fbpx

Lenke a szürke kisegér időszakának végnapjaiban keresett meg. Eljött az ideje, hogy megtanulja jobban megmutatni magát és bátrabban viselni színes, nőies darabokat. Ebben kérte a segítségemet.

Lenke régóta küzdött a félénkségével és a “láthatatlanságával”, mostanra ért meg benne a változás igénye. Lenkének a félénksége mellett nehézére esett elfogadni a testét, az alkattípusát, így nem is igazán sikerült a hozzá illő, igazán előnyös ruhákat megtalálnia.

Több figyelmet kapsz, ha nőiesen öltözöl?

Nagyon fontos, hogy a változás igénye mindenkiben egyénileg történjen meg, ne külső hatásra akarjon átalakulni. Én azt tapasztalom, hogy akkor tudunk valóban változást elérni, ha az ügyfél megértett a nyitottságra, például fel mer/tud/akar venni szoknyát vagy tud új színek után nyúlni, kilépne a szürke, kék és fekete szentháromságából. 

A személyi stylist pont abban különbözik az átalakítós műsorokban látható divatstylistoktól, hogy valódi emberek valódi igényeire reagál. Hiába javaslok valakinek egy mályva színű alakkiemelő egyberuhát, ha ő eddig csak farmert hordott pólóval és nincs felkészülve arra, hogy ekkora figyelmet kapjon. Hiszen a színes, nőies összeállítások vonzzák a tekinteteket – nem csak a férfiakét, hanem a nőkét is. 

Lenkével is a fokozatosság elvét követtük: maradva a klasszikus keretek között több egyberuhát és szoknyát szereztünk be, színesebb, nőiesebb stílusban. 4 órás páros turis vásárlásra mentünk, hiszen nem csak néhány ruhadarabot, hanem teljes ruhatárat akartunk építeni – ami végül 41 új darabot jelentett.

Nagy örömmel töltött el, hogy Lenkével a nap végére elértük azt a változást, amit szeretett volna! Gratulálok a bátorságához, hogy sok olyan darabot is felpróbált (és végül megvett), amit magától le se vett volna a vállfáról.

Hogyan érezte magát Lenke a vásárlás alatt?

Kedves Nóri!

Nagy élmény volt a kalandos Hádás vásárlás Veled, köszönöm!  A vége elég rohanós lett, ezért nem tudtam ott rendesen megköszönni, de nagyon hálás vagyok érte!

Kb. egy hét alatt sikerült mindent kimosnom, és mostanra a szekrényem tartalmát is átnéztem és sok mindent szanáltam – így végre van is hely majdnem az összes új ruhának. Most majdnem minden nap van rajtam egy új ruhadarab, és ez már önmagában is nagyon jó érzés.

A közös vásárlás eredményei:

 • Változott a színeimmel kapcsolatos elképzelésem, az új ruhák színeiben dominál a kék, rózsaszín, lila, világosszürke és a fehér, és azt is megértettem, hogy a hajam színével ez hogyan függ össze.
 • Az új ruháim stílusa nagyon tetszik, pont egy ilyen változásra, új hangsúlyra vágytam, de magamtól jópárat nem próbáltam volna fel.
 • A testalkatomat elég jól ismertem már, de a melltartóméretről még így is újat tanultam.

És akkor a kincsek:

 • 12 felső
 • 8 egyberuha
 • 7 nadrág
 • 4 pulóver
 • 4 kabát
 • 4 szoknya
 • 2 cipő
 • 2 sál

Összesen 126.000 Ft. (Kb. 120.000-ig akartam elmenni, úgyhogy tökjól sikerült ez a része is.)

A szoknyáknak, egyberuháknak nagyon-nagyon örülök, de a felsők és a kabátok között is vannak nagy kedvencek! Már csak egy-két jó blézert kell hozzá beszereznem és teljes lesz a ruhatár.

Köszönök mindent és további sok sikert kívánok a munkádhoz!

Lenke

Ha te is szeretnél kilépni a szürkeségből, elindulni egy Nőiesebb irányba, akkor várlak szeretettel a Nőies megjelenés workshopomon!

Ha ezt a változást a megjelenésedben is szeretnéd leképezni, akkor a Vásárlás stylisttal opciót ajánlom!

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Outfitelemzés: Csinos vagy elegáns? És még kényelmes is!

A régi-új hobbim a sétálgatás! Karantén alatt mást nagyon nem is lehet csinálni… A séta pedig testmozgás is, barátokkal órákig beszélgetős is, friss levegős is! Viszont akik már régebb óta követnek, azok tudják, hogy rettentően fázós vagyok, így számomra...

Színtanácsadás: Jeges színárnyalat jelentése

Egy kis segítség, hogy mit értünk ‘jeges’ árnyalat alatt. A bal oldali pasztell szín, kicsit barackba, azaz melegbe is hajlik már. A jobb oldali viszont a hideg, jeges rózsaszín, amit már nem csak a nyarak, hanem a telek is tudnak hordani. A kabát anyaga...

Nyár színtípus outfit elemzés: Babakék és menta színek párosítása

A teljes szettet 3 év alatt állítottam össze: minden darabot másodkézből szereztem be. Tehát amikor valaki azt mondja nekem, hogy “ő sosem talál semmit turiban”, akkor a legtöbbször csak az van, hogy nem elég kitartóan keresi! Vagy nem jól keresi, de azt...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!