fbpx

Nemrég ismét ragyogó őszi időben fotózhattunk. Egy fukszia színű szoknyát és csíkos felsőt választottam. És a tökéletes nude cipőt.

Mi honnan van?

Természetesen nem egyszerre találtam meg mindent, ez több év eredménye.

Kabát: turi
Csíkos felső: turi
Szoknya: turi
Táska: Csóra cipő outlet
Cipő: az egyetlen, amelyik „rendes” üzletből van; Cipőplaza

Turizni megtanítalak, csak jelentkezned kell a következő Turizás profi módon workshopra.
Az igazi alaptáskáról ebben a korábbi bejegyzésben olvashatsz.

Stílustipp #1 – Milyen a tökéletes nude cipő?

A nude cipő az egyik legjobban kihasználható alapdarab lehet, de csak akkor, ha megtalálod a TÖKÉLETES változatot. 🙂

​A tökéletes nude cipőt onnan ismered fel, hogy az árnyalat megegyezik a bőrszíneddel. A nude lehet kicsit sárgás, kicsit rózsaszínes vagy kicsit szürkés, pont, mint a bőröd árnyalata.

A tökéletes nude cipőt utoljára veszed észre a szettben.

Ha a nude árnyalat elüt a bőrszínedtől, akkor már nem is számít nude-nak. Csak sima bézs, esetleg barna, amire NEM igaz, hogy szinte minden szetthez passzoló, a legjobban kihasználható alapdarab.

Stílustipp #2 – A keresztben csíkos mindig szélesít?

A csíkos felsővel kapcsolatban több tévhit is él a fejekben. Tudnod kell, hogy nem minden esetben szélesít, de nagyon sok mindenre kell figyelni. Az összkép (azaz a szélesítés) függ attól:

  • milyen sűrű követik egymást a csíkok,
  • egyforma-e a csíkok szélessége,
  • karcsúsított-e a felső.

Ha egyformák a fekete-fehér csíkok, akkor klasszikus csíkos felsőről beszélhetünk. Ez alapdarabnak számít.
A klasszikus csíkos felsőhöz nagyon jól mennek az olyan színek, mint a fukszia, a pink, a sárga, a babakék vagy jégkék, de a rózsaszín is.

Stílustipp #3 – Színes és minimál? Igen!

​Nagyon sokan szeretik az 1-2-3 színből álló párosításokat, mert ezek egyszerre színesek, mégis nagyon letisztult az összkép.

​Stílustipp #4 – Rúzs, mint kiegészítő

Én nagyon ritkán viselek kiegészítőket, viszont erősebb színű rúzst bármikor. Ez ugyanolyan kiegészítője lehet az öltözékünknek, mint egy ékszer vagy táska.

Nem véletlen, hogy a rúzs színe megegyezik a szoknya színével. Az én színtípusomhoz illik a fukszia. A színtanácsadáson nemcsak az derül ki, milyen színű ruhákat viselhetünk, hanem az is, milyen árnyalatú legyen a rúzsunk, a pirosítónk vagy milyen szín kerüljön a szemhéjunkra. Egyéni színtanácsadásra ide kattintva tudsz bejelentkezni.

Aki nem sminkel, annak érdemes először olcsóbb márkával kezdeni, majd ha megtetszik neki a sminkelés, minőségi márkára beruházni.

Miért nem 100%-os a szett?

Meg kell, hogy mondjam, nem vagyok ezzel az összeállítással 100%-osan elégedett. Menstégemre legyen szólva, az utóbbi hónapokban életmódváltás miatt 8 kilót fogytam, soha nem voltam ilyen vékony. Nagyjából az összes ruhadarabom nagy rám – és ez alól ez a dzseki sem kivétel. Még nem volt időm a ruháimat átalakíttatni, bevetetni, lecserélni.

Ez a kabátka lehetne például kicsivel rövidebb és kevésbé „pufi”. Szóval el tudok képzelni ennél jobbat, de én mindig a saját ruháimat mutatom meg nektek, és most nincs jobb a ruhatáramban.

A közös vásárlások során pedig megtapasztalatam az elmúlt 11 évben, hogy ha valami 80%-ban jó, azt érdemes megvenni. Ennél alább sosem adnám, és erre biztatlak benneteket is, de – hacsak nem valami nagyon fontos és különleges eseményről vagy ruhadarabról van szó – higgyétek el, a 80% az új 100%.

További variációk

Ugyanaz a szett fekete táskával.

És fekete balerina, fekete táska kombinációval.

Sharing is caring!

error: Ez a tartalom védett!