fbpx

Vásárlás stylisttal - Férfiak véleménye

Az elmúlt 15 évben több ezer ügyfelem volt, és 40%-ban férfiaknak segítettem az üzleti megjelenésben. Az ezek során kapott véleményekből tudsz csemegézni ezen az oldalon.
Időpontegyeztetés

Ügyfeleim véleménye

3 óra 48 ruhadarab 250K HUF az alap darabokból a napszemüvegig. Ennyire gyorsan még akkor sem vásároltam volna visszaosztva ruhadarabokra a vásárlási időt, ha tudatosan mentem volna 1 boltba 1 ruhadarabért!
 
Annak ellenére, hogy nagyon nem szeretek vásárolni, nagyon olajozottan és profin ment a vásárlás hála Nórinak. Kifejezetten ajánlom mindenkinek, akik nem szeretnek vásárolni, keresgélni, de szeretnének igényes jól összeállított ruhatárat kialakítani.
 
Nagyon Köszönöm még 1* a vásárlást!
Krisztián

„Szuperek az új ruhák, igazából otthon döbbentem rá, hogy mennyi cuccot is vettünk. Hirtelen nem is volt az ingeknek elég vállfa, meg szekrény sem… Már nincs olyan gondom, hogy nyomaszt, hogy mit is vegyek fel:)
Nagyon durván figyelembe kerültem vele. Első nap, mikor meglátott a főnököm (normálisan felöltözve, ingben), akkor az első reakció az volt, hogy állásinterjú? 🙂 Hirtelen fontos lett minden, amit kértem.
De mindenki más is tett valami (pozitív) megjegyzést :).
​Az új barátnőm is megemlítette, hogy tetszik neki, hogy normálisan öltözködöm, és hogy másfél hónap alatt még nem látta rajtam 2x ugyanazt a szettet.
Fura, de azóta érdekesen nézek azokra, akik 1-2 számmal nagyobb ruhát hordanak. Ha felveszem otthonra valamelyik régi cuccom, akkor nem érzem jól magam benne… Olyan, mintha pizsamában lennék 🙂
Szóval mindent összevetve (amellett, hogy nagyon élveztem is, amire korábban nem volt példa vásárláskor), számomra nagyon értékes volt ez az alkalom.
Köszönöm még egyszer! :)”

Gergő

fejlesztőcsapat vezető, (35)

Nagyon jó élmény volt a vásárlás, rendkívül hatékonyak voltunk. Nagyon-nagyon sok cucc tényleg tetszik, nem is veszek fel mást. (Na jó, a késő esti kutyasétáltatásra még fel-felveszem a régi göncöt, mert sajnálom az újat.) Jó lett volna videózni is, hogy vissza tudjam idézni a tanácsokat, de úgy látom, hogy van most mit felvennem. Szóval jó buli volt és ajánlom is mindenkinek. Köszönöm az élményt és a profizmust!

Zoli

Köszönöm a mai vásárlást, sokkolóan hatékonyak voltunk.

Attila

„Igen egyszerű oka van annak, hogy megkerestem Nórit. Belegondoltam, hogy mitől vagyok ideges, mikor vásárolnom kell. Minden egyes esetben, az élet bármely területén az az oka, hogy nem vagy a megfelelő információ birtokában. Ezért nem tudsz dönteni. Mert, ha megfelelő mennyiségű információd van, tudsz dönteni. Ha nem tudom, hogy a ruha jó, vagy nem, nem tudok dönteni, megvegyem vagy ne, ilyen egyszerű. És ettől ideges vagyok, és nem csak én, mindenki. Ha te ezt ki akarod küszöbölni, akkor bízz meg szakértőt, olyat, aki tudja. Ennyi.

A másik, hogy el kell fogadni azt, hogy ez egy út. Ami ugyanúgy, mint a Himalája megmászása, kis lépcsőnként megy. Az első lépcső még nem a tökélétes, a tizedik sem az, de látszik az irány. És nagyon fontos, hogy jól definiáld a célt, hogy mit akarsz elérni.

Én úgy definiáltam; nekem ne kelljen ezen gondolkozni,ezzel foglalkozni. Benyúlok a szekrénybe, ránézek egy fotóra, nem azon agyalni ezt ezzel fel lehet-e venni, vagy sem. Nekem nincs ezzel időm foglalkozni.

Magyarországon senki nem akar a tudásért fizetni, csak termékért. Pedig a tudásnak sokkal nagyobb értéke van.”

