Nőies megjelenés workshop

Hogyan tudsz nőiesebben megjelenni anélkül, hogy órákat töltenél készülődéssel? Hogyan tudod kihozni magadból az igazi, nagybetűs NŐT?

Hogyan lehetsz csinos és nőies minden nap – akár néhány perces készülődés mellett is?

A nők nagy része, aki személyi stylistként megkeresett az elmúlt évtizedben NŐIESEBB megjelenést szeretett volna. Vagy azért, mert otthonról nem hoztak mintát ehhez vagy azért, mert megváltozott az élethelyzetük és nem találták az utat a régi-új önmagukhoz.

Úgy gondolom, maga a ruhatár csak egy része a nőies megjelenésnek – az önmagunkról kialakított kép, a mindennapos megjelenés és viselkedés nagyobb kihívás tud lenni.

Egy színelemzésen vagy közös vásárláson a nőies megjelenés kialakítására csak nagyon kis léptékben van lehetőség, hiszen ott elsősorban a ruhákkal foglalkozunk. Ha te is szeretnéd tudni mik azok az alapok, amivel elérheted a nőiesebb megjelenés, akkor jelentkezz a NŐIES MEGJELENÉS workshopra!

 

 

Mit ad majd neked ez a 4 óra?

 • Megismered a “nagy szépség titkot”: hogy mit tehetsz azért, hogy szép legyél bármilyen élethelyzetben és életkorban is vagy
 • Akár percek alatt össze tudod állítani a nőies és csinos napi szettedet – órákig tartó készülődés nélkül
 • Különbséget tudsz majd tenni a szexi és a nőies öltözködés között, és alkalmazni is tudod majd a megfelelő környezetben
 • Tudatos döntést tudsz majd hozni a kényelmes és elegáns öltözködéssel kapcsolatban

Milyen témákat érintünk?

Előadás

 • Milyen a nőies öltözködés: Hogyan öltözzek nőiesen és praktikusan? Gyorsan is lehetek csinos? Kényelem vs elegancia?
 • A szépség nyomában: Ki lehet szép és mit tehetünk azért, hogy szépek legyünk és azok is maradjunk? Mi a különbség a nőiség és a nőiesség között?
 • Csak szexisen lehetek ‘jónő? Szexinek kell-e lenni?

Gyakorlat

 • Evés-ivás, ülés, közlekedés, beszéd
 • Járástechnika magassarkú cipőben
 • Pózolás-technika: Hogyan nézz ki jól a fotókon?

A háziasszony: Szemes Nóra személyi stylist

Csodálom azokat a nőket, akik órákig képesek foglalkozni a sminkjük, hajuk, körmeik csinosítgatásával! Én nem vagyok ilyen, ennél praktikusabb és célirányosabb vagyok, mégis sikerül nőiesen megjelennem, és az előkészület napi szinten csak perceket vesz igénybe.

16 éve a divat- és szépségiparban dolgozom, mindig is nők vettek körül, nőkkel dolgoztam. Modellből lettem modellügynök, majd divat stylist, majd személyi stylist. A szépséggel foglalkozom 2004 óta. Küldetésemnek érzem, hogy minden ügyfelemnek megmutassam a benne rejtőző nagybetűs NŐT!

Ki vagyok én és miért tartom fontosnak, hogy a nőies megjelenésről beszéljünk? Ide kattintva tudhatsz meg többet rólam és a munkámról!

 

 

Részletek

 • Időtartam: 4 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 20.000 Ft helyett bevezető áron 16.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2020. július 11. szombat, 10:00 – 14:00

A workshop minimum 6 fővel indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

Színtanácsadás workshop

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

Testalkatok workshop

A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

Ár-érték workshop

A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

Olvastad már?

IKIGAI – Mi az életed értelme?

Tavaly hallottam először az ikigai japán kifejezésről, ami tulajdonképpen leírja az életünk értelmét: olyan dolgot csinálni, amit szeretek, amiben jó vagyok, amire a világnak szüksége van, és amit megfizetnek. Mindenkinek van minimum egy ilyen...

bővebben

9 dokumentumfilm, amit látnod kell

A Mit csinálok a karantén alatt bejegyzésemben már írtam nektek, hogy nekem a tanulás a hobbim, így erre áldozom szabadidőm nagy részét. A gyakori filmnézés vagy sorozatfüggőség szerencsére távol áll tőlem (és nem azért, mert nem tudnék függő lenni, mert...

bővebben

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Toms cipő – Megéri az árát?

A Toms cipő nagyon kényelmes, a belső talprésze nagyon puha. Ez nekem nagyon-nagyon kevés lábbeliről mondható el az aszimmetrikus lábfejeim miatt. Azért lett számomra befutó, mert a jobb lábam nagyobb kicsit, ám a vászon anyag a viseléskor bepuhul és tud...

Temetési ruha etikett – Mit illik felvenni?

A temetés nem rólunk szól, ez egy megemlékezés, érdemes ennek megfelelően megadni a tiszteletet - a megjelenésünkkel is. Ha közeli hozzátartozó temetéséről van szó, akkor sok szem fog ránk szegeződni, tehát nem lehet észrevétlennek maradni, ezzel érdemes...

Elidegenedés – Hol vagy te ebben a nagy egészben?

Egy rövid videó Dr. Máté Gábortól az Elidegenedésről. Arról, hogy legyünk önmagunk és hogyan hallgassunk a megérzéseinkre. Mindenkinek vannak megérzései? Vannak, akiknek nagyon halvány és nagyon kevés. Ők általában azok, akik soha nem...
error: Ez a tartalom védett!