Színtanácsadás

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben? Te ismered, melyek azok a színek, amik a legjobban állnak neked?

Miért érdemes ismerni a személyes színeinket?

Tapasztalataim szerint nagyon sokat számít, ha rátalálsz a személyes színeidre, és elkezded viselni ezeket az árnyalatokat. Ha ismered, milyen árnyalatok állnak neked igazán jól:

  • Akár mínusz 10 évet is letagadhatsz, mivel ezek a színek ragyogóvá teszik a bőrödet, kiemelik a szemszínedet, a hajszínedet.
  • A fentiek miatt jobban érzed majd magad a bőrödben.
  • Ha jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabb is leszel, ez a magabiztosság pedig sugározni fog rólad. Lehet, hogy a kollégáid csak azt veszik észre, hogy „valami nagyon jó dolog” történt veled, hogy „szerelmes vagy” vagy „lefogytál”, holott semmi más nem történt, csak a hozzád illő, a természetes szépségedet legjobban kiemelő árnyalatokat viseled.
  • Könnyebben és hatékonyabban vásárolsz majd, hiszen a szemed rááll bizonyos árnyalatokra, és gyorsabban megtalálod ezeket.
  • ​Spórolsz, mivel nem veszel meg olyan holmikat, amelyekről pontosan tudod, hogy nem állnak jól. Ki szeretne rosszabbul kinézni, ha egyszer tudja, hogy csak a színek segítségével milyen látványos lehet az „átalakulása”.
  • A megfelelő színek sokat hozzátesznek ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnj mások szemében. Az öltözködéseddel, így a színekkel is alátámaszthatod a saját szerepedet, mondanivalódat. Sokan azért keresnek meg, mert a társkeresést szeretnék elősegíteni a stílusosabb megjelenéssel.

 

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

A színtanácsadás során megnézzük mely színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, melyek sápasztanak, melyek mutatnak idősebbnek és melyek azok, melyek fiatalabbá, frissebbé teszik a megjelenésedet. A megfelelő színekkel a ruhatár felépítése egyszerűbb lesz, hiszen az adott színskála színei harmonizálnak egymással. Akár mínusz 10 évet is jelenthet, ha a megfelelő színeket viseled. Nézd meg az egyik ügyfelem, Judit átalakulását!

A színtanácsadás során az előnyös hajszínnel is foglalkozunk festett haj esetén. Illetve átbeszéljük, melyik az a színtípus, amelynek egyes színei jól állhatnak, így a személyes színeid mellett olyan árnyalatokat is megismerhetsz, amelyek bizonyos feltételekkel szintén jól állnak.

Időpont-egyeztetésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy a színtanácsadás minden esetben természetes fényben történik, így kizárólag a délelőtti és kora délutáni órákban érhető el. Amennyiben hétköznapokon nem érsz rá ebben az időtartamba, válaszd a Szín+Test Kombinált workshopot!

Vélemények a színtanácsadásról

Nagyon sokat tanultam tegnap, ami remélem megkönnyíti majd a jövőbeni vásárlásokat. Köszönöm, jól éreztem magam nagyon.

Szilvi

Stílustanácsadás maximális odafigyeléssel: színtípus, testalkat, életstílus és személyiség – Nóra mindenre figyel, de legfőképpen Rád. 

Adri

Színtanácsadáson voltunk a barátnőmmel Nóránál. Az első tíz percben sokkolt le azzal, hogy az addig jónak hitt szőkés hajszínemet felejtsem el, és térjek vissza az eredeti sötétbarna hajszínemhez, amit kb. 20 éve nem láttam. 1,5 hétig tartott az “alszom még rá egyet” állapot, de belevágtam. Nagyon meglepett az eredmény.  Hihetetlenül jól érzem magam az új/régi hajammal. Örökké hálás leszek Nórának a biztatásért. Köszönöm.

Andi

Melyik színtanácsadás opció illik hozzád?

Egyéni színtanácsadás

Az egyéni színtanácsadás során személyre szabott tippeket kaphatsz a számodra ideális színekkel, árnyalatokkal kapcsolatban. A tanácsadás a budapesti stúdióban történik, időtartama 1 óra.

A szolgáltatás díja: 30.000 Ft (1 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Páros színtanácsadás

A páros színtanácsadáson a barátnőtökkel, párotokkal, anyukátokkal vagy testvéretekkel közösen tudhatjátok meg, milyen árnyalatok állnak igazán jól, és milyeneket érdemes inkább kerülnötök. Ez a hasznosan eltöltött közös program jó ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy.

A szolgáltatás díja: 25.000 Ft / fő (2 óra)
35.000 Ft / fő (3 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Egyéni színtanácsadás és testalkatelemzés

Azt talán ma már mindenki tudja, hogy létezik az alma, a körte vagy a homokóra alkat. A nevek listája természetesen nem teljes, ennél több testalkat-típus létezik, sőt sokan kevert testalkatúak közé tartoznak. A stílus kialakítása és a ruhavásárlás során ennek a testalkatelemzés során megszerzett információknak nagy hasznát veheted. Komplex szolgáltatásként az egyéni színtanácsadást kiegészítheted testalkatelemzéssel is.

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft (2 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Páros színtanácsadás testalkatelemzéssel

Páros színtanácsadás mellé kérhettek páros testalkatelemzést is, így nemcsak azokkal az árnyalatokkal ismerkedhettek meg, amelyek előnyösen állnak, hanem a megfelelő fazonok, minták, anyagok is ismertek lesznek előttetek. Természetesen szó lesz a testalkatotokhoz leginkább passzoló a cipőkről, táskákról és kiegészítőkről is.

A szolgáltatás díja: 35.000 Ft / fő (3 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Gyakran ismételt kérdések a színtanácsadásról

Miért érdemes ismerni a saját színeinket? Mikor szoktam színelemzést végezni? Miért nem lehet megállapítani csak ránézéssel a színtípust? Hogyan segít a színtípus ismerete a ruhatár kialakításában?

Kérj időpontot színtanácsadásra:

Ezek is érdekelhetnek még:

Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

Vásárlás stylisttal

Melyik az a ruhdarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben hordani is fogod?

Workshopok

A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

Legfrissebb cikkek

Filmajánló – Fabulous Fashionistas

Már meséltem nektek többször, hogy nagyon szeretem a dokumentumfilmeket, a szabadidőmet az olvasás mellett ilyen műsorok nézésével szoktam tölteni. A karantén környékén volt egy hosszabb dokumentumfilm-ajánló, amiből valahogy kimaradt a Fabulous Fashionistas. Most pótolom!

bővebben

Alkalmi ruha esküvőre – Milyet válassz?

Csináltam egy szép színes összeállítást, hogy az elmúlt években milyen ruhákat viseltem az esküvőkön vendégként. Ez inspirált arra, hogy segítsek az alkalmi ruha kiválasztásában konkrét példákon keresztül.

bővebben
error: Ez a tartalom védett!