Péter

mérnök

„Kedves Nóra!
Köszönöm a közös vásárlást, a rám fordított időt és energiát!
Már kezdem megszokni az új holmikat. 🙂 Jól érzem magam bennük. Minden elköltött fillér megérte.
Akinek feltűnt a változás, azok csak pozitívumokat tudtak mondani róla. 🙂
Még egyszer nagyon köszönöm!”

Laci

informatikus, (44)

Szuper volt, köszönöm! A héten például épp új ingben lejtettem a salsa órán. 🙂

Tamás

Egy új élménnyel lettem gazdagabb. Soha nem gondoltam volna, hogy ruhákat próbálni és venni lehet ilyen izgalmas elfoglaltság is. És lehet! 🙂

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a sok szép, új ruhát és látásmódot! 

Miklós

fogorvos

„Nóráról egy barátomtól hallottam, aki a párjával volt vásárolni vele és nagyon jó élményekről számolt be. Már akkor éreztem, hogy ezt az egész szolgáltatást nekem találták ki. Mindig is nagyon-nagyon utáltam vásárolni, nemcsak ruhát, bármit, de ruhát különösen. Nekem konkrétan negatív fizikai tüneteim vannak egy fél óra után a plázákban: mindig rohadt meleg van, izzadok, fáj a fejem a fényektől, szédülök és állandóan mosdóba kell járnom, borzalmas :).

Ráadásul a ruhavásárlásnál van ez a rossz ördögi kör: utálsz vásárolni -> nem mész vásárolni -> már csak nagyon gáz cuccaid vannak -> jön valami alkalom amire KELL valami új cucc, mert a régi annyira gáz már, hogy nem jelenhetsz meg benne; az alkalom lehet egy esküvő vagy akár egy „csak” egy nyaralás is -> elmész vásárolni az utolsó pillanatban -> az égvilágon semmit nem találsz, ami jó lenne; járod az üzleteket, állsz a próbafülkékben izzadsz, próbálsz, szenvedsz, nincs méret, nincs szín stb. –> kénytelen vagy megvenni egy olyan darabot, ami egyáltalán nem jó rád, nem áll jól, de kell VALAMI.

Végeredményben az egészre ráment jó esetben egy napod, rosszabb esetben egy egész hétvégéd, plusz lényegében kidobtál az ablakon egy csomó pénzt olyan darabokra, ami nem áll jól és nem szívesen fogod hordani utána. Nekem konkrétan nem egy olyan darabom volt ezekből a vásárlásokból, amit utána egyszer sem vettem fel, annyira utáltam.

Szóval ilyen élmények után egy percig sem hezitáltam, bejelentkeztem Nórához gardróbrendezésre és vásárlásra is. Persze ez nem ment olyan egyszerűen, Nórát nem könnyű elérni és általában eléggé be van táblázva. De hát így megy ez a jó szakembereknél és a várakozási idő abszolút megéri.

A fent leírt, a vásárlás ördögi köréből nagyon könnyen ki lehet találni, hogy mi volt a gardróbrendezésen. Igen, 90-95% kuka :). Állítólag a stílusommal nem voltak komoly gondok :), de majdnem minden ruhám nagy volt rám. Nekem már ez is egy olyan élmény volt, hogy végre rábízhatom magam egy szakemberre és nem nekem kell kitalálni, hogy jól áll vagy sem az éppen aktuális gönc. Nekem ez óriási megkönnyebbülés volt. Persze nem tudtam meglépni, hogy az azonnal megváljak a ruhatáram 90%-ától, de szép fokozatosan sikerült.

A gardróbrendezés után pár nappal jött a vásárlás, ami bőven felülmúlta a gardróbrendezést is. Számomra elképesztő élmény volt, hogy négy órán keresztól csak állnom kellett a próbafülkékben és Nóra ontotta be a rengeteg ruhát. Én próbáltam, együtt értékeltünk és döntöttünk és végül fizettem, ezalatt Nóra már előrement válogatni a következő üzletbe. Szuper hatékony és 2×4 óra alatt simán megvettük az összes ruhát, ami a következő fél évre kellett. Először plázában voltunk, utána pedig turiban. A kettő szerintem jól kiegészíti egymást. A plázában vettük meg a nagyon elegáns darabokat, a turiban pedig a nagyon egyedieket. A turit amúgy imádtam, egy nagy zsák szuper, egyedi ruhát sikerült beszerezni 80 ezer forintért és azóta is nagyon szeretem ezeket a darabokat, soha nem köszönnek vissza az utcán :).

