Vásárlás stylisttal

Melyik az a ruhadarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben rengetegszer hordani is fogod? Ebben segít a személyi stylist a vásárláskor.

Mielőtt az üzletbe rohannánk vásárolni, felmérem az igényeidet. Szóba kerül majd a munkád, a beosztásod, a hétköznapjaid során végzett tevékenységek, a személyes érdeklődésed is.

Ennek segítségével tudom „finomhangolni”, hogy milyen öltözék, milyen stílus támogatja a legjobban a munkádat és az életedet. Ekkor kell meghatároznod, mekkora összeget kívánsz az új ruhatáradra költeni. (Ez minimálisan 50.000 – 100.000 Ft között indul.)

A megfelelő szakboltokat meglátogatva egy-egy gyors ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy mely darabokat vásároljuk meg új gardróbodba. A vásárlás során közvetlenül az üzletnek fizetsz. A vásárlás során az általad meghatározott keretösszeget célozzuk meg.

A megvásárolt ruhákról a vásárlás során fényképet is készítünk a kompatibilitási súgóhoz. A célzott vásárlás minimum 3 órát vesz igénybe, szükség esetén lehetőség van akár több külön napon is elvégezni, ha a felépíteni kívánt ruhatár nagyobb.

Nagyon köszönöm a tegnapi vásárlást, teljesen feltöltődve értem haza (pedig öt órás maraton volt :)) és otthon még sokáig gyönyörködtem az új szerzeményeimben (7 nadrág, 22 blúz, 1 blézer, 2 kardigán, 4 szoknya, 6 ruha, 3 táska, 2 öv és az ékszerek, mindezt 125.000 forintért), már alig várom, hogy mindegyikre sor kerüljön.

Ha lehetne, tananyaggá vagy kötelezővé tenném a veled való vásárlást, mert az önbizalom-tuningon túl most már azt is tudom, hogy a vásárlás lehet szórakoztató és hatékony; hogy érdemes felpróbálni olyan ruhákat is, amit elsőre ránézésre az “én biztosan nem veszek fel ilyet” kategóriába sorolnék (külön köszönet, hogy kitartóan próbálkoztál a fodrossal, ma az egyik ilyen darab van rajtam, sikerrel).
Köszönöm még egyszer és ősszel keresni foglak!

Kata

A vásárlás előtt kicsit tartottam attól, hogy megpróbál majd átalakítani, de ehelyett nagyon finoman és mély beleérzéssel (és elképesztő sebességgel!) válogatott.  Nem tudom, hogy csinálta, de egészen pontosan benne maradtunk a megadott keretben.  Nórának kb. kettő percébe került úgy megspórolni a tanácsadás díját úgy, hogy magamban tisztelettel meghajoltam előtte. A vásárlás végén elmondhattam, hogy ez tényleg az én stílusom, ő csak felszínre hozta, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Péter

GYIK a stílustanácsadásról

Melyik szolgáltatást kinek ajánlott? Mennyi pénzt érdemes szánni a vásárlásra? Milyen üzletekbe megyünk? Összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat. Tudj meg többet a stílustanácsadásról!

Helyszínválasztás: pláza vagy turi?

Személyi stylistként a plázákban található fast fashion üzletek mellett gyakran javaslom a turis vásárlást is. Kinek és mikor érdemes ezt a helyszínt választania? Összegyűjtöttem a pro-kontra érveket.

Mennyi ruhát veszünk?

Gyakran érkezik kérdésként a zárt csoportba a közös vásárlások után, hogy kinek és miért van szüksége egyszerre 30-40 vagy akár 100 új ruhára? Hiszen „otthon is van még egyszer ennyi”. Pedig ez a mennyiség egyáltalán nem rendkívüli, mutatom az okokat!

A bejelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot:

A szolgáltatás díja

50.000 Ft (3 óra délelőtt vagy délután)
55.000 Ft (3 óra este)

Páros vásárlás stylisttal

Ha páros vásárlással jössz akkor 3 óra helyett 4 órád lesz válogatni. Ha nincs párod, feliratkozhatsz várólistára is, és szívesen segítünk találni.

A szolgáltatás díja: 35.000 Ft / fő (4 óra)

Ez is érdekes lehet számodra:

Gardróbrendezés

A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

Színtanácsadás

Megnézzük, milyen színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, amelyek kiemelik természetes szépségedet.

Workshopok

A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

error: Ez a tartalom védett!