fbpx

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Közös csoportos turis vásárlás

2020-03-08 | 10:00 - 15:00

Szeretnéd kipróbálni, milyen személyi stylisttal vásárolni? Szükséged van egy segítő kézre, aki szuper darabokat talál neked? Csatlakozz hozzánk egy Közös vásárlás workshopon, és bővítsd a ruhatárad olyan darabokkal, amik hosszú ideig a gardróbod részét képezik majd!

Sokan vannak, akik elindultak a saját stílus útján, de még bizonytalanok a megszerzett tudásban. Félve nyúlnak egy új szín vagy fazon után… Pedig érzik, mi lenne a jó, de a döntést nem szeretnék meghozni egy szakavatott szem nélkül. Ennek a bizonytalankodásnak tudunk véget vetni a Közös vásárlással, ahol Szemes Nóra aktív segítőként támogat, válogat veled. A workshop remek előszobája lehet egy kétfős vagy zárt Stylisttal való közös vásárlásnak, vagy pont ellenkezőleg, kiváló zárása lehet a több hónapos-éves közös munkának.

A Közös vásárláson csoportosan vetjük bele magunkat a turik különleges világába, és az egész napot ott töltjük. Először felmérjük a terepet, majd közösen válogatunk, próbálunk és ha az árukészlet engedi, szetteket is készítünk. A nap végén mindenki a pénztárcájához mérten választ a darabok közül.

Sharing is caring!

Részletek

Dátum:
2020-03-08
Időpont:
10:00 - 15:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://szemesnora.hu/kozos-csoportos-turis-vasarlas/
error: Ez a tartalom védett!