fbpx

Alapruhatár – Kapszulagardrób workshop

Szeretnél egy praktikus és könnyen használható ruhatárat, ahol minden darabot szeretsz és szívesen viselsz?
Szemes Nóra következő workshopján segít összeállítani az alapruhatárad, amit akár kapszulagardróbként is használhatsz majd!

Mi a különbség az alapruhatár és a kapszulagardrób között? Hány darabból áll valójában? Milyen színeket és fazonokat érdemes tartalmaznia? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz majd Szemes Nóra legújabb workshop alkalmán.

Az előadás segítséget nyújt az alapruhatárad felépítésében: a biztos lelőhelyek mellett árakról, a kiegészítők számáról és milyenségéről, illetve rendkívül praktikus tanácsokról is szó lesz. Az Alapruhatár-Kapszulagardrób workshopra azokat is várjuk, akik még csak kacérkodnak a gondolattal, hogy minimal gardróbot vigyenek, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, és érdekli őket, hogy valójában mivel jár mindez.

A workshopon természetesen a Szemes Nóra-előadásokon megszokott jó hangulat és kötetlen légkör vár majd.

A workshopon megismerheted:
– a színtípusod alapdarabjait
– mi számít alapdarabnak és miért
– a kombinálhatóság elvét
– a legjobb lelőhelyeket
– a kapszulagardrób előnyeit,

illetve a workshop gyakorlati részén tesztelheted is a tanultakat.

Így érezték magukat a résztvevők a korábbi alkalmakon:

Tetszett a workshop, nagyon jól éreztem magam. Nagyon jó volt, hogy volt interaktív rész, feladat is mert szerintem úgy jobban rögzülnek a dolgok. Szuper volt, hogy elhoztál példa ruhákat, mert azzal is jól lehetett szerintem tanulni.  Nagyon szeretem a workshopjaid hangvételét, a támogató közeget és a szuper hasznos tanácsokat 🙂  Kicsit mindig önbizalomtelibb leszek, amikor találkozom veled 🙂
Zsuzsanna

Mi is az a kapszulagardrób? | Videó

Bitay Andival, a Maison blog szerzőjével a minimalista gardróbról – és még sok minden másról – beszélgettünk egy Facebook Live videó keretében. Andi minimalista, a kapszulagardrób kialakítását tűzte ki célul. Múlt héten gardróbrendezésen voltam nála, kiválogattuk a darabjait, amiről írt is a blogjában.

Részletek

 • Időtartam: 5 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 22.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalom

BUDAPEST – 2019. március 10. vasárnap 10.00-15.00
GYŐR – 2019. március 24. vasárnap 11.00-16.00

A workshop minimum 6 fővel indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

  További workshopok

  Színtanácsadás workshop

  Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

  Testalkatok workshop

  A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

  Ár-érték workshop

  A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

  error: Ez a tartalom védett!