Jó tanács a vásárláshoz, hogy vigyetek magatokkal írásos listát arról, hogy miket kell megvenni, mert a pörgés hevében Nóra sem tartja mindig észben a teljes listát és neked se fog minden eszedbe jutni.

Ráadásul Nórától egy idő után nem csak a ruhatáramra, hanem a külsőmre vonatkozóan is olyan hasznos tanácsokat kaptam, mint, hogy hagyjam meg a borostámat, kicsit növesszem meg a hajamat stb. A teljes stílus upgrade óta határozottan nagyobb a találati arányom a lányoknál 🙂 és azt is megfigyeltem, hogy az emberek is kedvesebbek velem. Ez utóbbi szerintem elég gáz, de sajnos így működik a világ, ez pszichológia.

Azóta többször voltunk vásárolni és kb. két év alatt a teljes ruhatáramat lecseréltük. Úgy tartom magamban, hogy Nóra szolgáltatása azon néhány szolgáltatás közé tartozik, amiért a legszívesebben fizetek. Nórának nagyon jó érzéke van ahhoz, amit csinál és ehhez jön hozzá a kb. 10 év rutin. Nem azért működik a szolgáltatása, mert van egy csili-vili honlapja, ami agyon van marketingelve, hanem mert odafigyel rád és mindig személyre szabott szolgáltatást kapsz. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd, amivel én küzdöttem anno.
Nóra, nagyon köszönöm a változást!”​

Gergő

befektetési szakértő, (33)

„Nórával a vásárlás élménye új dimenziókat nyitott meg számomra. Mondom ezt azért is, mert korábban egyáltalán nem szerettem vásárolni. Nem volt rá se időm, se türelmem. Nem tudtam mi áll jól nekem, ezért egy új ruhadarab kiválasztása igazi szenvedést és frusztrációt jelentett számomra. Sajnos ez a hozzáállásom az öltözködésemen és az önbizalmamon is meglátszódott. Változtatni akartam és végül így kerültem kapcsolatba Nórával.

Annyira megfogott az a fajta szenvedély és lelkesedés, ahogy Nóra képes egy kollekciót kialakítani, hogy azóta már kétszer is voltam vele vásárolni. Konkrétan megszerettette(!) velem Nóra a vásárlást, második alkalommal már izgatottan vártam, milyen új ruhacsodákat fogunk találni. Menet közben gyakorlatilag a teljes ruhatáram lecserélődött, az új ruhák hatására pedig sokat fordult velem a világ, számos pozitív visszajelzést kapok az életből, innen-onnan.

Csak hogy 1-2 példát kiemeljek. Az egyik hétvégén a belvárosban sétálgattam, valami ügyet intéztem. A járdán közlekedtem, velem szemben felém sétált egy nő. Ahogy elmentünk egymás mellett, úgy tűnt, mintha „végigpásztázott” volna engem. Ez igencsak meglepett (pozitív értelemben), mivel hasonló élményben nem nagyon volt részem korábban. A munkahelyről is több kollégám megdicsérte az új ruhákat, mondták hogy fejlődök, egyikük külön gratulált is nekem.

Közben jártam Nóránál portréfotózáson is, mivel évek óta nem készült rólam egy normális kép. Fantasztikus élmény volt a fotózás, a frissített ruhatár és a profin elkészített fotók pedig megtették a hatásukat, igazán remek képek születtek.

Egy szó mint száz, sokat segítettek és javítottak az önbizalmamon a ruhák és a fotók is, úgyhogy Nóra: köszönöm! Nagyon hálás vagyok és már most várom a következő vásárlást! :-)”

Laci

banki elemző, (30)

„Egy szombati napon a teljes ruhatáramat építettük újra Nórával. Korábbi vásárlásaimon mindig volt egy sanda gyanúm, hogy valami nem stimmel – a méretek (én is beleestem a nagy méretek csapdájába), a színek, a minőség, stb., de nem tudtam, hogy mi volt az. Ezért kerestem stylistot.

Alaposan utánajártam, hogy kit választok, és azért választottam Nórát, mert minden apró részletre odafigyel, és mindezt kellő szerénységgel és igényességgel teszi (a honlap kialakítása, tartalma, az öltözködése, megjelenése, beszéde, stb).

