Nőies megjelenés workshop

Hogyan tudsz nőiesebben megjelenni anélkül, hogy órákat töltenél készülődéssel? Hogyan tudod kihozni magadból az igazi, nagybetűs NŐT?

Hogyan lehetsz csinos és nőies minden nap – akár néhány perces készülődés mellett is?

A nők nagy része, aki személyi stylistként megkeresett az elmúlt évtizedben NŐIESEBB megjelenést szeretett volna. Vagy azért, mert otthonról nem hoztak mintát ehhez vagy azért, mert megváltozott az élethelyzetük és nem találták az utat a régi-új önmagukhoz.

Úgy gondolom, maga a ruhatár csak egy része a nőies megjelenésnek – az önmagunkról kialakított kép, a mindennapos megjelenés és viselkedés nagyobb kihívás tud lenni.

Egy színelemzésen vagy közös vásárláson a nőies megjelenés kialakítására csak nagyon kis léptékben van lehetőség, hiszen ott elsősorban a ruhákkal foglalkozunk. Ha te is szeretnéd tudni mik azok az alapok, amivel elérheted a nőiesebb megjelenés, akkor jelentkezz a NŐIES MEGJELENÉS workshopra!

 

 

Mit ad majd neked ez a 4 óra?

 • Megismered a “nagy szépség titkot”: hogy mit tehetsz azért, hogy szép legyél bármilyen élethelyzetben és életkorban is vagy
 • Akár percek alatt össze tudod állítani a nőies és csinos napi szettedet – órákig tartó készülődés nélkül
 • Különbséget tudsz majd tenni a szexi és a nőies öltözködés között, és alkalmazni is tudod majd a megfelelő környezetben
 • Tudatos döntést tudsz majd hozni a kényelmes és elegáns öltözködéssel kapcsolatban

A háziasszony: Szemes Nóra személyi stylist

Csodálom azokat a nőket, akik órákig képesek foglalkozni a sminkjük, hajuk, körmeik csinosítgatásával! Én nem vagyok ilyen, ennél praktikusabb és célirányosabb vagyok, mégis sikerül nőiesen megjelennem, és az előkészület napi szinten csak perceket vesz igénybe.

16 éve a divat- és szépségiparban dolgozom, mindig is nők vettek körül, nőkkel dolgoztam. Modellből lettem modellügynök, majd divat stylist, majd személyi stylist. A szépséggel foglalkozom 2004 óta. Küldetésemnek érzem, hogy minden ügyfelemnek megmutassam a benne rejtőző nagybetűs NŐT!

Ki vagyok én és miért tartom fontosnak, hogy a nőies megjelenésről beszéljünk? Ide kattintva tudhatsz meg többet rólam és a munkámról!

 

 

Milyen témákat érintünk?

Előadás

 • Milyen a nőies öltözködés: Hogyan öltözzek nőiesen és praktikusan? Gyorsan is lehetek csinos? Kényelem vs elegancia?
 • A szépség nyomában: Ki lehet szép és mit tehetünk azért, hogy szépek legyünk és azok is maradjunk? Mi a különbség a nőiség és a nőiesség között?
 • Csak szexisen lehetek ‘jónő? Szexinek kell-e lenni?

Gyakorlat

 • Evés-ivás, ülés, közlekedés, beszéd
 • Járástechnika magassarkú cipőben
 • Pózolás-technika: Hogyan nézz ki jól a fotókon?

Korábbi résztvevők visszajelzései a workshopról:

Nagyon jó workshop volt, rengeteg dolgot tanultam. 😊 Minden Nőtársamnak szívből ajánlom! ❣️

Erika

Köszönjük, én fantasztikusan éreztem magam! 💖

Szilvia

Nagyon hasznos volt a kurzus, sok jól hasznosítható infó hangzott el és nagyon kellemes volt a légkör, igazán jól éreztem magam. Átválogattam a ruhatáramat is és évek óta először vettem fel harisnyanadrágot!! Úgy érzem, elindultam egy nőiesebb irányba és ezt csak neked köszönhetem! Nélküled ez nem ment volna, úgyhogy köszönök mindent!
Etelka

Én is köszönöm, nagyon jól éreztem magam. Hihetetlenül gyorsan eltelt ez a 4 óra (bárcsak vasalás közben is téged hallgathatnálak 😉)! Viccet félretéve nagyon hasznos életviteli tanácsokkal érkeztem haza. Remélem minél több nőhöz el tudod juttatni a kisugárzásod receptjét. Tehetséges előadó (is) vagy.

Részletek

 • Időtartam: 4 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 20.000 Ft helyett bevezető áron 16.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2020. október 11. vasárnap, 10:00 – 14:00

A workshop minimum 6 fővel indul, a részvétel feltétele a workshop díjának előre utalása.

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

Színtanácsadás workshop

Tudtad, hogy a megfelelő árnyalatoktól üdébb lesz a bőrünk, ragyogóbb a tekintetünk, kivirulunk, jobban érezzük magunkat a ruháinkban és a bőrünkben?

Testalkatok workshop

A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

Ár-érték workshop

A márka és minőség kérdéskörét járjuk körbe a workshopon. A nap végére már te is tisztában leszel vele, milyen üzletekből milyen darabokra érdemes beruházni.

Olvastad már?

Szemöldök dilemmák

Látjátok, amit én látok? Természetes szépségeket használnak az Orsay-ben a hirdetéshez! A jobb oldali lánynak alig látszik a szemöldöke, és NEM RAJZOLTAK neki egyet!!! Mert így szép, ahogy van ❤️

bővebben

Kacattalanítás másként?

Mostanában újra nagy fókuszt kap nálam a tárgyaim újragondolása. Sokan a nagy ‘kacattalanítást’ elintézik annyival, hogy kidobják a dolgaikat a szemétbe. Nekem ettől a hozzáállástól a szívem szakad meg!

bővebben

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Vásárlás stylisttal: Ősz színtípussal őszi ruhákat vásároltunk

Mariann szeptemberben járt nálam a barátnőjével Páros turis vásárláson. Elsősorban olyan egyberuhákat szeretett volna, amiket munkába tud hordani (nem túl kivágott, átlátszó, rövid stb), illetve szoknyákat és nadrágokat. És ha szembe jön velünk néhány őszi...

Culotte nadrág – Outfit elemzéssel

Jöjjön az a bizonyos ‘culotte’ nadrág, sokak mumusa. 🙂 Mit szeretek benne? Kicsit hasonlít egy szoknyára, főleg ez a darab, ami rajtam van. Könnyű, lenge, szellős, a pliszirozottságának köszönhetően minden lépésnél lágyan mozog...

Szemöldök dilemmák

Látjátok, amit én látok? Természetes szépségeket használnak az Orsay-ben a hirdetéshez! A jobb oldali lánynak alig látszik a szemöldöke, és NEM RAJZOLTAK neki egyet!!! Mert így szép, ahogy van ❤️ A profi sminkeseknek nem az a célja, hogy teljesen...
error: Ez a tartalom védett!