Vásárlás stylisttal

Melyik az a ruhadarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben rengetegszer hordani is fogod? Ebben segít a személyi stylist a vásárláskor.

Ez egyéni vagy páros vásárlás akkor ideális megoldás számodra, ha nem szeretnéd megtanulni a vásárlás rejtelmeit, nincs időd vagy kedved rendszeresen üzletekbe járni, mégis szeretnél költséghatékonyan sok jó ruhadarabbal gazdagodni.

A stylisttal való közös vásárlás leveszi a ruhatárépítés vagy ruhatárfrissítés gondját a válladról, a nap végére:

  • egységes ruhatárad lesz
  •  minden darab kombinálható lesz egymással.

Reggelente nem telik el rengeteg időd azzal, hogy találj két egymáshoz színben, fazonban és stílusban passzoló ruhadarabot.

Mielőtt az üzletbe rohannánk vásárolni, felmérem az igényeidet, felépítem a személyes profilodat. Szóba kerül majd a munkád, a beosztásod, a hétköznapjaid során végzett tevékenységek, a személyes érdeklődésed is. Ennek segítségével tudom „finomhangolni”, hogy milyen öltözék, milyen stílus támogatja a legjobban a munkádat és az életedet. Ekkor kell meghatároznod, mekkora összeget kívánsz az új ruhatáradra költeni. (Ez minimálisan 50.000 – 100.000 Ft között indul.)

Hogyan zajlik a stylisstal való közös vásárlás?

A megfelelő üzleteket meglátogatva egy-egy gyors ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy mely darabokat vásároljuk meg új gardróbodba. A vásárlás során én válogatok, te pedig próbálsz. A javasolt összeállításokból annyit vásárolsz meg, amennyit szeretnél (vagy amennyi belefér a keretedbe).

A közös vásárlás során közvetlenül az üzletnek fizetsz. Én nem állok üzleti kapcsolatban egyik bolttal sem, így biztos lehetsz benne, hogy csak olyanokat fogok javasolni, ami valóban jól áll és ár-érték arányban megéri neked.

A megvásárolt ruhákról a vásárlás során fényképet is készítünk a kompatibilitási súgóhoz. A ruhatárépítés egyéniben minimum 3 órát, páros alkalomkor minimum 4 órát vesz igénybe, ilyenkor az adott szezonra vonatkozó összes darabot igyekszünk beszerezni. Csak kiegészítenéd a gardróbod néhány új darabbal? Ebben az esetben a 2 órás Rapid vásárlást ajánlom.

Közös vásárlással járó előnyök

  • költséghatékonyság
  • időhatékonyság
  • tudatos ruhatárépítés
  • ár-érték arányban megfelelő darabok
  • személyes profil felépítése

GYIK a stílustanácsadásról

Melyik szolgáltatást kinek ajánlott? Mennyi pénzt érdemes szánni a vásárlásra? Milyen üzletekbe megyünk? Összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat. Tudj meg többet a stílustanácsadásról!

Ügyfeleim véleménye

Nagyon köszönöm a tegnapi vásárlást, teljesen feltöltődve értem haza (pedig öt órás maraton volt :)) és otthon még sokáig gyönyörködtem az új szerzeményeimben (7 nadrág, 22 blúz, 1 blézer, 2 kardigán, 4 szoknya, 6 ruha, 3 táska, 2 öv és az ékszerek, mindezt 125.000 forintért), már alig várom, hogy mindegyikre sor kerüljön.

Ha lehetne, tananyaggá vagy kötelezővé tenném a veled való vásárlást, mert az önbizalom-tuningon túl most már azt is tudom, hogy a vásárlás lehet szórakoztató és hatékony; hogy érdemes felpróbálni olyan ruhákat is, amit elsőre ránézésre az “én biztosan nem veszek fel ilyet” kategóriába sorolnék (külön köszönet, hogy kitartóan próbálkoztál a fodrossal, ma az egyik ilyen darab van rajtam, sikerrel).
Köszönöm még egyszer és ősszel keresni foglak!

Kata

A vásárlás előtt kicsit tartottam attól, hogy megpróbál majd átalakítani, de ehelyett nagyon finoman és mély beleérzéssel (és elképesztő sebességgel!) válogatott.  Nem tudom, hogy csinálta, de egészen pontosan benne maradtunk a megadott keretben.  Nórának kb. kettő percébe került úgy megspórolni a tanácsadás díját úgy, hogy magamban tisztelettel meghajoltam előtte. A vásárlás végén elmondhattam, hogy ez tényleg az én stílusom, ő csak felszínre hozta, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Péter

Helyszínválasztás: pláza vagy turi?

Személyi stylistként a plázákban található fast fashion üzletek mellett gyakran javaslom a turis vásárlást is. Kinek és mikor érdemes ezt a helyszínt választania? Összegyűjtöttem a pro-kontra érveket.

Mennyi ruhát veszünk?

Gyakran érkezik kérdésként a zárt csoportba a közös vásárlások után, hogy kinek és miért van szüksége egyszerre 30-40 vagy akár 100 új ruhára? Hiszen „otthon is van még egyszer ennyi”. Pedig ez a mennyiség egyáltalán nem rendkívüli, mutatom az okokat!