A vásárlás előtt kicsit tartottam attól, hogy megpróbál majd átalakítani, de ehelyett nagyon finoman és mély beleérzéssel (és elképesztő sebességgel!) válogatott. Döbbenetes volt az elegancia, ahogyan sietség, sürgetés nélkül levezette a vásárlást. Valódi élmény volt elejétől a végéig!

Nem tudom, hogy csinálta, de egészen pontosan benne maradtunk a megadott keretben. Csak ingből vagy 80-at próbáltam fel! 6 helyen vásároltunk, cipőket, nadrágokat, kabátokat, pulóvereket, stb, egy nagy zsáknyi ruha gyűlt össze. Hogy lehet ezt ilyen pontosan kiszámolni előre?

Nórának kb. kettő percébe került úgy megspórolni a tanácsadás díját úgy, hogy magamban tisztelettel meghajoltam előtte. A vásárlás végén elmondhattam, hogy ez tényleg az én stílusom, ő csak felszínre hozta, amiért nagyon hálás vagyok neki.”

Péter

„Szia Nóri!
Küldöm a tegnapi vásárlásotok eredményét (lásd lent), ami szerintem igazán nagyon sikeres volt és csodaszép dolgokat vettetek.
Minden egyes darab nagyon tetszik és Tamásnak is. Nagyon lelkes volt és megmutogatott minden darabot, sőt már voltak kedvencei is, mire hazaért. Felvette a pulcsikat, nacikat azonnal és az öltönyöket is.

Azt hiszem fiatalítottál rajta 10 évet legalább és most már ő is tudja, hogy milyen ruhadarabokat kell nézegetnie. Biztos vagyok benne, hogy ha majd pozitív visszajelzéseket is kap, akkor még inkább boldog lesz tőle. Mondta rögtön, hogy a Zaraba vissza kell mennie még nadrágért, mert a farmer fazonja nagyon tetszik neki és feketét is szeretne. A pulcsik és a kardigán is istenien állnak rajta. Ja, és aggódtam, hogy már nem lesz időtök elmenni a cipőboltba, de láttam, hogy a cipő termés is igazán szép. Nekem a kék és magas szárú téli a kedvencem! 🙂

Tegnap este bezsákoltuk még a régi ruháit rendesen és csináltunk  helyet az újaknak. Ma egész nap megy a mosógép és már a kabátokat a tisztítóba is elvittem.
Azt hiszem ennél jobb ajándékot még nem adtam neki, mióta ismerem. Az eredmény magáért beszél. Igazán köszi mindent és biztos vagyok benne, hogy mindketten visszatérő ügyfeleid leszünk, mert Veled nagyon hatékonyan és eredményesen tudunk vásárolni, arról nem beszélve, hogy meg is kedveltünk nagyon, mindketten. Tamás nem is volt annyira fáradt mint gondoltam, mondta, hogy neki feltöltődés volt a nap. Szóval biztos, hogy jól érezte magát. Jövő szombaton pedig tervezzük, hogy kimegyünk az outletbe további öltönyökért.

  • 5 db cipő: fekete, barna, kék es fekete barna magasszárú
  • 7 db zakó fekete, szürke, kék
  • 6 szabadidős nadrág
  • 5 szövet nadrág: fekete, kék
  • 3 sál
  • 5 pulóver és kardigán
  • 3 zokni
  • 11 ing
  • 4 kabát

összesen: 49 db. 310.000.-
6300.- /db
Köszi mindent!”

Estilla, Tamás

építész

„Nórát a feleségemmel hasonló problémák miatt kerestük meg, mint a legtöbben, akiknek a véleményét itt olvashatod: a vásárlásaink sok időt raboltak tőlünk, és nem is voltak igazán sikeresek. Ez azt jelenti, hogy a megvett darabok valahogy nem igazán álltak jól, sem színben, sem stílusban, sem méretben. Végül persze nem  is hordtuk őket szívesen. Ráadásul a rendszeres melléfogások miatt többet is költöttünk a szükségesnél. Az egész ruhavásárlás egy stresszel járó nyűg volt számunkra.

Mindketten igénybevettük a gardróbrendezést és a közös vásárlást is. Előbbit Skype-on, mert külföldön élünk. Ami nálam rögtön kiderült: nemrégiben változott a súlyom, ezért szinte a teljes ruhatáramat le kellett cserélni. Nórával Pinterest-galériák segítségével tudtuk szűkíteni a stílust, hogy mi az ami nekem tetszene. Ez nagyszerűen működött!

