fbpx

Az egyik ügyfelem, Magdi azt mondta a közös vásárlás során, hogy ő sosem venne fehér nadrágot a 42-es méretére, mert ízléstelen… Hát megmutattam, hogy nem az!

A fehér nadrág alapdarabnak számít(hat). Azért van feltételes módban, mert nem mindenki életében számít annak. Például ha sohasem hordasz nadrágot, akkor neked biztos nem lesz alapdarab! A mi számít alapdarabnak kérdésről például ebben a cikkben és ebben az interjúban meséltem.

Minden színtípusnak jó lehet a fehér valamilyen árnyalata, akkor is, ha amúgy nem áll jól az arca közelében, hiszen nadrágként távol van az arctól. Teleknek a hófehér a legjobb, nyaraknak-tavaszoknak törtfehér, ősz színtípusoknak pedig a krémfehér lesz jó választás. És a közhiedelemmel ellenben nyugodtan viselhető bármilyen testméretben! 

2 tényezőre kell ügyelni:

1. A fehér nadrág anyaga

A tökéletes alkatra mindegy, milyen anyagot választunk. Narancsbőrre, kerekebb formákra vastagabb, de enyhén rugalmas a legjobb, például egy jó minőségű farmer.

2. A fehér nadrág fazonja

Kerekebb formákra a magasabb derekú fazont ajánlom a csípőfazon helyett, karcsúsított szárral a bő helyett (a bő fazon nem slankít, hanem éppen szélesít)!

És ez lett Magdi fehér nadrágja 42-es méretben, ami a legkevésbé sem ízléstelen:

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Stílustipp: Így viseld az extrán bő szárú nadrágokat!

Tizensokéve már, hogy divatba jöttek a szűk szárú nadrágok, és én bizony emlékszem amikor a közös vásárlásokon mindenkire úgy kellett rákönyörögnöm, mert mindenki trapéz meg bootcut meg egyenes szárú nadrágokat hordott akkoriban. És most meg ugyanez fordítva van, hogy...

Stílustipp: Fehér nadrág nagyobb méretben

A tegnapi vásárláson találtunk két fehér nadrágot is Jolánnak, pedig azt mondta 14 éves kora óta nem viselt fehér nadrágot. Nagyon ijesztőnek tűnt számára elsőre a gondolat... Sokan azt hiszik, hogy 36-os méret felett, vagy szélesebb csípőre teljesen tiltólistásak a...

Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

156 cm-es magassággal azért kisebb kihívás megtalálni a darabokat, amik arányaiban is jók, és bár nálunk nemigen van ún. ‘petite’ (azaz rövidített) méretezés, a turiban viszont gyakran találni ilyen darabokat.Zsuzsi 30-as, építészmérnök, a turis vásárlást választotta....
error: Ez a tartalom védett!