fbpx

Színtanácsadás

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben? Te ismered, melyek azok a színek, amik a legjobban állnak neked?

Miért érdemes ismerni a személyes színeinket?

Tapasztalataim szerint nagyon sokat számít, ha rátalálsz a személyes színeidre, és elkezded viselni ezeket az árnyalatokat. Ha ismered, milyen árnyalatok állnak neked igazán jól:

 • Akár mínusz 10 évet is letagadhatsz, mivel ezek a színek ragyogóvá teszik a bőrödet, kiemelik a szemszínedet, a hajszínedet.
 • A fentiek miatt jobban érzed majd magad a bőrödben.
 • Ha jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabb is leszel, ez a magabiztosság pedig sugározni fog rólad. Lehet, hogy a kollégáid csak azt veszik észre, hogy „valami nagyon jó dolog” történt veled, hogy „szerelmes vagy” vagy „lefogytál”, holott semmi más nem történt, csak a hozzád illő, a természetes szépségedet legjobban kiemelő árnyalatokat viseled.
 • Könnyebben és hatékonyabban vásárolsz majd, hiszen a szemed rááll bizonyos árnyalatokra, és gyorsabban megtalálod ezeket.
 • ​Spórolsz, mivel nem veszel meg olyan holmikat, amelyekről pontosan tudod, hogy nem állnak jól. Ki szeretne rosszabbul kinézni, ha egyszer tudja, hogy csak a színek segítségével milyen látványos lehet az „átalakulása”.
 • A megfelelő színek sokat hozzátesznek ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnj mások szemében. Az öltözködéseddel, így a színekkel is alátámaszthatod a saját szerepedet, mondanivalódat. Sokan azért keresnek meg, mert a társkeresést szeretnék elősegíteni a stílusosabb megjelenéssel.

 

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

A színtanácsadás során megnézzük mely színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, melyek sápasztanak, melyek mutatnak idősebbnek és melyek azok, melyek fiatalabbá, frissebbé teszik a megjelenésedet. A megfelelő színekkel a ruhatár felépítése egyszerűbb lesz, hiszen az adott színskála színei harmonizálnak egymással. Akár mínusz 10 évet is jelenthet, ha a megfelelő színeket viseled. Nézd meg az egyik ügyfelem, Judit átalakulását!

A színtanácsadás során az előnyös hajszínnel is foglalkozunk festett haj esetén. Illetve átbeszéljük, melyik az a színtípus, amelynek egyes színei jól állhatnak, így a személyes színeid mellett olyan árnyalatokat is megismerhetsz, amelyek bizonyos feltételekkel szintén jól állnak.

Időpont-egyeztetésnél kérlek, vedd figyelembe, hogy a színtanácsadás minden esetben természetes fényben történik, így kizárólag a délelőtti és kora délutáni órákban érhető el. Amennyiben hétköznapokon nem érsz rá ebben az időtartamba, válaszd a Szín+Test Kombinált workshopot!

Vélemények a színtanácsadásról

Szuper volt! Viccesen hangzik, de új távlatok nyíltak ezzel az egésszel. Nem mondom, hogy eddig egyáltalán nem érdekelt, de most egy egészen más oldaláról ismertem meg Nálad ezeket a dolgokat. Most már úgy érzem, van fény az alagút végén, örülök, hogy van egy rendszer, amihez lehet igazodni+vagy amitől el lehet térni.

Hannának is nagyon tetszett és nagyon dicsért Téged. Megnyugodott, hogy azok a színei, amiket szeret. És végre kiszelelektáltam a szekrényem felét. Szóval nagyon köszönjük!

Bea és Hanna

Nagyon sokat tanultam tegnap, ami remélem megkönnyíti majd a jövőbeni vásárlásokat. Köszönöm, jól éreztem magam nagyon.

Szilvi

Nagyon szépen köszönjük a feledhetetlen élményt! Nagyon hasznosnak találtuk a Tőled tanultakat és biztos vagyok benne, hogy életünk végéig használjuk majd őket.

Dóra és Réka

Nagyon hálás vagyok Nórinak, hogy ajánlotta, növesszem le a festett hajamat, és szeressem meg a “seszínű” sajátomat.?? Mikor újra a szemem elé került a sajátom, jöttem rá, hogy mindig olyasmi árnyalatot akartam festetni, ami nekem is van??‍♀️ azóta teljesen megszerettem, sőt szépnek látom! Az ősz hajszálakkal mondjuk én nem tudok még megbarátkozni, de majd talán idővel..

