fbpx

Nőies megjelenés workshop

Hogyan tudsz nőiesebben megjelenni anélkül, hogy órákat töltenél készülődéssel? Hogyan tudod kihozni magadból az igazi, nagybetűs NŐT?

Hogyan lehetsz csinos és nőies minden nap – akár néhány perces készülődés mellett is?

A nők nagy része, aki személyi stylistként megkeresett az elmúlt évtizedben NŐIESEBB megjelenést szeretett volna. Vagy azért, mert otthonról nem hoztak mintát ehhez vagy azért, mert megváltozott az élethelyzetük és nem találták az utat a régi-új önmagukhoz.

Úgy gondolom, maga a ruhatár csak egy része a nőies megjelenésnek – az önmagunkról kialakított kép, a mindennapos megjelenés és viselkedés nagyobb kihívás tud lenni.

Egy színelemzésen vagy közös vásárláson a nőies megjelenés kialakítására csak nagyon kis léptékben van lehetőség, hiszen ott elsősorban a ruhákkal foglalkozunk. Ha te is szeretnéd tudni mik azok az alapok, amivel elérheted a nőiesebb megjelenés, akkor jelentkezz a NŐIES MEGJELENÉS workshopra!

 

 

Mit ad majd neked ez a 4 óra?

 • Megismered a „nagy szépség titkot”: hogy mit tehetsz azért, hogy szép legyél bármilyen élethelyzetben és életkorban is vagy
 • Akár percek alatt össze tudod állítani a nőies és csinos napi szettedet – órákig tartó készülődés nélkül
 • Különbséget tudsz majd tenni a szexi és a nőies öltözködés között, és alkalmazni is tudod majd a megfelelő környezetben
 • Tudatos döntést tudsz majd hozni a kényelmes és elegáns öltözködéssel kapcsolatban

A háziasszony: Szemes Nóra személyi stylist

Csodálom azokat a nőket, akik órákig képesek foglalkozni a sminkjük, hajuk, körmeik csinosítgatásával! Én nem vagyok ilyen, ennél praktikusabb és célirányosabb vagyok, mégis sikerül nőiesen megjelennem, és az előkészület napi szinten csak perceket vesz igénybe.

16 éve a divat- és szépségiparban dolgozom, mindig is nők vettek körül, nőkkel dolgoztam. Modellből lettem modellügynök, majd divat stylist, majd személyi stylist. A szépséggel foglalkozom 2004 óta. Küldetésemnek érzem, hogy minden ügyfelemnek megmutassam a benne rejtőző nagybetűs NŐT!

Ki vagyok én és miért tartom fontosnak, hogy a nőies megjelenésről beszéljünk? Ide kattintva tudhatsz meg többet rólam és a munkámról!

 

 

Milyen témákat érintünk?

Előadás

 • Milyen a nőies öltözködés: Hogyan öltözzek nőiesen és praktikusan? Gyorsan is lehetek csinos? Kényelem vs elegancia?
 • A szépség nyomában: Ki lehet szép és mit tehetünk azért, hogy szépek legyünk és azok is maradjunk? Mi a különbség a nőiség és a nőiesség között?
 • Csak szexisen lehetek ‘jónő? Szexinek kell-e lenni?

Gyakorlat

 • Evés-ivás, ülés, közlekedés, beszéd
 • Járástechnika magassarkú cipőben
 • Pózolás-technika: Hogyan nézz ki jól a fotókon?

Korábbi résztvevők visszajelzései a workshopról:

Nagyon jó workshop volt, rengeteg dolgot tanultam. ? Minden Nőtársamnak szívből ajánlom! ❣️

Erika

Nagyon hasznos volt a kurzus, sok jól hasznosítható infó hangzott el és nagyon kellemes volt a légkör, igazán jól éreztem magam. Átválogattam a ruhatáramat is és évek óta először vettem fel harisnyanadrágot!! Úgy érzem, elindultam egy nőiesebb irányba és ezt csak neked köszönhetem! Nélküled ez nem ment volna, úgyhogy köszönök mindent!
Etelka

Nagyon tetszett a workshop. Nagyon hasznos volt megtudni, hogy milyen a nőies ülés, járás. És hogyan érdemes fotókon pózolni. Nóra nagyon kedves és jó előadó. Nőies, de nem áll távol tőlünk, mintha a szomszéd lány lenne, aki mégis ért a női praktikákhoz. 🙂
 
Niki

Köszönjük, én fantasztikusan éreztem magam! ?

Szilvia

Számomra a legfontosabb üzenet az volt, hogy a nőies megjelenés nem egy újabb elvárás a sok közül, hanem egy lehetőség, amivel ha tudunk és akarunk élni, akkor tényleg a miénk a világ! 🙂 A workshop után egyből táncórára mentem, ahol, amíg az óra kezdetére várakoztunk, két pasi is felkért, csak úgy spontán. 🙂 Na, ennyit jelent az egymást támogató női körből hozott kisugárzás! 🙂
Szilvi

Én is köszönöm, nagyon jól éreztem magam. Hihetetlenül gyorsan eltelt ez a 4 óra (bárcsak vasalás közben is téged hallgathatnálak ?)! Viccet félretéve nagyon hasznos életviteli tanácsokkal érkeztem haza. Remélem minél több nőhöz el tudod juttatni a kisugárzásod receptjét. Tehetséges előadó (is) vagy.

Részletek

 • Időtartam: 4 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 20.000 Ft helyett bevezető áron 16.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2021. szeptember 12. vasárnap 10:00 – 14:00

A workshop minimum 6 fővel indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

  Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

  Színtanácsadás workshop

  Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

  Testalkatok workshop

  A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

  Ár-érték workshop

  A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  Alapdarab: Fehér felső és farmer

  Alapdarab: Fehér felső és farmer

  Fontos tudni, hogy olyan nincsen, hogy valami minden színtípusnak, minden testalkatra, és minden stílusra illetve élethelyzetre alapdarab. Mindenestre a fehér felső és a kék farmer sokak ruhatárában megállja a helyét és jól kihasználható. Ha nem akarok gondolkozni az...

  bővebben
  Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

  Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

  Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt...

  bővebben
  Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

  Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

  Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a...

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!