Melyiket válaszd: Turi workshop vagy Turis vásárlás?

Szeretnéd jobban megismerni a turik világát, de nem tudod, melyik megoldás lenne számodra az ideálisabb? Hogy segítsek neked a döntésben, összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat.

Melyik vásárlási lehetőség illik hozzád leginkább?

Páros vásárlás

Páros vásárlás (délelőtt vagy délután)

Szeretnél a barátnőddel, testvéreddel, édesanyáddal egy időben vásárolni? Ez esetben a Páros vásárlás opciót ajánlom, ahol előre egyeztetett helyszínen válogatok nektek ruhákat. Amennyiben még nincs párod, de szeretnéd kipróbálni ezt a lehetőséget, írd meg a jelentkezésed során és keresünk neked egyet! Az időhatékonyság miatt egynemű párokat javaslok (fiú-fiú, lány-lány).

A szolgáltatás díja: 40.000 Ft/fő (4 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Kombinált páros vásárlás

Páros vásárlás, ahol plázába és turiba is megyünk – ugyanazon a napon. Elsőként beszerezzük az alapdarabokat és a cipőket a plázában, majd ezeket kiegészítjük különleges turis darabokkal. A vásárlás párban zajlik és 5 órán át tart. Az időhatékonyság miatt egynemű párokat javaslok (fiú-fiú, lány-lány).

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft/fő (5 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Rapid páros vásárlás (2 óra)

Csak néhány szettet vagy ruhadarabot szeretnél beszerezni a szezonra? Frissítenéd a ruhatárad a hozzád illő színekkel és fazonokkal? Kisebb büdzséből gazdálkodnál? A rapid vásárlás lesz a tökéletes választás!

A szolgáltatás díja:
Napközben (18.00-ig): 25.000 Ft/fő
Este (18.00 órától): 32.000 Ft

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Szemüveg vásárlás

Szeretnél az arcformádhoz illő szemüvegkeretet beszerezni? Lehetőséged van kiegészítő vásárlásra is akár egyedül, akár többedmagaddal. A vásárlások általában este (18.00 után) történnek, a közös vásárlások után.

A szolgáltatás díja:
1 fő esetén: 25.000 Ft/óra/fő
2 fő esetén: 12.000 Ft/óra/fő
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Egyéni vásárlás

Egyéni vásárlás (délelőtt vagy délután)

A közös vásárlás során beszerezzük a számodra szükséges ruhadarabokat az előre egyeztetett helyszínen, ami lehet pláza, turi, felső vagy luxuskategóriás üzlet.

A szolgáltatás díja: 65.000 Ft (3 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Egyéni vásárlás (este)

Ha számodra csak az esti időpontok lehetnek jók, akkor ezt a megoldást javaslom. Az esti vásárlás során bejárjuk a szükséges üzleteket, és beszerezzük a korábban átbeszélt ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Lehetséges helyszínvariációk: pláza, turi, felső- és luxuskategóriás üzletek.

A szolgáltatás díja: 68.000 Ft (3 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Rapid vásárlás (egyéni) - 2 óra

A Rapid vásárlás során beszerezzük a számodra szükséges ruhadarabokat az előre egyeztetett helyszínen, ami lehet pláza, turi, felső vagy luxuskategóriás üzlet.

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft (2 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Szemüveg vásárlás

Szeretnél az arcformádhoz illő szemüvegkeretet beszerezni? Lehetőséged van kiegészítő vásárlásra is akár egyedül, akár többedmagaddal. A vásárlások általában este (18.00 után) történnek, a közös vásárlások után.

A szolgáltatás díja:
1 fő esetén: 25.000 Ft/óra/fő
2 fő esetén: 12.000 Ft/óra/fő
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

A bejelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot:

Lemondási és fizetési feltételek

A választott időponton túl minden további megkezdett fél óra 7000 Ft.
Az időpont lemondása 7 napon belül: 15.000 Ft készenléti díj.
Az időpont lemondása 24 órán belül: 25.000 Ft készenléti díj.

Ez is érdekes lehet számodra:

Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

Színtanácsadás

Megnézzük, milyen színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, amelyek kiemelik természetes szépségedet.

Workshopok

A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

Legfrissebb cikkek

Kinek áll jól a korall szín?

A korallos árnyalatok sokak kedvencei. Nekem is azok voltak, míg nem láttam egy hideg rózsaszín és egy meleg korall színkendőt az arcom előtt összehasonlítva. Hát nem volt őszinte a mosolyom, az biztos! 🙂 És sokan hiszik, hogy mindenkinek jól áll... pedig...

bővebben

Ki a szép?

Természetes szépség 2006-ban kezdtem dolgozni a divat világában. Akkoriban a szép kifejezést a természetesen szép lányokra használták. Természetesen szépek voltak, a külsejüket pedig mindig az adott márka aktuális üzenetéhez alakították. Akkor...

bővebben

Barna-fekete színek párosítása

Nemrég láttam egy cuki tacskós videót és eszembe jutott a barna+fekete színkombináció. A barna meleg szín, a fekete hideg szín, tehát szigorúan véve nem kombinálhatóak egymással. Na mármost szerintem amit a természet kitalált, az annyira diszharmonikus nem...

bővebben
error: Ez a tartalom védett!