fbpx

Itt van ez a lány a csodás formáival, és látszik, hogy nem csak hogy elfogadja magát, hanem kifejezetten hogy szépnek és csinosnak is érzi magát! A kisugárzása számomra teljesen egyértelmű a képei alapján. És milyen jó, hogy behoz a tökéletes insta világba egy kerekebb női testet! Hát nem gyönyörű?!

Nem tudom, hogy genetikai lottóötöst nyert, vagy rendszeresen sportol és figyel a táplalkozására (az ‘állaga’ alapján ez utóbbira tippelek), de ezek a formák gyönyörűek! Itt több képet is találsz róla!

 

Tényleg a méret a lényeg? / Szemes Nóra személyi stylist

A poszt mondanivalója pedig nyilván az, hogy nem a méret számít, vagy a testalkat, hanem csakis a kisugárzás!

És minden méretből és minden formából ki lehet hozni a legjobbat, egészséges életmóddal, önszeretettel és önbizalommal! Hiszen a körte testalkatú lányok gyakran szeretnének keskenyebb csípőt – de hát minek?! Ez is lehet nagyon szép, a trükk csak az, hogy nem az egyenes testalkathoz kell hasonlítani.

Mielőtt elítélnéd, hogy túlsúlyos…

A munkám során közel 20 éve azt látom, hogy a nők utalják a testüket. Ha az aktuális szépségideálnak megfelel, akkor azért találnak benne kifogásolnivalót, mert miért nem tökéletes. Ha nem felel meg, akkor meg bántásoktól függően a bűntudat és a szégyen tengerében fuldokolnak.

  • Én azt állítom, hogy szerintem szép.
  • Azt is állítom, hogy van kisugárzása.
  • Azt is állítom, hogy szerintem gyönyörűek a formái.

Pont. Hát mi közöm van nekem ahhoz, hogy egészséges-e?!
Elmondom, semmi. Senkinek semmi köze nincsen a másik ember életéhez. Ha egészséges, tök jó, ha nem az, akkor meg van elég problémája, az ő dolga.

Az én megítélésem nem fog változtatni azon, hogy ő változtat-e az életmódján (amúgy nem tudom, látjuk-e, de teljesen feszes a lány, lapos hassal, tehát nem gondolom, hogy csipszen és kólán élne – ha meg igen, az is az ő dolga).

Vajon segít egy túlsúlyos emberen, ha azt mondjuk, hogy így nem szép, ha kioktatjuk, hogy szerintünk, hogyan kéne élnie az életét, és tudatosítjuk benne, hogy sehogy nem oké, ahogy jelenleg kinéz?

Nem, egyáltalán nem.

Aztán hozzátenném azt is, hogy jelenleg sem nem egy táplálkozási tanácsadó, sem nem egy személyi edző posztját olvassátok, tehát nem ezek a témáim. Én egyszerűen azt érzem küldetésemnek, hogy megmutassam a nőknek, hogy szépek. Hogy mindenki elfogadja magát úgy, ahogy van. Az elfogadás nem beletörődés.

De önutálatból valljuk be, nehezebb bármilyen lépést is megtenni. Az egyetlen kivezető út pedig csakis az ÖNISMERET!

 

Ha máskor is szeretnél hallani hasonló dolgokról, kövess engem:

Vásárlás stylisttal: Petite méretben építettünk ruhatárat

156 cm-es magassággal azért kisebb kihívás megtalálni a darabokat, amik arányaiban is jók, és bár nálunk nemigen van ún. ‘petite’ (azaz rövidített) méretezés, a turiban viszont gyakran találni ilyen darabokat.Zsuzsi 30-as, építészmérnök, a turis vásárlást választotta....

A kényelmes cipő titka

Tudtad, hogy egy cipőnél nem csak azon múlik, hogy kényelmes, hogy milyen márka vagy hogy valódi bőrből készült-e?Logikusan a jobb minőségű cipők általában drágábbak is. 20-30.000 Ft alatt manapság nehéz minőséget találni, de nem ritka a 40-50.000 Ft-os ár sem,...

Vásárlás stylisttal: Tavasz színtípusú anyukával vásároltunk

Dórival tavaly vásároltunk először, a pláza után most a turis vásárlást szerette volna kipróbálni. Sok ügyfelem választja ezt, akkor is, ha előtte akár sosem ment ilyen helyre, vagy néhány sikertelen kísérlet után feladta. Dóri 30-as tavasz színtípusú petite anyuka....
error: Ez a tartalom védett!