fbpx

Az egyik ügyfelem, Magdi azt mondta a közös vásárlás során, hogy ő sosem venne fehér nadrágot a 42-es méretére, mert ízléstelen… Hát megmutattam, hogy nem az!

A fehér nadrág alapdarabnak számít(hat). Azért van feltételes módban, mert nem mindenki életében számít annak. Például ha sohasem hordasz nadrágot, akkor neked biztos nem lesz alapdarab! A mi számít alapdarabnak kérdésről például ebben a cikkben és ebben az interjúban meséltem.

Minden színtípusnak jó lehet a fehér valamilyen árnyalata, akkor is, ha amúgy nem áll jól az arca közelében, hiszen nadrágként távol van az arctól. Teleknek a hófehér a legjobb, nyaraknak-tavaszoknak törtfehér, ősz színtípusoknak pedig a krémfehér lesz jó választás. És a közhiedelemmel ellenben nyugodtan viselhető bármilyen testméretben! 

2 tényezőre kell ügyelni:

1. A fehér nadrág anyaga

A tökéletes alkatra mindegy, milyen anyagot választunk. Narancsbőrre, kerekebb formákra vastagabb, de enyhén rugalmas a legjobb, például egy jó minőségű farmer.

2. A fehér nadrág fazonja

Kerekebb formákra a magasabb derekú fazont ajánlom a csípőfazon helyett, karcsúsított szárral a bő helyett (a bő fazon nem slankít, hanem éppen szélesít)!

És ez lett Magdi fehér nadrágja 42-es méretben, ami a legkevésbé sem ízléstelen:

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...

Gendersemlegesség a divatban? VIDEÓ

A gendersemlegesség a divatban kérdéskörről fejtettem ki többek között én is a szakmai álláspontomat az M5 csatorna Ez itt a kérdés c. műsorában.A divatmárkák polcain egyre többször jelennek meg az ún. “Gendersemleges” darabok. A divatipar tudatosan törekszik-e a...

90’s évek és pasztell színek

Most a 90’es évek vannak újra divatban a pasztellszíneikkel, úgyhogy emiatt a nyár színtípusoknak kánaán a kínálat az üzletekben. A legújabb kedvencem ez a lila pulcsi. Nehéz volt eldönteni a két tökéletes szín közül melyiket válasszam... Ezeket a darabokat az...
error: Ez a tartalom védett!