A közös vásárlás java részét egy turkálóban töltöttük. Nóra tízesével hordta az igéretes darabokat, nekem csak próbálnom kellett és választanom.

A mérleg: 8 ing, 10 póló, 1 cipő, 5 pulóver, 2 nadrág, mindez 55000 Forintért. Ezt még kiegészítettük 3 bolttal, ahol vettünk még 2 nadrágot és egy zakót. Hihetetlen eredmény, nagyon rövid idő alatt.

Összegezve: a stílust illető tanácsok és segitség a választásban bőven megérik a befektetést. A vásárlással sikerült a ruhatáram újra feltölteni, egymással könnyen kombinálható darabokkal. Ráadásul most már a vásárlás is könnyebben megy, mert tudom mit keressek.
Köszönjük, Nóra!”

Bence

mérnök

„Először csak egy gardróbrendezésben egyeztünk meg, ami előtt nagyon izgultam. Nóra nagyon közvetlen volt és innen már minden simán ment, olyan dolgokra mutatott rá, amikre magamtól sosem jöttem volna rá és persze ezért felét a ruháimnak ki is kellett dobni, vagy varrónőhöz vinni.

Ezután rögtön tudtam hogy a vásárlást sem hagyhatom ki. Mellesleg nagyon profi és olcsó fodrászt is ajánlott. A vásárlást nem részletezném inkább azt, ami utána következett.

Első alkalommal egy bulira felhúztam az egyik inget amit ő választott ki és több mint 5 lány odajött megdicsérni hogy mennyire jól áll, vagy hogy mennyire jól nézek ki! Hozzátenném hogy előtte ilyen még nem történt meg velem, hogy ennyien bókolnak egy este.

Ami az igazán csattanó, hogy az este velem volt egy ismerősöm és az ő leszbikus barátnője, kinek a reakciója annyi volt, hogy ezek után hogy ebben az ingben látott, már nem biztos a homoszexualitásában. Ezen felül volt még nagyon sok dicséret a pólókra, nadrágokra egyaránt, de legtöbb a cipőkre! Ezeket nagyon sok férfi is megdicsérte! Nóra mindenben profi, de azt hiszem a cipőkhöz még annál is jobban ért.

Harmadik körként megbeszéltünk egy téli vásárlást is, ahol még a turira is rábeszélt és itt sem ért csalódás, a cuccok közül amiket kiválogatott szinte egyik sem tűnik használtnak és a pulcsikat máris sokan megdicsérték.

Sok köszönettel tartózom Nórának, mert új utakat nyitott meg számomra az életben és az egyéni fejlődésemhez is hozzájárult. Félig meddig neki köszönhetem, hogy ezek után a cégem reklámanyagának a címlapjára kerültem.”

Szabolcs

mérnök, (27)

Köszönöm a mai napot, nagyon jó volt. Büszke vagyok magamra, hogy végigcsináltam, sokat segítettel, sőt meg is hoztad a kedvem a ruhavasarlashoz. 🙂 Ezzel együtt szerintem fogunk még találkozni!

Laci

térinformatikus (41)

„Nekem is segített a Szépséges Nóri, és az ő két szintén csinos és nagyon kedves kollégája felfrissíteni a ruhatáramat, ami eddig csupán egy rongyosra használt farmerből, és néhány katonai felsőből állt, így nagy szükségem volt a Gyönyörű Divatkirálynő segítségére…

Én egy világlátott ács legény vagyok elég jó fizikai adottságokkal, de eddig egyáltalán nem foglalkoztam az öltözködéssel. Elegánsabb ingeket, és olyan nadrágokat szerettem volna amikben meg lehet jelenni, akár még emberek között is…

Nagyon profin választottak ruhákat, nem is értem hogyan. Valószínű már úgy rá van állva a szemük a méretekre, stílusokra…
(Mindig rögtön az első ruhadarab tökéletes volt, úgyhogy gondolom saját szórakozásukra hozták azt a száz feszülős gatyát, amiket muszáj volt felszenvednem magamra, hogy aztán fényképeket készítsenek rólam. Főleg a Királynőn láttam, hogy nagyon jól szórakozik… Persze, értem én, hogy a szupermenes alsógatyához kell egy hozzáillő nyakkendőt is választani 🙂 Eszembe sem jutott, hogy ellenkezni merjek)

Mindent összevetve nagyon jól éreztem magam, és elgondolkoztam azon is, hogy ezek a új ruhák a továbbiakban elég jó hatással lesznek az életemre (ez eddig nagyon igaznak tűnik) .
Szóval köszönöm a segítséget, életre szóló élmény volt.”

