Vásárlás stylisttal

Melyik az a ruhadarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben rengetegszer hordani is fogod? Ebben segít a személyi stylist a vásárláskor.

Ez egyéni vagy páros vásárlás akkor ideális megoldás számodra, ha nem szeretnéd megtanulni a vásárlás rejtelmeit, nincs időd vagy kedved rendszeresen üzletekbe járni, mégis szeretnél költséghatékonyan sok jó ruhadarabbal gazdagodni.

A stylisttal való közös vásárlás leveszi a ruhatárépítés vagy ruhatárfrissítés gondját a válladról, a nap végére:

  • egységes ruhatárad lesz
  •  minden darab kombinálható lesz egymással.

Reggelente nem telik el rengeteg időd azzal, hogy találj két egymáshoz színben, fazonban és stílusban passzoló ruhadarabot.

Közös vásárlással járó előnyök

  • költséghatékonyság
  • időhatékonyság
  • tudatos ruhatárépítés
  • ár-érték arányban megfelelő darabok
  • személyes profil felépítése

Személyre szabott stílus

Mielőtt az üzletbe rohannánk vásárolni, felmérem az igényeidet, felépítem a személyes profilodat. Szóba kerül majd a munkád, a beosztásod, a hétköznapjaid során végzett tevékenységek, a személyes érdeklődésed is.

Ennek segítségével tudom „finomhangolni”, hogy milyen öltözék, milyen stílus támogatja a legjobban a munkádat és az életedet. Ekkor kell meghatároznod, mekkora összeget kívánsz az új ruhatáradra költeni. (Ez minimálisan 50.000 – 100.000 Ft között indul.)

Nem fogok rád erőltetni egy olyan stílust, ami nem te vagy. Nem fogom megmondani, mit kell megvenned, csak azokkal a ruhadarabokkal távozol, ami a lehető legközelebb áll a vágyott stílusodhoz. Hogyan élték meg az ügyfeleim a közös vásárlást? Olvass véleményeket tőlük!

Hogyan zajlik a stylisstal való közös vásárlás?

A megfelelő üzleteket meglátogatva egy-egy gyors ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy mely darabokat vásároljuk meg új gardróbodba. A vásárlás során én válogatok, te pedig próbálsz. A javasolt összeállításokból annyit vásárolsz meg, amennyit szeretnél (vagy amennyi belefér a keretedbe).

A közös vásárlás során közvetlenül az üzletnek fizetsz. Én nem állok üzleti kapcsolatban egyik bolttal sem, így biztos lehetsz benne, hogy csak olyanokat fogok javasolni, ami valóban jól áll és ár-érték arányban megéri neked.

A megvásárolt ruhákról a vásárlás során fényképet is készítünk a kompatibilitási súgóhoz. A ruhatárépítés egyéniben minimum 3 órát, páros alkalomkor minimum 4 órát vesz igénybe, ilyenkor az adott szezonra vonatkozó összes darabot igyekszünk beszerezni. Csak kiegészítenéd a gardróbod néhány új darabbal? Ebben az esetben a 2 órás Rapid vásárlást ajánlom.

GYIK a stílustanácsadásról

Melyik szolgáltatást kinek ajánlott? Mennyi pénzt érdemes szánni a vásárlásra? Milyen üzletekbe megyünk? Összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat. Tudj meg többet a stílustanácsadásról!

Ügyfeleim véleménye

Nagyon köszönöm a tegnapi vásárlást, teljesen feltöltődve értem haza (pedig öt órás maraton volt :)) és otthon még sokáig gyönyörködtem az új szerzeményeimben (7 nadrág, 22 blúz, 1 blézer, 2 kardigán, 4 szoknya, 6 ruha, 3 táska, 2 öv és az ékszerek, mindezt 125.000 forintért), már alig várom, hogy mindegyikre sor kerüljön.

Ha lehetne, tananyaggá vagy kötelezővé tenném a veled való vásárlást, mert az önbizalom-tuningon túl most már azt is tudom, hogy a vásárlás lehet szórakoztató és hatékony; hogy érdemes felpróbálni olyan ruhákat is, amit elsőre ránézésre az “én biztosan nem veszek fel ilyet” kategóriába sorolnék (külön köszönet, hogy kitartóan próbálkoztál a fodrossal, ma az egyik ilyen darab van rajtam, sikerrel).
Köszönöm még egyszer és ősszel keresni foglak!

Kata

A vásárlás előtt kicsit tartottam attól, hogy megpróbál majd átalakítani, de ehelyett nagyon finoman és mély beleérzéssel (és elképesztő sebességgel!) válogatott.  Nem tudom, hogy csinálta, de egészen pontosan benne maradtunk a megadott keretben.  Nórának kb. kettő percébe került úgy megspórolni a tanácsadás díját úgy, hogy magamban tisztelettel meghajoltam előtte. A vásárlás végén elmondhattam, hogy ez tényleg az én stílusom, ő csak felszínre hozta, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Péter

Melyik vásárlást válaszd?

