fbpx

Szabinával először a Testalkat workshopon találkoztunk, majd egy Közös turis vásárlásra is eljött. Három nagy nehézsége is volt az öltözködéssel: 

 1. Sokáig tart
 2. Időrabló
 3. A legtöbb ruhát nem rá öntötték.

A vágya többek között az volt, hogy színesítse a ruhatárát, mostanában szinte csak fekete darabokat viselt. Sokáig pirosra festette a haját, amitől 1,5 évvel ezelőtt szabadult meg, de a ruhatára azóta nem frissült. 

Ezúton is szeretnék gratulálni Szabinának, hogy:

A 100 darab ruha végigpróbálása nem kis feladat, de megéri a befektetett idő és energia, mert közben az ember rengeteg információt megtud a különböző anyagokról, fazonokról, stílusokról. Igazi önismereti túra is: miben hogy érzem magam, milyen viselni a különböző ruhákat, milyennek látom magam bennük, én hogy változom egy ruha hatására.

Nagyon intenzív az élmény, de hatékony is! Végül elég szép számmal zártuk a shopping túrát, most egy jó időre megszabadult a vásárlás időrabló terhétől.

Mennyi ruha jött ki Szabina büdzséjéből?

„Szia Nóri,

Végre volt egy kis szabadidőm rendezni a ruhákat, amiket együtt vásároltunk. Köszönöm szépen a vásárlást. Küldöm az összegzést.

87 ezer Ft-ot költöttem 33 darab ruhára:

 • 12 felső
 • 8 nadrág
 • 4 blézer
 • 2 kardigán
 • 2 táska
 • 2 esőkabát
 • 1 melltartó
 • 1 szoknya
 • 1 tavaszi kabát”
Szabina

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!