Köszönettel

Laci

ács, (32)

„Nórához a párommal együtt fordultunk és töltöttünk el vele összesen három napot: egy nap gardróbrendezést és kétszer egy nap vásárlást. Számomra az bizonyossá vált, hogy az eddigi összes ruhavásárlásom hatékonytalanul eltöltött idő volt komolyabb mennyiségű eltapsolt pénzzel.

A Nóránál felpróbálandó ruhák találati aránya kb. 80%-os. Elég asszertív ahhoz, hogy meggyőzzön, ha kell; de abszolút hallgat arra, ha valamire azt mondom, hogy nem jön be.

A vásárlás során a ruhák előre ki vannak készítve, amit fel kell próbálnom, és csak rámondjuk, kb. 30 másodperc alatt, hogy jó vagy nem. Ha nem szeretsz vásárolni, de szeretnél jól kinézni, őrültség kihagyni.”

Tibor

„Alapvetően bizalommal, bár némi kétkedéssel vegyítve fordultam hozzád, teljesen tájékozatlanul a divat világában. Azt éreztem, hogy nem igazán állnak jól rajtam a ruhák, és ha bemegyek egy boltba, sehogyan sem találok olyan darabokat, amelyek úgy igazán tetszenének.

A veled töltött vásárlási nap új fejezetet nyitott ruházkodásom történelem-könyvében :-). Az a profizmus, ahogyan kiválogattad a hozzám illő ruhákat, elképesztő volt. Voltam azóta párszor pl. a Háda-ban, de valahogy nem sikerült 5 pólót, 2 inget és 2 rövidnadrágot fél óra alatt 25 eFt-ért beszereznem… 🙂 A próbáláskor sokszor még szokatlan volt, hogy a megfelelő méretű, és nem 1-2 számmal nagyobb ruhák vannak rajtam. Ami a legnagyobb öröm számomra: mostanra teljesen megszerettem az új kollekciómat, és nem 1-1 kedvencem van, hanem sok-sok :). Egy szó mint száz: köszönöm! Bízom benne, hogy ősszel találkozunk…”

Lajos

közgazdász

„Gondolom dicséretből van éppen elég, ezért gondoltam írok egy kis építő jellegű kritikát, de „sajnos” azt nem tudok, úgyhogy maradok a köszönet nyilvánításnál és az elégedettség kifejezésénél, számomra az egész nap egy élmény volt.

Részemről ott dőlt el az egész, ill. nyugodtam, meg amikor a beszélgetés során mondtad, hogy már van egy képed, elképzelésed (teljesen mindegy, hagy az csak reklám vagy ténylegesen, de ezt így kell csinálni). Innentől gondoltam én azt, hogy akkor lássuk és őszintén mondom, hogy nem csalódtam.

Egyrészt én is jól érzem magam a bőrömben, és nem mondom, hogy korábban soha, de azóta rendszeresen kapok dicsérő szavakat a megjelenésemre, amihez rendkívüli mértékben hozzájárultál.”

Józsi

csoportvezető

„Régebben mindig komoly gondot okozott a ruhavásárlás, éppen ezért a végsőkig halasztottam. Inkább jártam régi ruhákban, hogy ezt a tortúrát elkerülhessem. Egy idő után azonban már nem lehetett tovább halasztani a vásárlást. Bizonyos üzletekben még a férfi/női részleg elhatárolása is problematikus volt. Mindemellett sosem éreztem azt, hogy megtaláltam a tökéletes ruhadarabot, sokkal inkább egy rossz és elhamarkodott döntés eredményét, annak ellenére, hogy hosszú órákon keresztül keresgéltem. Amikor körbenéztem, azt sem tudtam milyen jellegű ruha illik hozzám. Régen álmomban sem hittem volna, hogy van, aki segíthet nekem.

Egy véletlen folytán találtam rá Szemes Nóra oldalára, ami azonnal megfogott. Egy szempillantás alatt rájöttem, milyen nagy kincsre leltem. Azon nyomban írtam neki, hogy szükségem volna a segítségére, majd néhány nap múlva már személyesen beszéltük meg a részleteket.

