fbpx

Éva az életmódváltása után keresett meg: nagyobb súlyvesztést tervezett, a köztes időszakra szeretett volna olyan ruhákat beszerezni, amik illeszkednek a pörgős hétköznapjaiba.

Éva a tavalyi évben tért át egy sportosabb életmódra, ami magával hozta a lelke és a teste átalakulását is. Bár az elmúlt időszakban sokat változott az alakja és sokkal feszesebb lett  a bőre, tudta, hogy ez még nem a végső állapot. Mivel szerette volna ezt az átalakulást is csinosan tölteni, ezért stylisstal való közös vásárlás mellett döntött.

Éva aktív életet él: mind a munkájában, mind a szabadidejében sokat találkozik emberekkel. A pozíciója nem követeli meg a nagyon elegáns viseletet, ám szíve mégis a csinosabb darabok felé húzott. Egy olyan jól kihasználható ruhatárra vágyott, ami az élete több színterén megállja a helyét: a munkába, illetve amikor barátokkal beülnek valahová, vagy elmennek egy városnéző sétára. 

A mellmérete miatt mindig is kihívásnak érezte a ruhavásárlást, hiszen alig talált olyan darabokat, amik a 85F méretére valóban passzoltak volna. Mivel – sokunkhoz hasonlóan – ő sem konfekcióméret, azt érezte, valami gond van vele.

A turis vásárlás mellett döntöttünk. Éva nagyon jól bírta a 3 órás vásárlással járó kihívásokat. Zokszó nélkül próbálgatta az általam válogatott ruhákat.

 

És hogy mivel távozott? Mutatom!

Milyennek találta Éva a Stylisttal való közös vásárlást? Elmeséli ő maga:

Először is nagyon szeretném megköszönni a szervezést is Orsinak. Nagyon profi volt, hogy minden infót előre és összeszedetten megkaptam, és hogy Orsi mindig nagyon hamar reagált a leveleimre. Szerintem az előzetes kérdőív nekem is nagyon hasznos volt a felkészüléshez, mert egy-két dolgot így nekem is végig kellett gondolnom, illetve tudatosítanom kellett vásárlás előtt.

A vásárlás pont annyira jó volt, ahogy számítottam rá. Nóri amellett, hogy nagyon kedves volt, iszonyatos sebességgel válogatott a Hádában, én meg próbáltam felvenni a ritmust a próbafülkében. Abszolút alkalmazkodott az igényeimhez, mikor kértem az egyik adag ruhánál, hogy inkább együtt próbáljunk végig egy-két darabot, és segítseg dönteni, mert így legalább két olyan ruhát is hazahoztam, amit magamtól kiszelektáltam volna.

Sok mindenben megerősített Nóri, hogy eddig is jól gondoltam, hogy mi áll jól, sok apróságot is tanultam, ami sokat tud dobni az összképen, és egy-két nagyobb dolog is helyre került, amik eddig nagyon megnehezítették az öltözködésem. Pedig 3 óra nem sok idő, és mégis sikerült vagy 400 darabot felpróbálni a sok infó megosztás mellett.

Végül amit hazahoztam az 8 nadrág, 8 egyberuha, 19 felső, 3 kardigán, 4 blézer meg két tavaszi kabát. Ami nagyon jó hír, hogy végül a nem fekete nadrágokból is 4 jó lett, és az egyik az a kék, amit végig vadászott nekem Nóri, hogy az az én színem és de jó lenne belőle szinte bármilyen ruhadarab. Végül összesen 121 ezer forintot fizettem.

A bőröndre meg a plusz táskákra, amit a bőröndöm rejtett, tényleg szükség volt, szóval ez nagyon hálás vagyok ezért az előzetes tippért.

Nagyon szépen köszönök mindent. Biztosan még tavasszal/nyáron visszatérek, hogy tudjuk tovább színesíteni a ruhatáram, mert bár mindketten szerettünk volna Nórival minél több színes dolgot találni nekem, de a téli választék ennek kevésbé kedvezett.

K. Éva

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Titokzokni, ami titokban is marad

Titokzokninak az számít, ami ‘titokban is marad’. Szóval attól függően, hogy milyen cipővel vesszük fel, különböző hosszak léteznek. Sokan összekeverik őket vásárláskor, vagy nem is tudják, hogy többféle hossz létezik.Ez a két titokzokni például nagyon hasonló: A bal...

Őszi alapdarab cipő

Egy rövid időre még visszajön a nyárias idő, így választhatunk kicsit nyitottabb cipőket is őszre.Őszi alapdarab cipő Egy hegyes orrú balerinacipő ALAPDARAB lehet a ruhatárunkban. Kecsessé teszi a lábfejet, nyújtja a lábat és finoman elegánssá teszi az egész outfitet....

Így válassz szandált! Pro tipp a szakértőtől

Itt a szandál szezon, és vásárlásnál előtérbe kerül a lábujj kérdés. Ügyféltípusok szandálválasztás előtt  Van, aki a világért meg nem mutatná a lábujjait, mert milyen rondák. Szerencsére sikerült sok lányt meggyőznöm az évek során, hogy ez hülyeség és amúgy is, kinek...
error: Ez a tartalom védett!