fbpx

Az egyik ügyfelem, Magdi azt mondta a közös vásárlás során, hogy ő sosem venne fehér nadrágot a 42-es méretére, mert ízléstelen… Hát megmutattam, hogy nem az!

A fehér nadrág alapdarabnak számít(hat). Azért van feltételes módban, mert nem mindenki életében számít annak. Például ha sohasem hordasz nadrágot, akkor neked biztos nem lesz alapdarab! A mi számít alapdarabnak kérdésről például ebben a cikkben és ebben az interjúban meséltem.

Minden színtípusnak jó lehet a fehér valamilyen árnyalata, akkor is, ha amúgy nem áll jól az arca közelében, hiszen nadrágként távol van az arctól. Teleknek a hófehér a legjobb, nyaraknak-tavaszoknak törtfehér, ősz színtípusoknak pedig a krémfehér lesz jó választás. És a közhiedelemmel ellenben nyugodtan viselhető bármilyen testméretben! 

2 tényezőre kell ügyelni:

1. A fehér nadrág anyaga

A tökéletes alkatra mindegy, milyen anyagot választunk. Narancsbőrre, kerekebb formákra vastagabb, de enyhén rugalmas a legjobb, például egy jó minőségű farmer.

2. A fehér nadrág fazonja

Kerekebb formákra a magasabb derekú fazont ajánlom a csípőfazon helyett, karcsúsított szárral a bő helyett (a bő fazon nem slankít, hanem éppen szélesít)!

És ez lett Magdi fehér nadrágja 42-es méretben, ami a legkevésbé sem ízléstelen:

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...
error: Ez a tartalom védett!