Nórában egy nagyon kedves, talpraesett embert ismertem meg. Végre valaki, aki nem fapofával, bunkón végzi el az általa vállalt feladatot, hanem vidáman, kedvesen és mosolyogva! Ezek után mondanom sem kell, a vásárlás fantasztikus volt. Ha tehetném, minden nap elmennék Nórával vásárolni.

Ránézésre megmondta, mi illik hozzám, percek alatt egy halom fantasztikus ruhát szedett össze. Végre azt éreztem, hogy megtaláltam a tökéletes ruhadarabokat, ami rengeteg önbizalmat is adott, így azóta sokkal eredményesebb életet élek. Sosem hittem volna, hogy a megfelelő öltözet ilyen hatással lenne rám. Nem is tudom, hogyan köszönhetném meg mindazt, amit Tőled kaptam… „

Krisztián

„Nórát akkor kerestem meg, mikor a saját ötletre alapozott projekt iránt elkezdtek érdeklődni a befektetők és megszaporodtak az üzleti tárgyalások. Nyilvánvalóvá vált, hogy a szakmai tudáson és felkészültségen túl az egyik legfontosabb mégiscsak a megjelenés, ami komolyságot és hitelt ad a szavaknak. Olyan szetteket állított össze, amiket én biztosan nem tudtam volna, de nem is tudok/szeretnék ennyi energiát fektetni annak a rengeteg szükséges paraméternek a betartásába, ami egy tökéletes megjelenéshez szükséges.

Számomra meglepő volt az a hatás, amit a nagy odafigyeléssel megválasztott öltözködés kivált az emberekből. Nóra tudása, ízlése és tapasztalata már aranyat ér és egyre nagyobb szükség lesz rá, ahogy haladunk előre. „

Szabolcs

(27)

„Fiatal politikusként tudom, az életben gyakran 10 másodpercem van arra, hogy belevéssem magam partnereim vagy választóim emlékezetébe.

Nóra tanácsait megfogadva ez mindig sikerül – megjegyzik az emberek, mi volt rajtam a TV-ben, mit hordtam előző nap a buszon. Néhányan meg is jegyzik, milyen jól állt. Egy pozitív érzés bennük maradt, a többi rajtam múlik. Bizonyíthatok, és a lehetőséget Nórának köszönhetem.”

Oroján Sándor

önkormányzati képviselő, kabinetvezető

„Nem is gondoltam, hogy ilyen változást jelent a hétköznapi tárgyalások során, hogy a profizmust a ruházatom is sugallja. Rengeteg időt megspóroltam azzal, hogy nem kellett fölöslegesen a boltokat járnom.”

Tóth Mihály

stratégiai tanácsadó

„Szeretném megköszönni, hogy utolérhetetlen stílusérzékkel és félelmetes intelligenciával varázsoltál nekem olyan ruhadarabokat, amelyeket a legutolsó esetben sem vettem volna le a polcról. Az általános „kell valami…ez jó lesz” típusú, impulzuson alapuló férfivásárlás útját járva, soha nem gondolkodtam el igazán azon, hogy merjek máshogy öltözködni. Megmutattad tudatalattim rejtett zugait, amelyekben mélyen, nagyon mélyen rejtőzött egy másik Tamás… az önkifejezés egyik legjobb eszköze a megfelelő megjelenés és Te ebben voltál nagy támaszom és vezetőm, ami pótolhatatlan tehetséget rejt.

Erősen törekedni fogok arra, hogy az elkövetkező időszakban, ha stílus tanácsra van szükségem, akkor mindenképpen jelen legyél döntéseimnél. Azt gondolom, hogy a következő idézet fejezi ki leginkább azt, ami benned rejlik: „A tehetség univerzális adottság. De rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy éljünk vele: merj a legjobb lenni!”

Tamás

online divízióvezető

„Köszönöm Nórának, hogy minden esetben az általam kért időpontban tudtunk találkozni és minden alkalommal felkészülten, naprakészen, készségesen állt rendelkezésemre.

Már az első személyes találkozásunk alkalmával tanúbizonyságot adott szakmai tudásáról és hozzáértéséről, ráérzett arra, hol és hogyan tudna nekem segíteni. A stílusomat és elvárásaimat szem előtt tartva ajánlotta az üzleteket, ahol szinte minden esetben megtaláltam a megfelelő ruhadarabokat.

