stúdióban történik, időtartama 1 óra.

A szolgáltatás díja: 30.000 Ft (1 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Páros színtanácsadás

A páros színtanácsadáson a barátnőtökkel, párotokkal, anyukátokkal vagy testvéretekkel közösen tudhatjátok meg, milyen árnyalatok állnak igazán jól, és milyeneket érdemes inkább kerülnötök. Ez a hasznosan eltöltött közös program jó ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy.

A szolgáltatás díja: 25.000 Ft / fő (2 óra)
35.000 Ft / fő (3 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Egyéni színtanácsadás és testalkatelemzés

Azt talán ma már mindenki tudja, hogy létezik az alma, a körte vagy a homokóra alkat. A nevek listája természetesen nem teljes, ennél több testalkat-típus létezik, sőt sokan kevert testalkatúak közé tartoznak. A stílus kialakítása és a ruhavásárlás során ennek a testalkatelemzés során megszerzett információknak nagy hasznát veheted. Komplex szolgáltatásként az egyéni színtanácsadást kiegészítheted testalkatelemzéssel is.

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft (2 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Páros színtanácsadás testalkatelemzéssel

Páros színtanácsadás mellé kérhettek páros testalkatelemzést is, így nemcsak azokkal az árnyalatokkal ismerkedhettek meg, amelyek előnyösen állnak, hanem a megfelelő fazonok, minták, anyagok is ismertek lesznek előttetek. Természetesen szó lesz a testalkatotokhoz leginkább passzoló a cipőkről, táskákról és kiegészítőkről is.

A szolgáltatás díja: 35.000 Ft / fő (3 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Gyakran ismételt kérdések a színtanácsadásról

Miért érdemes ismerni a saját színeinket? Mikor szoktam színelemzést végezni? Miért nem lehet megállapítani csak ránézéssel a színtípust? Hogyan segít a színtípus ismerete a ruhatár kialakításában?

Kérj időpontot színtanácsadásra:

  Ezek is érdekelhetnek még:

  Gardróbrendezés

  A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

  Vásárlás stylisttal

  Melyik az a ruhdarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben hordani is fogod?

  Workshopok

  A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  Könyvajánló: Pokolbéli víg napjaim

  Könyvajánló: Pokolbéli víg napjaim

  Az idei nyaram olvasmánya volt ez a könyv, szeretettel ajánlom nektek is. Faludy önéletrajzi könyve egy nagyon nehéz és kalandos életből. Néhány éve vettem meg, de csak most nyáron kezdtem újra úgy, hogy fejben is ott tudtam lenni.Én úgy olvasok könyveket, hogy...

  bővebben
  Stílustipp: Púder rózsaszín nyár színtípusnak

  Stílustipp: Púder rózsaszín nyár színtípusnak

  Ímhol a púder rózsaszín szett elemzése, amit jó ideje beharangoztam már. De ami késik, nem múlik, jobb később, mint soha és egyéb közhelyek valók ide magyarázatképpen, miért csak most. Reméljük, legközelebb nem megyünk ki a szezonból, mire sikerült megírnom, de hát...

  bővebben
  Előtte-utána: Gardróbrendezés és vásárlás stylisttal

  Előtte-utána: Gardróbrendezés és vásárlás stylisttal

  Emíliával a gardróbrendezésünket és vásárlásunkat is többé-kevésbé dokumentáltuk, hogy bepillantást nyerhessetek, hogy is néz ki egy ilyen nap.Első lépés: Gardróbrendezés A gardróbrendezésen kiszanáltunk mindent, ami valamilyen szempontból nem jó: a legtöbb darab nagy...

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!