fbpx

Közös csoportos turis vásárlás

Ez a vásárlás személyi stylisttal szolgáltatás csoportos verziója

Szeretnéd kipróbálni, milyen személyi stylisttal vásárolni?
Szükséged van egy segítő kézre, aki szuper darabokat talál neked?

Csatlakozz hozzánk egy Közös vásárlás workshopon, és bővítsd a ruhatárad olyan darabokkal, amik hosszú ideig a gardróbod részét képezik majd!

Sokan vannak, akik elindultak a saját stílus útján, de még bizonytalanok a megszerzett tudásban. Félve nyúlnak egy új szín vagy fazon után… Pedig érzik, mi lenne a jó, de a döntést nem szeretnék meghozni egy szakavatott szem nélkül. Ennek a bizonytalankodásnak tudunk véget vetni a Közös vásárlással, ahol Szemes Nóra aktív segítőként támogat, válogat veled. A workshop remek előszobája lehet egy kétfős vagy zárt Stylisttal való közös vásárlásnak, vagy pont ellenkezőleg, kiváló zárása lehet a több hónapos-éves közös munkának.

A Közös vásárláson csoportosan vetjük bele magunkat a turik különleges világába, és az egész napot ott töltjük. Először felmérjük a terepet, majd közösen válogatunk, próbálunk és ha az árukészlet engedi, szetteket is készítünk. A nap végén mindenki a pénztárcájához mérten választ a darabok közül.

Kinek érdemes eljönnie?

 • Aki ismeri a saját stílusát, de még bizonytalan benne
 • Aki nem egy új gardróbra, csak néhány szettre vágyik
 • Aki költséghatékonyan szeretne vásárolni
 • Aki szereti az alternatív ruhabeszerzési technikákat

Lehengerlő szettek kis büdzséből

Az ügyfelek tapasztalatai:

Alapvetően tök jó volt magamnak válogatni, egyáltalán nem zavart vagy jelentett nehézséget, sőt szuper gyakorlás volt, viszont  a próbafülkénél tuti elvéreztem volna, számomra az a nehezebb rész.
Én inkább vállalom azt a „kockázatot”, hogy nem a legeslegjobb darabokat találom meg, viszont amiket megvásárolok, azt látta és rábólintott. Mert ugyan Nóri a lehető legjobb darabokat hozza nekünk, viszont ahogy ő is mondja, azt látatlanban nem tudja 100%-os biztonsággal megmondani, hogy melyik varrás hova esik és simán lehet, hogy rajtam nem úgy fog állni, ahogy kéne, amit viszont én lehet, hogy nem veszek észre.
Karina

Részletek

 • Időtartam: 6 óra (1 óra ebédszünettel)
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 30.000 Ft

Következő alkalmak

Jelenleg nincs új időpont.

A workshop minimum 6, maximum 10 fővel indul. A részvétel feltétele a workshop előleg díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

  Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

  Kombinált workshop

  Te már tudod, milyen színek és fazonok emelik ki legjobban a természetes szépségedet? Ha szeretnéd elsajátítani ezt a tudás, tarts velem egy kombinált workshopon!

  Turizás profi módon

  Miért van az, hogy ugyanolyan szuper stílusérzékkel az egyik nő kincseket talál, míg a másik üres kézzel és némi elvesztegetett idővel távozik?

  Gyakorlati workshop

  Milyen részletekre érdemes figyelned vásárláskor? Az elméletben megtanultakat gyakoroljuk a Szín+Test Gyakorlati képzésen.

  error: Ez a tartalom védett!