fbpx

Lenke a szürke kisegér időszakának végnapjaiban keresett meg. Eljött az ideje, hogy megtanulja jobban megmutatni magát és bátrabban viselni színes, nőies darabokat. Ebben kérte a segítségemet.

Lenke régóta küzdött a félénkségével és a “láthatatlanságával”, mostanra ért meg benne a változás igénye. Lenkének a félénksége mellett nehézére esett elfogadni a testét, az alkattípusát, így nem is igazán sikerült a hozzá illő, igazán előnyös ruhákat megtalálnia.

Több figyelmet kapsz, ha nőiesen öltözöl?

Nagyon fontos, hogy a változás igénye mindenkiben egyénileg történjen meg, ne külső hatásra akarjon átalakulni. Én azt tapasztalom, hogy akkor tudunk valóban változást elérni, ha az ügyfél megértett a nyitottságra, például fel mer/tud/akar venni szoknyát vagy tud új színek után nyúlni, kilépne a szürke, kék és fekete szentháromságából. 

A személyi stylist pont abban különbözik az átalakítós műsorokban látható divatstylistoktól, hogy valódi emberek valódi igényeire reagál. Hiába javaslok valakinek egy mályva színű alakkiemelő egyberuhát, ha ő eddig csak farmert hordott pólóval és nincs felkészülve arra, hogy ekkora figyelmet kapjon. Hiszen a színes, nőies összeállítások vonzzák a tekinteteket – nem csak a férfiakét, hanem a nőkét is. 

Lenkével is a fokozatosság elvét követtük: maradva a klasszikus keretek között több egyberuhát és szoknyát szereztünk be, színesebb, nőiesebb stílusban. 4 órás páros turis vásárlásra mentünk, hiszen nem csak néhány ruhadarabot, hanem teljes ruhatárat akartunk építeni – ami végül 41 új darabot jelentett.

Nagy örömmel töltött el, hogy Lenkével a nap végére elértük azt a változást, amit szeretett volna! Gratulálok a bátorságához, hogy sok olyan darabot is felpróbált (és végül megvett), amit magától le se vett volna a vállfáról.

Hogyan érezte magát Lenke a vásárlás alatt?

Kedves Nóri!

Nagy élmény volt a kalandos Hádás vásárlás Veled, köszönöm!  A vége elég rohanós lett, ezért nem tudtam ott rendesen megköszönni, de nagyon hálás vagyok érte!

Kb. egy hét alatt sikerült mindent kimosnom, és mostanra a szekrényem tartalmát is átnéztem és sok mindent szanáltam – így végre van is hely majdnem az összes új ruhának. Most majdnem minden nap van rajtam egy új ruhadarab, és ez már önmagában is nagyon jó érzés.

A közös vásárlás eredményei:

 • Változott a színeimmel kapcsolatos elképzelésem, az új ruhák színeiben dominál a kék, rózsaszín, lila, világosszürke és a fehér, és azt is megértettem, hogy a hajam színével ez hogyan függ össze.
 • Az új ruháim stílusa nagyon tetszik, pont egy ilyen változásra, új hangsúlyra vágytam, de magamtól jópárat nem próbáltam volna fel.
 • A testalkatomat elég jól ismertem már, de a melltartóméretről még így is újat tanultam.

És akkor a kincsek:

 • 12 felső
 • 8 egyberuha
 • 7 nadrág
 • 4 pulóver
 • 4 kabát
 • 4 szoknya
 • 2 cipő
 • 2 sál

Összesen 126.000 Ft. (Kb. 120.000-ig akartam elmenni, úgyhogy tökjól sikerült ez a része is.)

A szoknyáknak, egyberuháknak nagyon-nagyon örülök, de a felsők és a kabátok között is vannak nagy kedvencek! Már csak egy-két jó blézert kell hozzá beszereznem és teljes lesz a ruhatár.

Köszönök mindent és további sok sikert kívánok a munkádhoz!

Lenke

Ha te is szeretnél kilépni a szürkeségből, elindulni egy Nőiesebb irányba, akkor várlak szeretettel a Nőies megjelenés workshopomon!

Ha ezt a változást a megjelenésedben is szeretnéd leképezni, akkor a Vásárlás stylisttal opciót ajánlom!

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!