fbpx

Júliával korábban vásároltunk és gardróbrendeztünk, ezúttal kamasz fiait hozta el turis vásárlásra. A fiúknak is rengeteg dolgot találtunk, arról majd máskor írok, de! Úgy 8 perc alatt találtam neki egy valódi bőrből készült bőrdzsekit!

Turikincs: Ted Baker bőrkabát

Ez már önmagában is szuper találat, de az, hogy Ted Baker a márka, külön plusz! Az ember nem feltétlenül venné meg 130-150.000 forintért, de 15.000 Ft-os áron egy nagyon szuper kincs, és alapdarab lehet a gardróbban. Ehhez egy valódi bőr, teljesen új cipőt is találtam (Clarks volt a márkája ha jól emlékszem), az kb 35-40.000 Ft újonnan, kb 7.000 Ft volt turiban, szintén alapdarab.

Nem mindig lehet ilyeneket kifogni, de akik sikerrel járnak turiba, ezekért a kincsekért is teszik. Kb 170.000 Ft értékű darabok 22.000 forintért!

Egy ügyfelem mondta hogy mindig csak turis vásárlást osztok meg, pedig vele mindig plázában vásárolok sok pénzért. Akkor ezúton jelzem, hogy sikeresen el tudunk költeni 6-700.000 forintot is egy 3 órás vásárlás alatt, ha valaki erre vágyik! Bár inkább a férfi ügyfeleim szoktak ennyit költeni. Azokat csak nem osztom meg (az ügyfeleim 90%-át nem osztom meg amúgy).

De az, hogy mit találunk egy adott helyszínen, az szerencse kérdése! Ha valaki nem konfekció méret, akkor hiába költene 60-80.000 forintot egy ruhadarabra, az nem attól fog jól állni rajta, hogy drága, vagy XY márka! Akkor fog illeszkedni hozzá, ha az ő arányaira van tervezve! Ha nem így van, akkor át kell alakítani. Akkor is, ha drága és akkor is, ha márkás.

Vásárlás stylisttal: 170.000 Ft értékű darabok 22.000 forintért! / Szemes Nóra személyi stylist

Tudom, hogy ezt sokszor nehéz megérteni, illetve elfogadni, és sajnálom. Én is ebben a cipőben járok „nem konfekció méretűként”, de a konfekciót „átlag” méretre szabják. Ha mi ennél alacsonyabbak/magasabbak, itt-ott szélesebbek vagy keskenyebbek vagyunk, akkor nem úgy fog állni rajtunk, mert nem ránk tervezték. 

Nem velünk van a baj. Nem ránk tervezték. Másra tervezték. Csak ennyi.

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

156 cm-es magassággal azért kisebb kihívás megtalálni a darabokat, amik arányaiban is jók, és bár nálunk nemigen van ún. ‘petite’ (azaz rövidített) méretezés, a turiban viszont gyakran találni ilyen darabokat.Zsuzsi 30-as, építészmérnök, a turis vásárlást választotta....

A kényelmes cipő titka

Tudtad, hogy egy cipőnél nem csak azon múlik, hogy kényelmes, hogy milyen márka vagy hogy valódi bőrből készült-e?Logikusan a jobb minőségű cipők általában drágábbak is. 20-30.000 Ft alatt manapság nehéz minőséget találni, de nem ritka a 40-50.000 Ft-os ár sem,...

Vásárlás stylisttal: Tavasz színtípusú anyukával vásároltunk

Dórival tavaly vásároltunk először, a pláza után most a turis vásárlást szerette volna kipróbálni. Sok ügyfelem választja ezt, akkor is, ha előtte akár sosem ment ilyen helyre, vagy néhány sikertelen kísérlet után feladta. Dóri 30-as tavasz színtípusú petite anyuka....

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!