A következő segítséget a fotózásokon nyújtotta számomra, ahol segített a beállításoknál és természetesen a stílusos és protokoláris megjelenés megteremtésében is. Az ő munkájának köszönhetően lettek jók a fényképek, amelyek billboardokon is megjelentek.

Nagyon jó volt vele együtt dolgozni, szakmai segítségét csak ajánlani tudom. Köszönöm, Nóra! „

Hajós Zoltán

ügyvéd, polgármester

„Tipikus fiúként mikor elmentem vásárolni, csak azokat a ruhákat néztem meg, amelyek egy próbababára voltak aggatva. Arra viszont már nem volt türelmem, hogy a polcról is levegyek egy-két darabot, aztán meg hajtogassak. Nóra pont ezt a terhet vette le a vállamról (immáron második alkalommal).

Azt kaptam Nórától, amit szerettem volna: sok ismerősöm megjegyezte már, hogy nagyon jól nézek ki, mióta ő a stílustanácsadóm. Ez pedig megér annyit, amennyibe a szolgáltatás kerül.Legközelebb is vele megyek vásárolni.”

Máté Norbert

építész

„Valahol azt olvastam, ha pontosan idézni nem is tudom: „Ha soha nem dicsérik meg a ruházatodat, nagy szükséged volna egy stylistra…” Hát nekem soha nem dicsérték meg, és ezen elgondolkodtam.

Korábban úgy véltem, ez egy férfi számára nem fontos, pedig nagyon is az! Nem szeretek vásárolni, pontosabban szólva, az időt sajnálom rá, így hálával tartozom neked azért a két napért, amit az üzletekben együtt töltöttünk! Sokat tanultam belőle, és persze lett egy új ruhatáram.

Azóta nem telik el olyan hét, hogy legalább egyszer ne kapnék dicsérő szavakat az öltözködésemre vonatkozóan, elismerő pillantásokat pedig annál többet. Van, aki hetekkel később is emlékszik, egy-egy alkalommal mit viseltem. Lassan, nagyon lassan beköszönt újra a jó idő, eljön a nyár, és már alig várom, hogy feltölthessem veled az üres helyeket a szekrényemben. :-)”

Ádám

személyi edző

„A ruhák hordásban is beváltak, a képek pedig segítenek emlékezni arra, mit mivel vegyek fel. A ruhák többsége a külsőm pozitív részleteit emeli ki, a negatívakat eltakarja. Sikerült egy kicsit a stílusérzékem is fejleszteni.

Negatívat nem tudnék mondani, talán annyit, hogy a cipők közül kettő eléggé töri, kisebesíti a lábam, de ez az eddigiekkel is így volt és valószínűleg tartáshibából is ered.

A hajamat egy kicsit másképp hordom, jobban oldalra fésülve, mert az úgy annyira nem jött be, de ezen még dolgozom. Összességében úgy gondolom, hogy igénybe fogom venni egy következő alkalommal is a szolgáltatásod, pl. október környékén.”

Ákos

tanuló

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Legfrissebb cikkek

Stílustipp: Így viseld az extrán bő szárú nadrágokat!

Stílustipp: Így viseld az extrán bő szárú nadrágokat!

Tizensokéve már, hogy divatba jöttek a szűk szárú nadrágok, és én bizony emlékszem amikor a közös vásárlásokon mindenkire úgy kellett rákönyörögnöm, mert mindenki trapéz meg bootcut meg egyenes szárú nadrágokat hordott akkoriban. És most meg ugyanez fordítva van, hogy...

bővebben
Stílustipp: Fehér nadrág nagyobb méretben

Stílustipp: Fehér nadrág nagyobb méretben

A tegnapi vásárláson találtunk két fehér nadrágot is Jolánnak, pedig azt mondta 14 éves kora óta nem viselt fehér nadrágot. Nagyon ijesztőnek tűnt számára elsőre a gondolat... Sokan azt hiszik, hogy 36-os méret felett, vagy szélesebb csípőre teljesen tiltólistásak a...

bővebben
Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

156 cm-es magassággal azért kisebb kihívás megtalálni a darabokat, amik arányaiban is jók, és bár nálunk nemigen van ún. ‘petite’ (azaz rövidített) méretezés, a turiban viszont gyakran találni ilyen darabokat.Zsuzsi 30-as, építészmérnök, a turis vásárlást választotta....

bővebben
error: Ez a tartalom védett!