fbpx

Kombinált workshop

A kombinált workshop színtanácsadásból, utána pedig testalkat elemzésből áll. Lényegében két workshop tudásanyagát szerzed meg egy nap alatt.

Miért érdemes eljönnöd?

 • Megismered a szín és testalkat-típusodat
 • Megértheted a színtanácsadás elméleti hátterét
 • Megérted, mi a fókuszpont, és hogyan használd
 • Kiderül, milyen minták, fazonok előnyösek

Te már tudod, milyen színek és milyen fazonok emelik ki legjobban természetes szépségedet?

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a tudást, tarts velem a kombinált workshopon, ahol megismered színtípusodat, majd kielemezzük a testalkatodat is.

A nap végére szinte garantáltan elindulsz a megújulás felé vezető úton, és az önbizalmadra is jó hatással lesz ez a tudás, hisz amíg a megfelelő árnyalatok viselése erősen fiatalító hatású, a testalkatunkhoz ideális szabású ruhák hordása szinte felér egy fogyókúrával. Ráadásul ezzel a tudással a tarsolyodban időt és pénzt takarítasz meg, hiszen gyorsabban vásárolsz és nem költesz olyan darabokra, melyekről – immár – tudod, hogy nem állnának jól.

A workshop menete

Színtanácsadás

A workshopon megmutatom, melyek azok a személyes árnyalataid, amelyek a legtöbbet hozzák ki belőled. E tudás birtokában könnyebben és gyorsabban vásárolsz majd ruhát, mert az üzletekben csak a saját színeidre koncentrálsz. Nem veszel meg olyan színű ruhákat, amelyekben utána nem érzed jól magad. Egymással jól kombinálható ruhadarabjaid lesznek. Mások is észreveszik, hogy valami megváltozott, így sokkal magabiztosabb leszel.

Testalkat elemzés

A workshop második részében röviden ismertetem az elméleti hátteret, majd mindenkinek egyesével meghatározzuk a testalkat-típusát. A különböző testalkat-típusok olyan időtálló, praktikus, gyakorlati tippeket kapnak, amelyekkel könnyebben és gyorsabban vásárolnak maguknak ruhát, cipőt, táskát és egyéb kiegészítőt.

Így érezték magukat a résztvevők a korábbi workshopokon

Kombinált workshopon voltam – szín-és testalkat tanácsadáson. Nóri végtelenül profi, nagyon rugalmas. 12-en voltunk, mindenkire egységes módon figyelt, rengeteget kérdeztünk tőle, sok új információval gazdagodtam.

Dorottya

Nagyon sokat kaptunk Tőled a kurzusokon. Igazán nagy tudással rendelkezel, mégis az az ember érzése, hogy egy barátnőjétől kap tanácsokat. Kiválóan, összeszedetten, nem elrugaszkodva a racionalitástól, mindenki számára érthetően adsz át nagyon hasznos dolgokat. Ugyanakkor nem teszel az emberbe egy szorongást, hogy eddig mindent rosszul csinált volna, csak lehetőséget adsz a kezünkbe, emellett magunkkal szembeni türelemre intesz.

Móni

Kombinált workshopon voltam Nóránál. Egy profi, kiegyensúlyozott, szuperkedves embert ismertem meg személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anett

Kombinált workshopon vettem részt, el fog tartani egy ideig, amíg a gyakorlatban is alkalmazni tudom a hallottak egy töredékét:). Minden infó nagyon hasznos volt. Nóra azon túl, hogy kedves, felkészült, megnyerő személyiség, nagyon hiteles is! Szerintem ez manapság nagyon fontos. Bízom benne, hogy még találkozunk.

Anett

Kedves Nóra!
Egy hónapja jártam nálad szín-, majd testalkat tanácsadáson. Eszméletlen, mennyi tudást és magabiztosságot szedtem fel néhány óra alatt. De leginkább a szemléletmód tetszett: objektív szempontok alapján dönteni olyan dolgokban, ami mindenkinek személyes, érzelmi reakciókat szokott kiváltani. Zseniálisan egyszerű, felszabadító élmény volt így vásárolni.

Az óriási kínálatból eleve kiszűrni, ami biztos nem lesz jó, ugyanakkor nyitottnak lenni az újra, amit eddig nem próbáltam, pedig objektív szempontok alapján jó lesz.

