Testalkatok workshop

Testalkat típusod tudatában könnyedén és magabiztosan tudod beszerezni azokat a ruhadarabokat, amelyek kiemelik az előnyös részeid, és jótékonyan ápolnak ott, ahol szükséged van rá.

A különböző testalkat-típusok olyan időtálló, praktikus, gyakorlati tippeket kapnak, amelyekkel könnyebben és gyorsabban vásárolnak maguknak ruhát, cipőt, táskát és egyéb kiegészítőt. A workshopon röviden elmondom az elméletet, és természetesen megnézzük minden résztvevő testalkat típusát is.

 

A workshop tematikája

 • Az arányok szerepe
 • Aranymetszés szabálya
 • Fókuszpont szerepe
 • Testalkatok ismertetése
 • Előnyök kiemelése, hátrányok korrigálása

Miért érdemes eljönnöd?

 • Megismered a testalkat-típusodat
 • Megérted, mi a fókuszpont, és hogyan használd
 • Kiderül, milyen minták, fazonok előnyösek számodra

A VOUS.hu magazin a TESTALKAT WORKSHOPON járt

Bár a saját testünkkel minden nap találkozunk, láthatjuk adottságainkat, előnyeinket, hátrányainkat, mégis kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy biztosan tudjuk, milyen testalkattal rendelkezünk. Az önbizalmunk – vagy épp annak hiánya –, a saját elvárásaink, a társadalom elvárásai mind-mind hajlamosak eltorzítani a valós képet.

A cikk folytatását itt olvashatod!

Így érezték magukat a résztvevők a korábbi workshopokon

Kedves Nóra, nagyon örülök hogy részt vehettem a testalkat workshopodon! 😊 Sok-sok értékes információt kaptunk intravénásan arról, hogy milyen testalkatúnak milyen típusú ruhák állnak a legjobban. Személyiséged és hozzáállásod segített abban, hogy elfogadjuk magunkat. Sajnos, szomorúan tapasztalom, hogy ennyi információ birtokában is nehéz itthon legalább “80%-os” ruhát kapni. De nem adom fel! 😉

Kriszta

Számomra a testalkat workshop volt eddig a legnagyobb rácsodálkozás, rengeteg új instrukcióval gazdagodtam, hogy mire kéne figyelni. El fog tartani egy ideig mire beépítem a gyakorlatba. Ezen kívül csoportos színtanácsadáson voltam, elsőre elszomorított a végeredmény, aztán megbarátkoztam vele.

Kinga

Az elmúlt másfél hónapban testalkat és színtanácsadás workshopon jártam Nóránál. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon kedves, őszinte teremtés, profi, több éves tapasztalattal. Körüljártam a témát, mert igazi stílus és divatőrültvagyok, a jövőmet is e téren tervezem. Sokat érdeklődtem, hogy kitől érdemes tanulni, többen is őt ajánlották!

Elsőnek a testalakat workshopon jártam, és alig vártam, hogy végre találkozhassak vele! Elképesztő, hogy mennyi újat tanultam. Én voltam szerintem az egyetlen a csoportban, aki tátott szájjal ülte végig és még maradt volna!

Aki halogatja, hogy elmenjen Nórához, az ne tegye! Jelentkezzen be!Mert ezt minden nőnek receptre írnám fel! Mert magabiztosságot ad! Szebbek és csinibbek leszünk ezáltal! A workshopok hangulata nagyon jó, mindenki olyan aranyos és a mások testalkat meghatározásával és szín kendőzésével nagyon sokat tanulunk! Nóra köszönök mindent, és remélem még tanulhatok Tőled!

Anita

Részletek

 • Időtartam: 3 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 14.000 Ft / vidéken 16.000,- Ft 
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2019. szeptember 7. szombat, 13:00 – 16:00

 DEBRECEN – 2019. szeptember 14. szombat, 14:00 – 17:00

A workshop minimum 6 fővel (vidéken 8 fővel) indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

Ezek a workshopok is érdekelhetnek:

Színtanácsadás workshop

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

Alapdarabok workshop

Szeretnél egy praktikus és könnyen használható ruhatárat, ahol minden darabot szeretsz és szívesen viselsz?

Ár-érték workshop

A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

error: Ez a tartalom védett!