Páros vásárlás

Szeretnél a barátnőddel, testvéreddel, édesanyáddal egy időben vásárolni? Ez esetben a Páros vásárlás opciót ajánlom, ahol előre egyeztetett helyszínen válogatok nektek ruhákat. Amennyiben még nincs párod, de szeretnéd kipróbálni ezt a lehetőséget, írd meg a jelentkezésed során és keresünk neked egyet!

Az időhatékonyság miatt egynemű párokat javaslok (fiú-fiú, lány-lány), a férfi-nő vásárlás két rapid vásárlásnak felel meg, hiszen nem egyféle üzletbe látogatunk.

Páros vásárlás (4 óra)

 

A szolgáltatás díja: 40.000 Ft/fő (4 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Rapid páros vásárlás (2 óra)

Csak néhány szettet vagy ruhadarabot szeretnél beszerezni a szezonra? Frissítenéd a ruhatárad a hozzád illő színekkel és fazonokkal? Kisebb büdzséből gazdálkodnál? A rapid vásárlás lesz a tökéletes választás!

A szolgáltatás díja:
Napközben (18.00-ig): 25.000 Ft/fő
Este (18.00 órától): 32.000 Ft

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Kombinált páros vásárlás

Páros vásárlás, ahol plázába és turiba is megyünk – ugyanazon a napon. Elsőként beszerezzük az alapdarabokat és a cipőket a plázában, majd ezeket kiegészítjük különleges turis darabokkal. A vásárlás párban zajlik és 5 órán át tart. Az időhatékonyság miatt egynemű párokat javaslok (fiú-fiú, lány-lány).

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft/fő (5 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Egyéni vásárlás

A közös vásárlás során beszerezzük a számodra szükséges ruhadarabokat az előre egyeztetett helyszínen, ami lehet pláza, turi, felső vagy luxuskategóriás üzlet.

Egyéni vásárlás (3 óra)

Délelőtt vagy délután

A szolgáltatás díja: 65.000 Ft (3 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Rapid vásárlás (2 óra)

 

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft (2 óra)
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Esti vásárlás

Ha számodra csak az esti időpontok lehetnek jók, akkor ezt a megoldást javaslom. Az esti vásárlás során bejárjuk a szükséges üzleteket, és beszerezzük a korábban átbeszélt ruhadarabokat vagy kiegészítőket.

A szolgáltatás díja: 68.000 Ft (3 óra)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Szemüveg vásárlás

Szeretnél az arcformádhoz illő szemüvegkeretet beszerezni? Lehetőséged van kiegészítő vásárlásra is akár egyedül, akár többedmagaddal. A vásárlások általában este (18.00 után) történnek, a közös vásárlások után.

A szolgáltatás díja:
1 fő esetén: 25.000 Ft/óra/fő
2 fő esetén: 12.000 Ft/óra/fő
*Hétvégi és ünnepnapi felár: 10.000 Ft

Helyszínválasztás: pláza vagy turi?

Személyi stylistként a plázákban található fast fashion üzletek mellett gyakran javaslom a turis vásárlást is. Kinek és mikor érdemes ezt a helyszínt választania? Összegyűjtöttem a pro-kontra érveket.

Mennyi ruhát veszünk?

Gyakran érkezik kérdésként a zárt csoportba a közös vásárlások után, hogy kinek és miért van szüksége egyszerre 30-40 vagy akár 100 új ruhára? Hiszen „otthon is van még egyszer ennyi”. Pedig ez a mennyiség egyáltalán nem rendkívüli, mutatom az okokat!

Melyiket válaszd: Turi workshop vagy Turis vásárlás?

Szeretnéd jobban megismerni a turik világát, de nem tudod, melyik megoldás lenne számodra az ideálisabb? Hogy segítsek neked a döntésben, összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat.

A bejelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot:

Lemondási és fizetési feltételek

A választott időponton túl minden további megkezdett fél óra 7000 Ft.
Az időpont lemondása 7 napon belül: 15.000 Ft készenléti díj.
Az időpont lemondása 24 órán belül: 25.000 Ft készenléti díj.

Ez is érdekes lehet számodra:

Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

Színtanácsadás

Megnézzük, milyen színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, amelyek kiemelik természetes szépségedet.

Workshopok

A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

Legfrissebb cikkek

Nagy márkakörkép: ZARA

A Nagy márkakörkép sorozat első részében a H&M ruháit vettük górcső alá a zárt Facebook csoportom tagjaival (ahol már 5000 fő felett vagyunk!). Arra voltam kiváncsi, ti milyennek találjátok az adott üzletláncban a minőséget, stílust, méretezést. A második, akit kiveséztünk a ZARA volt.

bővebben

Miért szeretem az előtte-utána képeket?

Imádom az előtte-utána képeket! Amikor ezeket nézem, akkor arra gondolok, hogy a képeken két különböző nőt látok minden esetben! Nem csak a testük változott meg, hanem belül is valami nagyon más lett! Hiszen ahhoz, hogy egy ekkora változást véghezvigyen valaki, óriási belső változásnak kell történnie!

bővebben
error: Ez a tartalom védett!