fbpx

Nőies megjelenés workshop

Hogyan tudsz nőiesebben megjelenni anélkül, hogy órákat töltenél készülődéssel? Hogyan tudod kihozni magadból az igazi, nagybetűs NŐT?

Hogyan lehetsz csinos és nőies minden nap – akár néhány perces készülődés mellett is?

A nők nagy része, aki személyi stylistként megkeresett az elmúlt évtizedben NŐIESEBB megjelenést szeretett volna. Vagy azért, mert otthonról nem hoztak mintát ehhez vagy azért, mert megváltozott az élethelyzetük és nem találták az utat a régi-új önmagukhoz.

Úgy gondolom, maga a ruhatár csak egy része a nőies megjelenésnek – az önmagunkról kialakított kép, a mindennapos megjelenés és viselkedés nagyobb kihívás tud lenni.

Egy színelemzésen vagy közös vásárláson a nőies megjelenés kialakítására csak nagyon kis léptékben van lehetőség, hiszen ott elsősorban a ruhákkal foglalkozunk. Ha te is szeretnéd tudni mik azok az alapok, amivel elérheted a nőiesebb megjelenés, akkor jelentkezz a NŐIES MEGJELENÉS workshopra!

 

 

Mit ad majd neked ez a 4 óra?

 • Megismered a „nagy szépség titkot”: hogy mit tehetsz azért, hogy szép legyél bármilyen élethelyzetben és életkorban is vagy
 • Akár percek alatt össze tudod állítani a nőies és csinos napi szettedet – órákig tartó készülődés nélkül
 • Különbséget tudsz majd tenni a szexi és a nőies öltözködés között, és alkalmazni is tudod majd a megfelelő környezetben
 • Tudatos döntést tudsz majd hozni a kényelmes és elegáns öltözködéssel kapcsolatban

A háziasszony: Szemes Nóra személyi stylist

Csodálom azokat a nőket, akik órákig képesek foglalkozni a sminkjük, hajuk, körmeik csinosítgatásával! Én nem vagyok ilyen, ennél praktikusabb és célirányosabb vagyok, mégis sikerül nőiesen megjelennem, és az előkészület napi szinten csak perceket vesz igénybe.

16 éve a divat- és szépségiparban dolgozom, mindig is nők vettek körül, nőkkel dolgoztam. Modellből lettem modellügynök, majd divat stylist, majd személyi stylist. A szépséggel foglalkozom 2004 óta. Küldetésemnek érzem, hogy minden ügyfelemnek megmutassam a benne rejtőző nagybetűs NŐT!

Ki vagyok én és miért tartom fontosnak, hogy a nőies megjelenésről beszéljünk? Ide kattintva tudhatsz meg többet rólam és a munkámról!

 

 

Milyen témákat érintünk?

Előadás

 • Milyen a nőies öltözködés: Hogyan öltözzek nőiesen és praktikusan? Gyorsan is lehetek csinos? Kényelem vs elegancia?
 • A szépség nyomában: Ki lehet szép és mit tehetünk azért, hogy szépek legyünk és azok is maradjunk? Mi a különbség a nőiség és a nőiesség között?
 • Csak szexisen lehetek ‘jónő? Szexinek kell-e lenni?

Gyakorlat

 • Evés-ivás, ülés, közlekedés, beszéd
 • Járástechnika magassarkú cipőben
 • Pózolás-technika: Hogyan nézz ki jól a fotókon?

Biztonsági intézkedések a járványidőszakra

 • A tavaszi időszak óta alacsonyabb létszámmal tartjuk meg a workshopokat. Az ajánlott távolságot be tudjuk tartani.
 • A teremben természetes levegő van, nem forgatott. A szellőztetés megoldott.
 • Aki igényli, viselhet maszkot a program alatt.
 • Kézfertőtlenítési lehetőség adott a teremben.
 • A kendőket és egyéb eszközöket magas hőfokú gőzöléssel sterilizáljuk.

Korábbi résztvevők visszajelzései a workshopról:

Nagyon jó workshop volt, rengeteg dolgot tanultam. ? Minden Nőtársamnak szívből ajánlom! ❣️

Erika

Nagyon hasznos volt a kurzus, sok jól hasznosítható infó hangzott el és nagyon kellemes volt a légkör, igazán jól éreztem magam. Átválogattam a ruhatáramat is és évek óta először vettem fel harisnyanadrágot!! Úgy érzem, elindultam egy nőiesebb irányba és ezt csak neked köszönhetem! Nélküled ez nem ment volna, úgyhogy köszönök mindent!
Etelka

Nagyon tetszett a workshop. Nagyon hasznos volt megtudni, hogy milyen a nőies ülés, járás. És hogyan érdemes fotókon pózolni. Nóra nagyon kedves és jó előadó. Nőies, de nem áll távol tőlünk, mintha a szomszéd lány lenne, aki mégis ért a női praktikákhoz. 🙂
 
Niki

Köszönjük, én fantasztikusan éreztem magam! ?

Szilvia

Számomra a legfontosabb üzenet az volt, hogy a nőies megjelenés nem egy újabb elvárás a sok közül, hanem egy lehetőség, amivel ha tudunk és akarunk élni, akkor tényleg a miénk a világ! 🙂 A workshop után egyből táncórára mentem, ahol, amíg az óra kezdetére várakoztunk, két pasi is felkért, csak úgy spontán. 🙂 Na, ennyit jelent az egymást támogató női körből hozott kisugárzás! 🙂
Szilvi

Én is köszönöm, nagyon jól éreztem magam. Hihetetlenül gyorsan eltelt ez a 4 óra (bárcsak vasalás közben is téged hallgathatnálak ?)! Viccet félretéve nagyon hasznos életviteli tanácsokkal érkeztem haza. Remélem minél több nőhöz el tudod juttatni a kisugárzásod receptjét. Tehetséges előadó (is) vagy.

Részletek

 • Időtartam: 4 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 20.000 Ft helyett bevezető áron 16.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2021. szeptember 12. vasárnap 10:00 – 14:00

A workshop minimum 6 fővel indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

  Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

  Színtanácsadás workshop

  Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

  Testalkatok workshop

  A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

  Ár-érték workshop

  A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  Balerina cipő kisokos

  Balerina cipő kisokos

  Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

  bővebben
  Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

  Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

  Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!