És a legjobb: ha felpróbálom, és nem jó, akkor semmi dráma, nem az én alakommal van baj, hanem a ruha szabásával. ZSENIÁLIS! Köszönöm szépen ezt az életre szóló tudást, sokkal jobb és élvezetesebb így a megjelenésemmel foglalkozni. Bár minden iskolában tananyag lenne ez.

Az elmúlt hetekben élesben teszteltem a tanultakat Amerikában, nagyon eredményes shopping túrán vagyok túl! És még milyen élmény volt! Köszönöm még egyszer és nagyon sok sikert kívánok neked!

Johanna

A workshop nagyon kellemes légkörben telt. Ez nagyban köszönhető Nóri személyiségének és azon képességének, hogy megtalálja a hangot az emberekkel. Vagy mindannyiunkat bírt vagy annyira profi, hogy az ember azt érzi mellette, hogy teljesen megértjük egymást 🙂

Az előadást mind tartalmában mind stílusában jónak találtam. Tartalmilag elég összeszedett volt, hogy kapjunk egy áttekintő képet a témáról, de mellette volt egy kis csapongás, ami közelebb hozta a dolgot. Én sokat jegyzeteltem, de sok mindent meg is jegyeztem, mert logikusan volt felépítve a téma. Még nem nézegettem a jegyzeteimet, egyelőre hagyom ülepedni az új tudást.

Ami nagy pozitívum:
– a termékek nagy részét meg se kell néznem, így sokkal gyorsabb vásárolni
– el tudom dönteni előre, hogy mit szeretnék (pl, szürke csizma, szürke sapka), és így nem veszek el a boltok kínálatában (annyira)
– életvidámabbnak látom magam azokban a színekben, amik illenek hozzám és nagyon jó volt, hogy ezt a többieken is láttam a csoportos workshopon

Ami kicsi negatívum:
– elfogadni, hogy sok színt el kell engednem, értem ésszel, meg láttam a szememmel, de azért ez még egy (rövidebb-hosszabb) folyamat lesz, hogy letisztuljon bennem

Berni

Részletek

 • Időtartam: 6 óra / kiscsoporttal 4 óra
 • Helyszín: Budapest
 • Részvételi díj: 45.000 Ft
  ​(A fizetés euróban és dollárban is lehetséges az aktuális napi árfolyamnak megfelelően.)

Következő alkalmak

BUDAPEST – 2024. február 18. vasárnap 10.00-16.00

 

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

  Gyakran ismételt kérdések a színtípus meghatározásról

  Miért érdemes ismerni a saját színeinket? Mikor szoktam színelemzést végezni? Miért nem lehet megállapítani csak ránézéssel a színtípust? Hogyan segít a színtípus ismerete a ruhatár kialakításában? Összegyűjtöttem a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat.

  Ezek a workshopok is érdekesek lehetnek számodra:

  Turizás profi módon

  Miért van az, hogy ugyanolyan szuper stílusérzékkel az egyik nő kincseket talál, míg a másik üres kézzel és némi elvesztegetett idővel távozik?

  Testalkatok workshop

  A workshopon megismerheted a testalkattípusodat, illetve megtudhatod, milyen fazonok, minták és anyagok a legideálisabbak számodra.

  Közös csoportos vásárlás

  Ez a vásárlás személyi stylisttal szolgáltatás csoportos verziója.

  Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

  Legfrissebb cikkek

  Vásárlás stylisttal: Ha utálsz vásárolni

  Vásárlás stylisttal: Ha utálsz vásárolni

  Vera többek között ezt írta nekem: “Az elméletet nem ismerem, nem is nagyon érdekel. Csak legyen mit felkapnom reggelente, amiben jól érzem magam, és megfelelő.” Tipikusan ilyen gondolatokkal keresnek meg azok az ügyfeleim, akik a közös vásárlást választják. Mennyi mindent szereztünk be neki 3 óra alatt? Mutatom!

  bővebben
  Max Mara Teddy kabát turiból?

  Max Mara Teddy kabát turiból?

  Tegnap kitettem storyba ezt a kabátot, amit most vettem a turiban. Egy barátnőm mutatta, hogy pont ezt nézte ki a Max Mara oldalán, csak ‘kicsit’ drága.

  bővebben
  error: Ez a tartalom védett!