Panni

Ma Nóránál voltam délelőtt szín-és testalkat elemzésen. ☺️ Először is el kell mondanom, hogy számomra hatalmas élmény volt Nórával élőben találkozni, a kedves, finom, aranyos és sugárzó személyisége az első pillanatban lenyűgözött és azonnal megtaláltuk a közös hangnemet és hullámhosszt. Csak mosolyog és mosolyog, olyan lelkesedéssel és profizmussal beszél a témákról, hogy már csak ezért is érdemes elmenni. 

Heidi

Melyik színtanácsadás opció illik hozzád?

Egyéni színtanácsadás

Az egyéni színtanácsadás során személyre szabott tippeket kaphatsz a számodra ideális színekkel, árnyalatokkal kapcsolatban.
Az 1 órás tanácsadást akkor ajánlom, ha az elmélet egy részét már tudod.
A 1,5 órás verziót akkor ajánljuk, ha ugyan nem teljesen ismeretlen számodra a terület, de festett a hajad, sminktetoválásod van vagy tervezed a közeljövőben.
Ha teljesen új a téma számodra, akkor a 2 órás tanácsadás a legjobb választás.

A szolgáltatás díja:
40.000 Ft (1,5 óra)
50.000 Ft (2 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft

Páros színtanácsadás

A páros színtanácsadáson a barátnőtökkel, párotokkal, anyukátokkal vagy testvéretekkel közösen tudhatjátok meg, milyen árnyalatok állnak igazán jól, és milyeneket érdemes inkább kerülnötök. Ez a hasznosan eltöltött közös program jó ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy.

A szolgáltatás díja:
30.000 Ft / fő (2 óra)
40.000 Ft / fő (3 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő

Egyéni színtanácsadás és testalkatelemzés

Azt talán ma már mindenki tudja, hogy létezik az alma, a körte vagy a homokóra alkat. A nevek listája természetesen nem teljes, ennél több testalkat-típus létezik, sőt sokan kevert testalkatúak közé tartoznak. A stílus kialakítása és a ruhavásárlás során ennek a testalkatelemzés során megszerzett információknak nagy hasznát veheted. Komplex szolgáltatásként az egyéni színtanácsadást kiegészítheted testalkatelemzéssel is.

A szolgáltatás díja:
65.000 Ft (3 óra)
80.000 Ft (4 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft

Páros színtanácsadás és testalkatelemzés

Páros színtanácsadás mellé kérhettek páros testalkatelemzést is, így nemcsak azokkal az árnyalatokkal ismerkedhettek meg, amelyek előnyösen állnak, hanem a megfelelő fazonok, minták, anyagok is ismertek lesznek előttetek.

A szolgáltatás díja:
40.000 Ft / fő (3 óra)
50.000 Ft / fő (4 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő

Gyakran ismételt kérdések a színtanácsadásról

Miért érdemes ismerni a saját színeinket? Mikor szoktam színelemzést végezni? Miért nem lehet megállapítani csak ránézéssel a színtípust? Hogyan segít a színtípus ismerete a ruhatár kialakításában?

Kérj időpontot színtanácsadásra:

  Ezek is érdekelhetnek még:

  Gardróbrendezés

  A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

  Vásárlás stylisttal

  Melyik az a ruhdarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben hordani is fogod?

  Workshopok

  A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  Vásárlás stylisttal: Ha utálsz vásárolni

  Vásárlás stylisttal: Ha utálsz vásárolni

  Vera többek között ezt írta nekem: “Az elméletet nem ismerem, nem is nagyon érdekel. Csak legyen mit felkapnom reggelente, amiben jól érzem magam, és megfelelő." Tipikusan ilyen gondolatokkal keresnek meg azok az ügyfeleim, akik a közös vásárlást választják. Mennyi...

  bővebben
  Max Mara Teddy kabát turiból?

  Max Mara Teddy kabát turiból?

  A minap kitettem Instagram storyba ezt a kabátot, amit most vettem a turiban. Egy barátnőm mutatta, hogy pont ezt nézte ki a Max Mara oldalán, csak ‘kicsit’ drága. ​Elég sok színben elérhető, de 750 ezer-1M Ft körüli árakon van az eredeti Max Mara Teddy verzió,...

  bővebben
  Tudtad? Többféle fekete színárnyalat létezik

  Tudtad? Többféle fekete színárnyalat létezik

  Tudtad, hogy fekete és fekete között is van különbség?A bal oldali, tompa fekete a nem tél színtípusok kiváltó színe lehet, ha mindenképp ragaszkodnak a ‘feketéhez’. ‘Szerencsére’ ezt az ún. tervezett elavulás amúgy is megoldja nekünk, mert a legtöbb természetes...

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!