fbpx

Testalkatok workshop

Testalkat típusod tudatában könnyedén és magabiztosan tudod beszerezni azokat a ruhadarabokat, amelyek kiemelik az előnyös részeid, és jótékonyan ápolnak ott, ahol szükséged van rá.
Alma, körte, homokóra… a testalkatok ennél sokkal mélyebbek és összetettebbek! Nagyjából ahány nő, annyiféle testalkat létezik. Ám vannak olyan szabályok, amelyek minden testalkatra, minden magasságra, minden életkorra és minden stílusra alkalmazhatóak.

A különböző testalkat-típusok olyan időtálló, praktikus, gyakorlati tippeket kapnak, amelyekkel könnyebben és gyorsabban vásárolnak maguknak ruhát, cipőt, táskát és egyéb kiegészítőt. A workshopon elmondom az elméletet, és természetesen megnézzük minden résztvevő testalkat típusát is.

A workshop tematikája

 • Az arányok szerepe
 • Aranymetszés szabálya
 • Fókuszpont szerepe
 • Testalkatok ismertetése
 • Előnyök kiemelése, hátrányok korrigálása

Miért érdemes eljönnöd?

 • Megismered a testalkat-típusodat
 • Megérted, mi a fókuszpont, és hogyan használd
 • Kiderül, milyen minták, fazonok előnyösek számodra

A VOUS.hu magazin a TESTALKAT WORKSHOPON járt

Bár a saját testünkkel minden nap találkozunk, láthatjuk adottságainkat, előnyeinket, hátrányainkat, mégis kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy biztosan tudjuk, milyen testalkattal rendelkezünk. Az önbizalmunk – vagy épp annak hiánya –, a saját elvárásaink, a társadalom elvárásai mind-mind hajlamosak eltorzítani a valós képet.

A cikk folytatását itt olvashatod!

Így érezték magukat a résztvevők a korábbi workshopokon

Kedves Nóra, nagyon örülök hogy részt vehettem a testalkat workshopodon! ? Sok-sok értékes információt kaptunk intravénásan arról, hogy milyen testalkatúnak milyen típusú ruhák állnak a legjobban. Személyiséged és hozzáállásod segített abban, hogy elfogadjuk magunkat. Sajnos, szomorúan tapasztalom, hogy ennyi információ birtokában is nehéz itthon legalább “80%-os” ruhát kapni. De nem adom fel! ?

Kriszta

Számomra a testalkat workshop volt eddig a legnagyobb rácsodálkozás, rengeteg új instrukcióval gazdagodtam, hogy mire kéne figyelni. El fog tartani egy ideig mire beépítem a gyakorlatba. Ezen kívül csoportos színtanácsadáson voltam, elsőre elszomorított a végeredmény, aztán megbarátkoztam vele.

Kinga

Szerintem ez inkább volt testkép, vagy lélek és testkép workshop. Feje tetejére állítottad az elmúlt 32 évem. ? Remélem áprilisig sikerül letisztulni a töménytelen információnak, és kipucolni a gardróbomat (és persze a fejemet), hiszen csak így lehet helye az újnak. ? Még egyszer köszönöm.

Eszter

Részletek

 • Időtartam: 3 óra / kiscsoporttal 2 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 27.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2024. április 13. szombat 13.00-16.00

 

  Ezek a workshopok is érdekelhetnek:

  Kombinált workshop

  A kombinált workshop színtanácsadásból, utána pedig testalkat elemzésből áll. Lényegében két workshop tudásanyagát szerzed meg egy nap alatt.

  Turizás profi módon

  Miért van az, hogy ugyanolyan szuper stílusérzékkel az egyik nő kincseket talál, míg a másik üres kézzel és némi elvesztegetett idővel távozik?

  Közös csoportos vásárlás

  Ez a vásárlás személyi stylisttal szolgáltatás csoportos verziója.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

  Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

  Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt mégis megosztom az az, hogy hideg nyár típusként lehet például így is világos színekbe öltözni.

  bővebben
  Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

  Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

  Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a különbség, ugye? Nem csak egy-két méretet mentünk arrébb…

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!