fbpx

Itt van ez a lány a csodás formáival, és látszik, hogy nem csak hogy elfogadja magát, hanem kifejezetten hogy szépnek és csinosnak is érzi magát! A kisugárzása számomra teljesen egyértelmű a képei alapján. És milyen jó, hogy behoz a tökéletes insta világba egy kerekebb női testet! Hát nem gyönyörű?!

Nem tudom, hogy genetikai lottóötöst nyert, vagy rendszeresen sportol és figyel a táplalkozására (az ‘állaga’ alapján ez utóbbira tippelek), de ezek a formák gyönyörűek! Itt több képet is találsz róla!

 

Tényleg a méret a lényeg? / Szemes Nóra személyi stylist

A poszt mondanivalója pedig nyilván az, hogy nem a méret számít, vagy a testalkat, hanem csakis a kisugárzás!

És minden méretből és minden formából ki lehet hozni a legjobbat, egészséges életmóddal, önszeretettel és önbizalommal! Hiszen a körte testalkatú lányok gyakran szeretnének keskenyebb csípőt – de hát minek?! Ez is lehet nagyon szép, a trükk csak az, hogy nem az egyenes testalkathoz kell hasonlítani.

Mielőtt elítélnéd, hogy túlsúlyos…

A munkám során közel 20 éve azt látom, hogy a nők utalják a testüket. Ha az aktuális szépségideálnak megfelel, akkor azért találnak benne kifogásolnivalót, mert miért nem tökéletes. Ha nem felel meg, akkor meg bántásoktól függően a bűntudat és a szégyen tengerében fuldokolnak.

  • Én azt állítom, hogy szerintem szép.
  • Azt is állítom, hogy van kisugárzása.
  • Azt is állítom, hogy szerintem gyönyörűek a formái.

Pont. Hát mi közöm van nekem ahhoz, hogy egészséges-e?!
Elmondom, semmi. Senkinek semmi köze nincsen a másik ember életéhez. Ha egészséges, tök jó, ha nem az, akkor meg van elég problémája, az ő dolga.

Az én megítélésem nem fog változtatni azon, hogy ő változtat-e az életmódján (amúgy nem tudom, látjuk-e, de teljesen feszes a lány, lapos hassal, tehát nem gondolom, hogy csipszen és kólán élne – ha meg igen, az is az ő dolga).

Vajon segít egy túlsúlyos emberen, ha azt mondjuk, hogy így nem szép, ha kioktatjuk, hogy szerintünk, hogyan kéne élnie az életét, és tudatosítjuk benne, hogy sehogy nem oké, ahogy jelenleg kinéz?

Nem, egyáltalán nem.

Aztán hozzátenném azt is, hogy jelenleg sem nem egy táplálkozási tanácsadó, sem nem egy személyi edző posztját olvassátok, tehát nem ezek a témáim. Én egyszerűen azt érzem küldetésemnek, hogy megmutassam a nőknek, hogy szépek. Hogy mindenki elfogadja magát úgy, ahogy van. Az elfogadás nem beletörődés.

De önutálatból valljuk be, nehezebb bármilyen lépést is megtenni. Az egyetlen kivezető út pedig csakis az ÖNISMERET!

 

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Nyár színtípus vásárlás: A 2000’s évek színei visszatérnek!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy jönnek vissza a 2000-es évek! Bizony, már az is 20 éve volt, hiába sokaknak olyan, mintha az csak tegnap lett volna, mert a tinikorukat idézi. Évekig alig lehetett kapni nyár színtípusnak való színeket az üzletekben, mert ‘tél...

Balerina cipő kisokos

Mindjárt itt a tavasz (juhééé!), úgyhogy pár hét múlva már eljön a balerina cipők időszaka! Mármint az üzletek kínálatában legalábbis mindenképp, az senkit nem zavar, ha közben nulla fok vagy hóesés van kint, azokat árulják. A balerina típusú cipő az, ami hordható...

Hogyan tudod megkedvelni a mom jeanst?

Sokan nem szeretik a Mom jeans-t... de sokan csak nem találták meg a megfelelő darabot, ami hátulról nézve állhatna mondjuk így is, mint a képen! Már írtam róla korábban, hogy én sem éreztem közel magamhoz a mom jeanst stílust, de aztán ez lett az egyik kedvenc...
error: Ez a tartalom védett!