fbpx

Szabinával először a Testalkat workshopon találkoztunk, majd egy Közös turis vásárlásra is eljött. Három nagy nehézsége is volt az öltözködéssel: 

 1. Sokáig tart
 2. Időrabló
 3. A legtöbb ruhát nem rá öntötték.

A vágya többek között az volt, hogy színesítse a ruhatárát, mostanában szinte csak fekete darabokat viselt. Sokáig pirosra festette a haját, amitől 1,5 évvel ezelőtt szabadult meg, de a ruhatára azóta nem frissült. 

Ezúton is szeretnék gratulálni Szabinának, hogy:

A 100 darab ruha végigpróbálása nem kis feladat, de megéri a befektetett idő és energia, mert közben az ember rengeteg információt megtud a különböző anyagokról, fazonokról, stílusokról. Igazi önismereti túra is: miben hogy érzem magam, milyen viselni a különböző ruhákat, milyennek látom magam bennük, én hogy változom egy ruha hatására.

Nagyon intenzív az élmény, de hatékony is! Végül elég szép számmal zártuk a shopping túrát, most egy jó időre megszabadult a vásárlás időrabló terhétől.

Mennyi ruha jött ki Szabina büdzséjéből?

“Szia Nóri,

Végre volt egy kis szabadidőm rendezni a ruhákat, amiket együtt vásároltunk. Köszönöm szépen a vásárlást. Küldöm az összegzést.

87 ezer Ft-ot költöttem 33 darab ruhára:

 • 12 felső
 • 8 nadrág
 • 4 blézer
 • 2 kardigán
 • 2 táska
 • 2 esőkabát
 • 1 melltartó
 • 1 szoknya
 • 1 tavaszi kabát”
Szabina

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Gendersemlegesség a divatban? VIDEÓ

A gendersemlegesség a divatban kérdéskörről fejtettem ki többek között én is a szakmai álláspontomat az M5 csatorna Ez itt a kérdés c. műsorában.A divatmárkák polcain egyre többször jelennek meg az ún. “Gendersemleges” darabok. A divatipar tudatosan törekszik-e a...

90’s évek és pasztell színek

Most a 90’es évek vannak újra divatban a pasztellszíneikkel, úgyhogy emiatt a nyár színtípusoknak kánaán a kínálat az üzletekben. A legújabb kedvencem ez a lila pulcsi. Nehéz volt eldönteni a két tökéletes szín közül melyiket válasszam... Ezeket a darabokat az...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!