fbpx

Az egyik ügyfelem, Magdi azt mondta a közös vásárlás során, hogy ő sosem venne fehér nadrágot a 42-es méretére, mert ízléstelen… Hát megmutattam, hogy nem az!

A fehér nadrág alapdarabnak számít(hat). Azért van feltételes módban, mert nem mindenki életében számít annak. Például ha sohasem hordasz nadrágot, akkor neked biztos nem lesz alapdarab! A mi számít alapdarabnak kérdésről például ebben a cikkben és ebben az interjúban meséltem.

Minden színtípusnak jó lehet a fehér valamilyen árnyalata, akkor is, ha amúgy nem áll jól az arca közelében, hiszen nadrágként távol van az arctól. Teleknek a hófehér a legjobb, nyaraknak-tavaszoknak törtfehér, ősz színtípusoknak pedig a krémfehér lesz jó választás. És a közhiedelemmel ellenben nyugodtan viselhető bármilyen testméretben! 

2 tényezőre kell ügyelni:

1. A fehér nadrág anyaga

A tökéletes alkatra mindegy, milyen anyagot választunk. Narancsbőrre, kerekebb formákra vastagabb, de enyhén rugalmas a legjobb, például egy jó minőségű farmer.

2. A fehér nadrág fazonja

Kerekebb formákra a magasabb derekú fazont ajánlom a csípőfazon helyett, karcsúsított szárral a bő helyett (a bő fazon nem slankít, hanem éppen szélesít)!

És ez lett Magdi fehér nadrágja 42-es méretben, ami a legkevésbé sem ízléstelen:

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Vásárlás stylisttal: Ha utálsz vásárolni

Vera többek között ezt írta nekem: “Az elméletet nem ismerem, nem is nagyon érdekel. Csak legyen mit felkapnom reggelente, amiben jól érzem magam, és megfelelő." Tipikusan ilyen gondolatokkal keresnek meg azok az ügyfeleim, akik a közös vásárlást választják. Mennyi...

Max Mara Teddy kabát turiból?

A minap kitettem Instagram storyba ezt a kabátot, amit most vettem a turiban. Egy barátnőm mutatta, hogy pont ezt nézte ki a Max Mara oldalán, csak ‘kicsit’ drága. ​Elég sok színben elérhető, de 750 ezer-1M Ft körüli árakon van az eredeti Max Mara Teddy verzió,...

Tudtad? Többféle fekete színárnyalat létezik

Tudtad, hogy fekete és fekete között is van különbség?A bal oldali, tompa fekete a nem tél színtípusok kiváltó színe lehet, ha mindenképp ragaszkodnak a ‘feketéhez’. ‘Szerencsére’ ezt az ún. tervezett elavulás amúgy is megoldja nekünk, mert a legtöbb természetes...
error: Ez a tartalom védett!