fbpx

Szabinával először a Testalkat workshopon találkoztunk, majd egy Közös turis vásárlásra is eljött. Három nagy nehézsége is volt az öltözködéssel: 

 1. Sokáig tart
 2. Időrabló
 3. A legtöbb ruhát nem rá öntötték.

A vágya többek között az volt, hogy színesítse a ruhatárát, mostanában szinte csak fekete darabokat viselt. Sokáig pirosra festette a haját, amitől 1,5 évvel ezelőtt szabadult meg, de a ruhatára azóta nem frissült. 

Ezúton is szeretnék gratulálni Szabinának, hogy:

A 100 darab ruha végigpróbálása nem kis feladat, de megéri a befektetett idő és energia, mert közben az ember rengeteg információt megtud a különböző anyagokról, fazonokról, stílusokról. Igazi önismereti túra is: miben hogy érzem magam, milyen viselni a különböző ruhákat, milyennek látom magam bennük, én hogy változom egy ruha hatására.

Nagyon intenzív az élmény, de hatékony is! Végül elég szép számmal zártuk a shopping túrát, most egy jó időre megszabadult a vásárlás időrabló terhétől.

Mennyi ruha jött ki Szabina büdzséjéből?

„Szia Nóri,

Végre volt egy kis szabadidőm rendezni a ruhákat, amiket együtt vásároltunk. Köszönöm szépen a vásárlást. Küldöm az összegzést.

87 ezer Ft-ot költöttem 33 darab ruhára:

 • 12 felső
 • 8 nadrág
 • 4 blézer
 • 2 kardigán
 • 2 táska
 • 2 esőkabát
 • 1 melltartó
 • 1 szoknya
 • 1 tavaszi kabát”
Szabina

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Alapdarab: Fehér felső és farmer

Fontos tudni, hogy olyan nincsen, hogy valami minden színtípusnak, minden testalkatra, és minden stílusra illetve élethelyzetre alapdarab. Mindenestre a fehér felső és a kék farmer sokak ruhatárában megállja a helyét és jól kihasználható. Ha nem akarok gondolkozni az...

Outfitelemzés: Az eddigi legsportosabb szettem

Ez az eddigi legsportosabb szettem, amit megosztok veletek! Általában ennél egyrészt letisztultabban, másrészt elegánsabban / nőiesebben / csinosabban öltözöm. Ez számomra is egy kísérlet volt, hogyan érzem magam így. Van, akinek ez ‘semmi különös’ szett. Ami miatt...

Nagyobb mellméret = rossz melltartóméret?

Sokszor elmondom a közös vásárlásokon, hogy a nők 90%-a rossz melltartóméretet hord, és nem is tud róla. A legtöbben nagyobb hátméretet és ehhez kisebb kosárméret ez hordanak, mint kéne. A héten például 90/B méret helyett váltott ügyfelem 75/E méretre! Ég és föld a...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!