fbpx

Lenke a szürke kisegér időszakának végnapjaiban keresett meg. Eljött az ideje, hogy megtanulja jobban megmutatni magát és bátrabban viselni színes, nőies darabokat. Ebben kérte a segítségemet.

Lenke régóta küzdött a félénkségével és a “láthatatlanságával”, mostanra ért meg benne a változás igénye. Lenkének a félénksége mellett nehézére esett elfogadni a testét, az alkattípusát, így nem is igazán sikerült a hozzá illő, igazán előnyös ruhákat megtalálnia.

Több figyelmet kapsz, ha nőiesen öltözöl?

Nagyon fontos, hogy a változás igénye mindenkiben egyénileg történjen meg, ne külső hatásra akarjon átalakulni. Én azt tapasztalom, hogy akkor tudunk valóban változást elérni, ha az ügyfél megértett a nyitottságra, például fel mer/tud/akar venni szoknyát vagy tud új színek után nyúlni, kilépne a szürke, kék és fekete szentháromságából. 

A személyi stylist pont abban különbözik az átalakítós műsorokban látható divatstylistoktól, hogy valódi emberek valódi igényeire reagál. Hiába javaslok valakinek egy mályva színű alakkiemelő egyberuhát, ha ő eddig csak farmert hordott pólóval és nincs felkészülve arra, hogy ekkora figyelmet kapjon. Hiszen a színes, nőies összeállítások vonzzák a tekinteteket – nem csak a férfiakét, hanem a nőkét is. 

Lenkével is a fokozatosság elvét követtük: maradva a klasszikus keretek között több egyberuhát és szoknyát szereztünk be, színesebb, nőiesebb stílusban. 4 órás páros turis vásárlásra mentünk, hiszen nem csak néhány ruhadarabot, hanem teljes ruhatárat akartunk építeni – ami végül 41 új darabot jelentett.

Nagy örömmel töltött el, hogy Lenkével a nap végére elértük azt a változást, amit szeretett volna! Gratulálok a bátorságához, hogy sok olyan darabot is felpróbált (és végül megvett), amit magától le se vett volna a vállfáról.

Hogyan érezte magát Lenke a vásárlás alatt?

Kedves Nóri!

Nagy élmény volt a kalandos Hádás vásárlás Veled, köszönöm!  A vége elég rohanós lett, ezért nem tudtam ott rendesen megköszönni, de nagyon hálás vagyok érte!

Kb. egy hét alatt sikerült mindent kimosnom, és mostanra a szekrényem tartalmát is átnéztem és sok mindent szanáltam – így végre van is hely majdnem az összes új ruhának. Most majdnem minden nap van rajtam egy új ruhadarab, és ez már önmagában is nagyon jó érzés.

A közös vásárlás eredményei:

 • Változott a színeimmel kapcsolatos elképzelésem, az új ruhák színeiben dominál a kék, rózsaszín, lila, világosszürke és a fehér, és azt is megértettem, hogy a hajam színével ez hogyan függ össze.
 • Az új ruháim stílusa nagyon tetszik, pont egy ilyen változásra, új hangsúlyra vágytam, de magamtól jópárat nem próbáltam volna fel.
 • A testalkatomat elég jól ismertem már, de a melltartóméretről még így is újat tanultam.

És akkor a kincsek:

 • 12 felső
 • 8 egyberuha
 • 7 nadrág
 • 4 pulóver
 • 4 kabát
 • 4 szoknya
 • 2 cipő
 • 2 sál

Összesen 126.000 Ft. (Kb. 120.000-ig akartam elmenni, úgyhogy tökjól sikerült ez a része is.)

A szoknyáknak, egyberuháknak nagyon-nagyon örülök, de a felsők és a kabátok között is vannak nagy kedvencek! Már csak egy-két jó blézert kell hozzá beszereznem és teljes lesz a ruhatár.

Köszönök mindent és további sok sikert kívánok a munkádhoz!

Lenke

Ha te is szeretnél kilépni a szürkeségből, elindulni egy Nőiesebb irányba, akkor várlak szeretettel a Nőies megjelenés workshopomon!

Ha ezt a változást a megjelenésedben is szeretnéd leképezni, akkor a Vásárlás stylisttal opciót ajánlom!

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Titokzokni, ami titokban is marad

Titokzokninak az számít, ami ‘titokban is marad’. Szóval attól függően, hogy milyen cipővel vesszük fel, különböző hosszak léteznek. Sokan összekeverik őket vásárláskor, vagy nem is tudják, hogy többféle hossz létezik.Ez a két titokzokni például nagyon hasonló: A bal...

Őszi alapdarab cipő

Egy rövid időre még visszajön a nyárias idő, így választhatunk kicsit nyitottabb cipőket is őszre.Őszi alapdarab cipő Egy hegyes orrú balerinacipő ALAPDARAB lehet a ruhatárunkban. Kecsessé teszi a lábfejet, nyújtja a lábat és finoman elegánssá teszi az egész outfitet....

Így válassz szandált! Pro tipp a szakértőtől

Itt a szandál szezon, és vásárlásnál előtérbe kerül a lábujj kérdés. Ügyféltípusok szandálválasztás előtt  Van, aki a világért meg nem mutatná a lábujjait, mert milyen rondák. Szerencsére sikerült sok lányt meggyőznöm az évek során, hogy ez hülyeség és amúgy is, kinek...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!