fbpx

Vásárlás stylisttal

Melyik az a ruhadarab, ami nem csak állni fog a szekrényben, hanem számos szettben rengetegszer hordani is fogod? Ebben segítek személyi stylistként a közös vásárláskor.

Ez egyéni vagy páros vásárlás akkor ideális megoldás számodra, ha nem szeretnéd megtanulni a vásárlás rejtelmeit, nincs időd vagy kedved rendszeresen üzletekbe járni, mégis szeretnél költséghatékonyan sok jó ruhadarabbal gazdagodni.

A stylisttal való közös vásárlás leveszi a ruhatárépítés vagy ruhatárfrissítés gondját a válladról, a nap végére:

 • egységes ruhatárad lesz
 •  minden darab kombinálható lesz egymással.

Reggelente nem telik el rengeteg időd azzal, hogy találj két egymáshoz színben, fazonban és stílusban passzoló ruhadarabot.

Stylisttal való közös vásárlás előnyei

Személyre szabott stílus

Mielőtt az üzletbe rohannánk vásárolni, felmérem az igényeidet, felépítem a személyes profilodat. Szóba kerül majd a munkád, a beosztásod, a hétköznapjaid során végzett tevékenységek, a személyes érdeklődésed is.

Ennek segítségével tudom „finomhangolni”, hogy milyen öltözék, milyen stílus támogatja a legjobban a munkádat és az életedet. Ekkor kell meghatároznod, mekkora összeget kívánsz az új ruhatáradra költeni. (Ez minimálisan 50.000 – 100.000 Ft között indul.)

Nem fogok rád erőltetni egy olyan stílust, ami nem te vagy. Nem fogom megmondani, mit kell megvenned, csak azokkal a ruhadarabokkal távozol, ami a lehető legközelebb áll a vágyott stílusodhoz. Hogyan élték meg az ügyfeleim a közös vásárlást? Olvass véleményeket tőlük!

Hogyan zajlik a stylisstal való közös vásárlás?

A megfelelő üzleteket meglátogatva egy-egy gyors ruhapróba segítségével eldöntjük, hogy mely darabokat vásároljuk meg új gardróbodba. A vásárlás során én válogatok, te pedig próbálsz. A javasolt összeállításokból annyit vásárolsz meg, amennyit szeretnél (vagy amennyi belefér a keretedbe).

A közös vásárlás során közvetlenül az üzletnek fizetsz. Én nem állok üzleti kapcsolatban egyik bolttal sem, így biztos lehetsz benne, hogy csak olyanokat fogok javasolni, ami valóban jól áll és ár-érték arányban megéri neked.

A megvásárolt ruhákról a vásárlás során fényképet is készítünk a kompatibilitási súgóhoz. A ruhatárépítés egyéniben minimum 3 órát, páros alkalomkor minimum 4 órát vesz igénybe, ilyenkor az adott szezonra vonatkozó összes darabot igyekszünk beszerezni. Csak kiegészítenéd a gardróbod néhány új darabbal? Ebben az esetben a 2 órás Rapid vásárlást ajánlom.

GYIK a stílustanácsadásról

Melyik szolgáltatást kinek ajánlott? Mennyi pénzt érdemes szánni a vásárlásra? Milyen üzletekbe megyünk? Összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat. Tudj meg többet a stílustanácsadásról!

Ügyfeleim véleménye

Nagyon köszönöm a tegnapi vásárlást, teljesen feltöltődve értem haza (pedig öt órás maraton volt :)) és otthon még sokáig gyönyörködtem az új szerzeményeimben (7 nadrág, 22 blúz, 1 blézer, 2 kardigán, 4 szoknya, 6 ruha, 3 táska, 2 öv és az ékszerek, mindezt 125.000 forintért), már alig várom, hogy mindegyikre sor kerüljön.

Ha lehetne, tananyaggá vagy kötelezővé tenném a veled való vásárlást, mert az önbizalom-tuningon túl most már azt is tudom, hogy a vásárlás lehet szórakoztató és hatékony; hogy érdemes felpróbálni olyan ruhákat is, amit elsőre ránézésre az „én biztosan nem veszek fel ilyet” kategóriába sorolnék (külön köszönet, hogy kitartóan próbálkoztál a fodrossal, ma az egyik ilyen darab van rajtam, sikerrel).
Köszönöm még egyszer és ősszel keresni foglak!

Kata

A vásárlás előtt kicsit tartottam attól, hogy megpróbál majd átalakítani, de ehelyett nagyon finoman és mély beleérzéssel (és elképesztő sebességgel!) válogatott.  Nem tudom, hogy csinálta, de egészen pontosan benne maradtunk a megadott keretben.  Nórának kb. kettő percébe került úgy megspórolni a tanácsadás díját úgy, hogy magamban tisztelettel meghajoltam előtte. A vásárlás végén elmondhattam, hogy ez tényleg az én stílusom, ő csak felszínre hozta, amiért nagyon hálás vagyok neki.

Péter

Melyik vásárlást válaszd?

Páros vásárlás

Szeretnél a barátnőddel, testvéreddel, édesanyáddal egy időben vásárolni? Ez esetben a Páros vásárlás opciót ajánlom, ahol előre egyeztetett helyszínen válogatok nektek ruhákat. Amennyiben még nincs párod, de szeretnéd kipróbálni ezt a lehetőséget, írd meg a jelentkezésed során és keresünk neked egyet!

