fbpx

Alexandra stílusváltás miatt keresett fel: szeretett volna csinosabban, letisztultabban öltözködni. Nehezen igazodott ki az üzletek kínálatán, és munkája mellett nem is igazán volt ideje a webshopokat bújni, így egyre kevesebb új ruhát szerzett be az elmúlt évek során. Olyan alapruhatár felépítését tűzte ki célul, amelyben tud rétegesen öltözködni, és a megvásárolt darabok sok szettben kombinálhatóak egymással.

Alapruhatár felépítése személyi stylisttal

Alexandra a saját stílusát „kényelmesnek” jellemezte, az edzőcipő mindennapos viselet számára. A munkája során nem tud csinosabb darabokat hordani, de szabadidejében sokat jár étterembe a párjával, ahová szívesen öltözne fel nőiesebben. Alexandra járt már nálam korábban Kombinált workshopon, így tudta, hogy sötét tél színtípus és fiús testalkat. Te már ismered, melyek azok a színek, amik a legjobban kiemelik a természetes szépségedet?

Korábban nem igazán látogatott el használt ruha üzletekbe, de a keretösszeg és az elképzelése miatt a turis vásárlást javasoltam neki. Alapruhatárat plázában nem tudunk 120.000-150.000 Ft-ból felépíteni, hiszen a plázás darabár 5000-15.000 Ft (attól függően, melyik boltban és mit veszünk), vagyis kb 10 darab ruha férne bele a keretbe. Az azért messze van egy alapruhatártól! Egy jó minőségű kabát vagy cipő a vásárlásra szánt büdzsé jelentős részét elvinné. Olvastad a csodás babalék kabát történetét?

Alexandra 4 óras Páros vásárlás mellett döntött, ami után 58 ruhadarabbal gazdagabban tért haza. Ruhatárépítéshez a min. 3 órás vásárlást ajánlom, a rapid beszerzőkörutak alatt nem tudunk ennyi mindent beszerezni.

 

 

Ha nőiesebb ruhatárra vágysz, várlak szeretettel a Nőies megjelenés workshopomon! Ha inkább konkrét ruhákat szeretnél, amikből reggelente 1 perc alatt össze tudod állítani a szettedet, akkor a Vásárlás stylisttal opciót ajánlom.

Hogy érezte magát Alexandra a vásárlás alatt?

Kedves Nóra! 

Hozom a vásárlásunk eredményeit:

  • 14 nadrág
  • 11 szoknya
  • 8 pulcsi
  • 7 ruha
  • 6 felső
  • 4 kabát
  • 3 blézer
  • 2 kardigán
  • 2 cipő
  • 1 sál. 

Magyar forintban számolva ugyan nem maradtam benne a keretben, de én euro-ban számolom, így sikerült az 500€-os keretben benne maradnom. Bár több mint 4 napja vásároltunk, még mindig nem tudom elhinni, hogy a kb 25 nadrágból elhoztam 14-et. Az biztos, hogy 34-es nadrágot többet le se veszek a polcról. 

Kerestem alap bodykat a szoknyákhoz, hihetetlen, de 1 perc alatt eldöntöttem, hogy jó-e vagy sem. Ezelőtt percekig gondolkoztam minden ruhadarabon, mostmár minden gyorsabban fog menni. Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt lehetővé tettétek.

Biztos, hogy találkozunk még 🙂 

Alexandra

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Titokzokni, ami titokban is marad

Titokzokninak az számít, ami ‘titokban is marad’. Szóval attól függően, hogy milyen cipővel vesszük fel, különböző hosszak léteznek. Sokan összekeverik őket vásárláskor, vagy nem is tudják, hogy többféle hossz létezik.Ez a két titokzokni például nagyon hasonló: A bal...

Őszi alapdarab cipő

Egy rövid időre még visszajön a nyárias idő, így választhatunk kicsit nyitottabb cipőket is őszre.Őszi alapdarab cipő Egy hegyes orrú balerinacipő ALAPDARAB lehet a ruhatárunkban. Kecsessé teszi a lábfejet, nyújtja a lábat és finoman elegánssá teszi az egész outfitet....

Így válassz szandált! Pro tipp a szakértőtől

Itt a szandál szezon, és vásárlásnál előtérbe kerül a lábujj kérdés. Ügyféltípusok szandálválasztás előtt  Van, aki a világért meg nem mutatná a lábujjait, mert milyen rondák. Szerencsére sikerült sok lányt meggyőznöm az évek során, hogy ez hülyeség és amúgy is, kinek...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!