fbpx

Alexandra stílusváltás miatt keresett fel: szeretett volna csinosabban, letisztultabban öltözködni. Nehezen igazodott ki az üzletek kínálatán, és munkája mellett nem is igazán volt ideje a webshopokat bújni, így egyre kevesebb új ruhát szerzett be az elmúlt évek során. Olyan alapruhatár felépítését tűzte ki célul, amelyben tud rétegesen öltözködni, és a megvásárolt darabok sok szettben kombinálhatóak egymással.

Alapruhatár felépítése személyi stylisttal

Alexandra a saját stílusát „kényelmesnek” jellemezte, az edzőcipő mindennapos viselet számára. A munkája során nem tud csinosabb darabokat hordani, de szabadidejében sokat jár étterembe a párjával, ahová szívesen öltözne fel nőiesebben. Alexandra járt már nálam korábban Kombinált workshopon, így tudta, hogy sötét tél színtípus és fiús testalkat. Te már ismered, melyek azok a színek, amik a legjobban kiemelik a természetes szépségedet?

Korábban nem igazán látogatott el használt ruha üzletekbe, de a keretösszeg és az elképzelése miatt a turis vásárlást javasoltam neki. Alapruhatárat plázában nem tudunk 120.000-150.000 Ft-ból felépíteni, hiszen a plázás darabár 5000-15.000 Ft (attól függően, melyik boltban és mit veszünk), vagyis kb 10 darab ruha férne bele a keretbe. Az azért messze van egy alapruhatártól! Egy jó minőségű kabát vagy cipő a vásárlásra szánt büdzsé jelentős részét elvinné. Olvastad a csodás babalék kabát történetét?

Alexandra 4 óras Páros vásárlás mellett döntött, ami után 58 ruhadarabbal gazdagabban tért haza. Ruhatárépítéshez a min. 3 órás vásárlást ajánlom, a rapid beszerzőkörutak alatt nem tudunk ennyi mindent beszerezni.

 

 

Ha nőiesebb ruhatárra vágysz, várlak szeretettel a Nőies megjelenés workshopomon! Ha inkább konkrét ruhákat szeretnél, amikből reggelente 1 perc alatt össze tudod állítani a szettedet, akkor a Vásárlás stylisttal opciót ajánlom.

Hogy érezte magát Alexandra a vásárlás alatt?

Kedves Nóra! 

Hozom a vásárlásunk eredményeit:

  • 14 nadrág
  • 11 szoknya
  • 8 pulcsi
  • 7 ruha
  • 6 felső
  • 4 kabát
  • 3 blézer
  • 2 kardigán
  • 2 cipő
  • 1 sál. 

Magyar forintban számolva ugyan nem maradtam benne a keretben, de én euro-ban számolom, így sikerült az 500€-os keretben benne maradnom. Bár több mint 4 napja vásároltunk, még mindig nem tudom elhinni, hogy a kb 25 nadrágból elhoztam 14-et. Az biztos, hogy 34-es nadrágot többet le se veszek a polcról. 

Kerestem alap bodykat a szoknyákhoz, hihetetlen, de 1 perc alatt eldöntöttem, hogy jó-e vagy sem. Ezelőtt percekig gondolkoztam minden ruhadarabon, mostmár minden gyorsabban fog menni. Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt lehetővé tettétek.

Biztos, hogy találkozunk még 🙂 

Alexandra

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!