Az időhatékonyság miatt egynemű párokat javaslok (fiú-fiú, lány-lány), a férfi-nő vásárlás két rapid vásárlásnak felel meg, hiszen nem egyféle üzletbe látogatunk.

Egyéni vásárlás

A közös vásárlás során beszerezzük a számodra szükséges ruhadarabokat az előre egyeztetett helyszínen, ami lehet pláza, turi, felső vagy luxuskategóriás üzlet.

Páros vásárlás

Új ügyfeleknek

Rapid: 2 óra – 40.000 Ft/fő (120 perc)
Normál: 4 óra – 50 ezer Ft/fő (240 perc)

Visszatérő ügyfeleknek (ha már vásároltunk együtt)

Rapid: 2 óra – 35.000 Ft/fő (120 perc)
Normál: 4 óra: 45.000 Ft/fő (240 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő
*Esti felár: 8.000 Ft/fő (16.00 óra után)

Egyéni vásárlás

Új ügyfeleknek

Rapid: 2 óra – 60.000 Ft (120 perc)
Normál: 3 óra – 75.000 Ft (180 perc)

Visszatérő vásárlóknak

Rapid: 2 óra – 55.000 Ft (120 perc)
Normál: 3 óra – 70.000 Ft (180 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft
*Esti felár: 8.000 Ft/fő (16.00 óra után)

Kombinált páros vásárlás

Páros vásárlás, ahol plázába és turiba is megyünk – ugyanazon a napon. Elsőként beszerezzük az alapdarabokat és a cipőket a plázában, majd ezeket kiegészítjük különleges turis darabokkal. A vásárlás párban zajlik és 5 órán át tart. Az időhatékonyság miatt egynemű párokat javaslok (fiú-fiú, lány-lány).

Új ügyfeleknek 

Normál: 5 óra – 65.000 Ft/fő (300 perc)

Visszatérő ügyfeleknek (ha már vásároltunk együtt)

Normál: 5 óra – 60.000 Ft/fő (300 perc)

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő
*Esti felár: 8.000 Ft/fő (16.00 óra után)

Szemüvegvásárlás

Szeretnél az arcformádhoz illő szemüvegkeretet beszerezni? Lehetőséged van kiegészítő vásárlásra is akár egyedül, akár többedmagaddal. A vásárlások általában a közös vásárlások után történnek, délután. Helyek limitált számban érhetőek el.

A szolgáltatás díja:
1 fő esetén: 30.000 Ft/óra/fő
2 fő esetén: 15.000 Ft/óra/fő

*Hétvégi és ünnepnapi felár: 15.000 Ft/fő
*Esti felár: 8.000 Ft/fő (16.00 óra után)

Helyszínválasztás: pláza vagy turi?

Személyi stylistként a plázákban található fast fashion üzletek mellett gyakran javaslom a turis vásárlást is. Kinek és mikor érdemes ezt a helyszínt választania? Összegyűjtöttem a pro-kontra érveket.

Mennyi ruhát veszünk?

Gyakran érkezik kérdésként a zárt csoportba a közös vásárlások után, hogy kinek és miért van szüksége egyszerre 30-40 vagy akár 100 új ruhára? Hiszen „otthon is van még egyszer ennyi”. Pedig ez a mennyiség egyáltalán nem rendkívüli, mutatom az okokat!

Melyiket válaszd: Turi workshop vagy Turis vásárlás?

Szeretnéd jobban megismerni a turik világát, de nem tudod, melyik megoldás lenne számodra az ideálisabb? Hogy segítsek neked a döntésben, összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat.

A bejelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot:

 

  Lemondási és fizetési feltételek

  A választott időponton túl minden további megkezdett 15 perc 5.000 Ft.
  Az időpont lemondása 7 napon belül: 15.000 Ft készenléti díj.
  Az időpont lemondása 24 órán belül: 25.000 Ft készenléti díj.

  Ez is érdekes lehet számodra:

  Gardróbrendezés

  A gardróbrendezés során részletesen átnézzük szekrényed tartalmát, és összeválogatjuk az egymáshoz illő darabokat.

  Színtanácsadás

  Megnézzük, milyen színárnyalatok a legelőnyösebbek számodra, amelyek kiemelik természetes szépségedet.

  Workshopok

  A workshop alkalmakon a gyakorlatban is megismerheted a stílusos öltözködés titkait.

  Olvastad már?

  Stílustipp: Így viseld az extrán bő szárú nadrágokat!

  Stílustipp: Így viseld az extrán bő szárú nadrágokat!

  Tizensokéve már, hogy divatba jöttek a szűk szárú nadrágok, és én bizony emlékszem amikor a közös vásárlásokon mindenkire úgy kellett rákönyörögnöm, mert mindenki trapéz meg bootcut meg egyenes szárú nadrágokat hordott akkoriban. És most meg ugyanez fordítva van, hogy...

  bővebben
  Stílustipp: Fehér nadrág nagyobb méretben

  Stílustipp: Fehér nadrág nagyobb méretben

  A tegnapi vásárláson találtunk két fehér nadrágot is Jolánnak, pedig azt mondta 14 éves kora óta nem viselt fehér nadrágot. Nagyon ijesztőnek tűnt számára a gondolat. Sokan azt hiszik, hogy 36-os méret felett, vagy szélesebb csípőre teljesen tiltólistásak a világos színek, pedig ez nem így van!

  bővebben

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  error: Ez a tartalom védett!